Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed??? Akkor vegyél részt velünk a most következő utazáson… … ők várnak rád!!! KÉSZÜLJ FEL A VELÜK VALÓ TALÁLKOZÁSRA!!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed??? Akkor vegyél részt velünk a most következő utazáson… … ők várnak rád!!! KÉSZÜLJ FEL A VELÜK VALÓ TALÁLKOZÁSRA!!!"— Előadás másolata:

1

2 SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed??? Akkor vegyél részt velünk a most következő utazáson… … ők várnak rád!!! KÉSZÜLJ FEL A VELÜK VALÓ TALÁLKOZÁSRA!!!

3 Victor Goddard kapitány megtartotta ezt a különös képet, amelyet a csapat utolsó bevetése után készítettek. A képen látható egy pilóta is, aki néhány nappal a fénykép készítése előtt halt meg, amikor belesétált egy repülőgép forgó propellerébe. Nyilván nem akart lemaradni a csoportképről.

4 1995 novemberében tűz pusztította el az angliai Wem városházát. A helyszínre Tony O’Rahilly fényképész hívták ki, aki a fenti képet készítette. Amikor előhívta, észrevette rajta egy fiatal fiú vagy lány sziluettjét. A fényképen megjelenő szellemszerű alakról kiderült, hogy egy fiatal lány, aki 1977-ben felgyújtotta ugyanazt az épületet, és a lángok között lelte halálát.

5 Ez úgy néz ki, mint egy átlagos családi fénykép… De ki van ott a háttérben?

6 Jellegzetes családi fotó a 19. századból… … Úgy tűnik, hogy a hatéves ük-ük-ük-ükunoka, aki 2 hónappal a fénykép készítése előtt halt meg, nem akart róla lemaradni!!!

7 Ezen a képen Tracy látható, aki 1975. június 13-án, pénteken született. Agyhártyagyulladást kapott, és a sürgősségi osztályon az azonnali ellátás mentette meg az életét. A kép 1979-ben készült, kilenc hónappal és két nappal egy másik eset után, amely majdnem az életébe került. Látod a Tracy mögött álló „személyt”? Úgy tűnik, hátulról átkarolja, hogy védje őt. Néhányan azt mondják, hogy csak a lencse tükröződése által okozott optikai hatás. 23 évvel később maga Tracy is azt mondja, hogy a háta mögött álló „személy” a fényképező hibája, de a szülei megesküsznek rá, hogy a védőangyala.

8 A következő képet bizonyítékként használták egy nagyon különös balesettel kapcsolatos rendőrségi nyomozás során, amelynek kiváltó oka az volt, hogy valaki úgy döntött, fényképeket készít egy barlangban. A helyi lakosok figyelmeztették, hogy ne tegye. Dél körül a fényképész felhívta a rendőrséget, mivel szörnyű sikolyokat hallott a barlangokból, ahol fotózott. Órákkal később a rendőrség megtalálta a férfi megcsonkított maradványait, de a fényképező sértetlenül hevert mellette. Amikor a rendőrségen előhívták a filmet, megdöbbentek. További bizonyítékok hiányában úgy döntöttek, hogy a férfi halálát valamilyen vadállat okozta. Íme a „vadállat”…

9

10 Ez a kép a kislány egyéves születésnapján készült 2001. május 5-én egy új digitális fényképezővel… Amikor a kép készült, csak ketten voltak a házban, a kislány és az édesanyja, aki a képet készítette, de… … ki az ott a lány mellett???

11 A fényképen lévő lány azt hitte, senki sincs a bal oldalán… … szerinted is egyedül van???

12 Apuka játszik a kisfiával, és anyuka fényképez. Senki más nincs a házban … … kivéve a lányt a háttérben!!!

13 A következő kép 1985-ben készült egy erdőben, ahol a legenda szerint több boszorkánysággal vádolt asszonyt is kivégeztek … … Te is látod a fák között megjelenő alakot?

14

15 Bármit is gondolsz, érdekes és furcsa dolgok történnek… … Nézd csak meg, ki van melletted!!!


Letölteni ppt "SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed??? Akkor vegyél részt velünk a most következő utazáson… … ők várnak rád!!! KÉSZÜLJ FEL A VELÜK VALÓ TALÁLKOZÁSRA!!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések