Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A nélkülözhetetlen kellékek 5/11. Előkészület – tanár Beszédművelés papírt kinyomtatni Az érdeklődési tesztet kinyomtatni Készítette: Sági Lajos2.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A nélkülözhetetlen kellékek 5/11. Előkészület – tanár Beszédművelés papírt kinyomtatni Az érdeklődési tesztet kinyomtatni Készítette: Sági Lajos2."— Előadás másolata:

1 A nélkülözhetetlen kellékek 5/11

2 Előkészület – tanár Beszédművelés papírt kinyomtatni Az érdeklődési tesztet kinyomtatni Készítette: Sági Lajos2

3 Daltanulás Készítette: Sági Lajos3

4 Ismétlés Készítette: Sági Lajos4 Előkészület RáhangolódásRáhangolódás RendrakásRendrakás TervezésTervezésSorrend IsmétlésIsmétlés Füzet átnézésFüzet átnézés SzóbeliSzóbeli ÍrásbeliÍrásbeliKellékek KíváncsiságKíváncsiság ÉrdeklődésÉrdeklődés TudásvágyTudásvágy

5 Bevezetés Készítette: Sági Lajos5 Csinálj kedvet magadnak a tanuláshoz! A tanulási kedv feltámasztásához nagyon jó módszer, ha magad is elgondolkozol a témán, amivel foglalkoznod kell. Érdekes a világ! Tégy fel kérdéseket: ki, mit, miért, mivel, hogyan, merre, mikor, hol, micsoda? Magad is nézz meg mindent, lapozgass a könyvekben, gondolkozz a képeken, mondd el felfedezéseidet társaidnak, kérdezgesd a felnőtteket arról, amit nem értesz. Kisgyermekkorod magától adódó sajátossága volt a kíváncsiság, az érdeklődés, a tudásvágy. Ne hagyd ezeket az értékeket kihunyni magadban! Törekedj arra, hogy ne függj tanárodtól: a dolog számítson, ne a szimpátia!

6 Nélkülözhetetlen kellékek Készítette: Sági Lajos6

7 Beszédtechnika Készítette: Sági Lajos7 Vedd elő a gyakorlólapot, és olvassuk fel a Növekvő mondatok részt! Számolás következzen egy levegővel, lányok, melyiket szeretnétek? Most a fiúk válasszanak egy nyelvtörőt!

8 Érdeklődési teszt kitöltése Készítette: Sági Lajos8

9 Összefoglalás vagy játék Készítette: Sági Lajos9 Verseny a nyelvtörők elmondásával!

10 Értékelés Készítette: Sági Lajos10


Letölteni ppt "A nélkülözhetetlen kellékek 5/11. Előkészület – tanár Beszédművelés papírt kinyomtatni Az érdeklődési tesztet kinyomtatni Készítette: Sági Lajos2."

Hasonló előadás


Google Hirdetések