Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak."— Előadás másolata:

1

2 Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34

3 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak is! De amikor egy szervezett támadást indítottunk Pacni nevezetű játékos ellen ami nagy sikerrel zárult, már tudtuk, hogy most itt az ideje, hogy megtudják. ITT VAGYUNK!

4  A címről annyit, hogy arra a diára mutat ami ezután jön. A következő dián látni fogjátok hogy a piros pontok többen vannak mint kék pontocskák. Fényezhetném magunkat de nem teszem. Ti is észre fogjátok venni, hogy hamarosan több lesz a kék mint az élénk piros.

5 Az első kép (Itt még Tois-os voltam)

6  A térképet nézve azt hiszitek hogy „Miket beszél ez az ember hisz a kék többségben van mint a piros”. Igen igazatok van de a térkép keleti része volt Pacni. Csak akkor még nem gondoltam rá hogy ezt Screenelni kéne. Mivel több nem jut az eszembe jöjjön hát a következő kép.

7 Később (Már a Tols-ban)

8  Ahogy az a felső képen is látszik nem sok változás történt. Beléptem a Tols-ba foglaltunk 1-2 falut Uncsi de csak azért mert a 2 kép közt nincs sok idő. Na várjuk ki a végét! Igen most jön a következő kép.

9 Foglalások

10  Ahogy az a felső dián is látható itt már kicsit több foglalás történt mint először. Itt már Ungveryalander nevű játékos elhagyta a V2-t. Egy nagyszerű játékost ismertünk meg a személyében. Jó volt vele harcolni. Jöjjön aminek jönnie kell. A következő kép.

11 Elfogyott a PF 

12 Flly A felső képen látszik hogy van egy tag aki ott van nálunk a középpontban és piros ő Flly. Egy tagunk szerint rá nem elég az amit a többiek kapnak. Neki több kell és a türelem jó sok száz támadást terem. Mindig azt mondta, hogy mindent és mindenkit csak szép sorjában. Nem húzom senki idegeit. Jöjjön a kövi kép.

13 Új térkép

14 Az új térképről Amúgy nem a térkép új hanem a pozíció. Az eredeti pozíciót nézve már majdnem minden kék. Itt az ideje hogy újra a pirosságot screeneljem. Egy hónap. Ennyit adok és itt is több lesz a kék mint a piros. A kontinensek 2-2,5 hónapot adok. De amilyen szerencsés ember vagyok lesz ez 4-5 hónap is.

15 Készítette: Tenkes Kapitany Főbb résztvevők: Maison Sliderke Kovika21 (sorrend nem számit)


Letölteni ppt "Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések