Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou 4+1 lehetőség Egy lépéssel AZ ÁLMAIDÉRT!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou 4+1 lehetőség Egy lépéssel AZ ÁLMAIDÉRT!"— Előadás másolata:

1 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou 4+1 lehetőség Egy lépéssel AZ ÁLMAIDÉRT!

2 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Meghívlak a világ legnagyszerűbb hálózatépítéséhez

3 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Ez egy valóban egyvonalas rendszer! Egyszeri csatlakozással, olyan könnyedén építkezhetsz, ahogy azt soha nem is gondoltad volna!

4 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Hálózatok ahol folyamatosan épül a csoportod! Peptid (opcionális) ( opcionális ) NES Állapot felmérés Regisztráltanként 500,-Ft támogatás

5 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Beregisztrálsz a HelpforYou rendszerébe Befizeted a csatlakozási díjat Elhatározod, hetente 1 embert csatlakoztatsz ( nem kötelező, javasolt) Ha hetente 2-nél több meghívód csatlakozik, pozíció-előnyre teszel szert A rendszer egy vonalban felfele kitol Valamennyi hálózatban követnek Lépésről – lépésre!

6 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Nem kell mátrix Az egyes hálózatok aktiválását a rendszer fizeti Egy hálózatot építesz és négy épül Gyorsan eljutsz a sor elejére Jelentősen költség kímélő Biztos passzív jövedelem több forrásból Nagy biztonság a több lábon állás Miért így?

7 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Peptid 6 000,-Ft Vitawell 10 000,-Ft Pannonicum 32 000,-Ft NES 10 000,-Ft Botanoo 70 000,-Ft Mennyibe kerülne egyenként?

8 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Ha épül hálózatod Ha rendszeresen aktív vagy Mitől leszel sikeres? Hogy fog ez sikerülni?

9 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Csak egy vonalat építesz Mindig ugyanazt az egyet Töredéke befektetéssel Minden hálózatod épülni fog Alulról követni fognak Ebben segít egyedülálló módon a rendszer

10 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Mindenki alulról indul Ha valaki jön, mindenki eggyel feljebb megy Aki a tetejére ér, átlép a Peptidbe Ott 7 fokú a létra Az elv ugyanaz, felfele megy mindenki A Vitawell a következő létra, az is 7 fokú Onnan a 7 fokú Pannonicumba vezet az út A Pannonicumból a NES-hez jutsz el Ez egy 154 fokú létra!

11 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Az előregisztráció alatt 60% kedvezménnyel! Ezt követően, ha csatlakozol, egy éven át napi 33,-Ft-ot kell megtakarítanod Mennyibe kerül? Vannak opciók is!

12 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Egyszeri befektetés Annyi, mintha naponta 33,- Ft-ot megtakarítanál erre a célra egy éven keresztül 2-3 hónapon belül akár több mint 200 000,-Ft bevétel A befektetésed havonta minimum hatszorozódik Az egyre magasabb jövedelemhez egyre kevesebbet dolgozol Egy év alatt a havi 1 000 000,- Ft rendszeres bevételt elérheted Gondold végig!

13 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou A Peptid-ben vagy kéred az aktiválást vagy nem Opció 1.! KÉRED Peptid 6 000,-Ft Vitawell 10 000,-Ft Pannonicum 32 000,-Ft NEM KÉRED Peptid 0,-Ft Vitawell 40 000,-Ft Pannonicum 32 000,-Ft Amit a rendszer fizet neked

14 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Több szintről kapsz jutalékot Magasabb a jutalék Gyorsabban megtérül a befektetésed A Vitawell jutalékból magad is aktiválhatod a Peptidet Miért jó a Vitawell-be 40 000,- Ft-tal belépni!

15 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Indulj a Vitawellben 40 000,- Ft-tal A jutalékodból lépj be a HelpforYou2 - be! Itt is 12 000,-Ft a belépés Itt is 7 fő jöjjön utánad Ha megvan a 7 fő, a rendszer beléptet a Botanoo-ba! Itt utánad épül a hálózat Opció 2!

16 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou A HelpforYou egyvonalas rendszer A Peptidben hármas mátrix épül A Vitawellben 4-es mátrix épül A Pannonikum bináris/16 fős osztódó, forgó rendszer A Botanoo bináris rendszer 1+6 fő/láb A NES egy beváltható ingyenes szolgáltatás A HelpforYou 2 egyvonalas rendszer Melyik hogy?

17 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou Ha hetente egy meghívottad érkezik Mindenki ugyanezt teszi 3 hét alatt már a Vitawellben vagy A következő hónapban már a Pannonicumban Eddigre már jutalékod van 2 hónap alatt akár 250 000,-Ft A Passzív jövedelmed hónapról, hónapra nő A siker csak a te kezedben van Menyit mennyi idő alatt?

18 Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou „Akár azt hiszed képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Henry Ford Használd ki az egyvonalas rendszer exkluzív előnyét! Regisztráld magad most!


Letölteni ppt "Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos HelpforYou 4+1 lehetőség Egy lépéssel AZ ÁLMAIDÉRT!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések