Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!"— Előadás másolata:

1 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!

2 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Képzeld el, mint ha…  Lefoglalsz magadnak egy üzletházat 0,-Ft – ért  Felépítik, berendezik neked  Csak akkor fizeted az első részletet, ha már sorban állnak a vevőid  Az internetes piac 95%- nak elérhető  AZ IDŐ NEM TÉNYEZŐ, akkor is jól jársz ha sietsz, ha később indulsz a vevőid megvárnak A rendszer egyedisége !

3 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  Egy rendkívül speciális üzleti lehetőség  Előre kész, egy komplett üzleti terv  Az üzleti terv során elfoglalható pozíciók vannak, és nem egy mátrix töltődik  Olyan stratégiával épül fel, ami vonzza az érdeklődőket Mi ez az egész?

4 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  Egy ingyenes piackutatást töltesz ki  Lehetőséget kapsz egy további Űrlappal 50$ értékű utalvány megszerzéséhez  Azonnal hozzáférsz egy vízmegtakarítással összefüggő üzlethez  Ha kéred, lehet egy ilyen weboldalad  Meghívód felkínálja a Franchise tagság lehetőségét  Eddigre, már akár 3 üzleted épül… A stratégia!

5 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  A választott csomaggal azonnal tag lehetsz  Ha a legkisebbről indulsz 7 szinten jutsz fel  Ezalatt folyamatosan jóváíródik a bevételed, kiadásod  El kell jutnod a legfelső szintig, bárhonnan indultál  Ettől kezdve rendszeres díjat fizetsz és kapsz  Bekerülsz egy mátrixba, ahonnan rendszeres jövedelmed származik Maga a Franchise!

6 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  A rendszer egy zseniális szisztémával épül  Úgy lett kifejlesztve, hogy mindenkinek az első csatlakozója az nála marad  A második partner pedig 1 sorral feljebb kerül  Ez az elv működik a végtelenségig  Így biztosított a végtelen mélységből való feljutás  Így biztosított a végtelen szélességben történő fejlődés  Ezért nem kell mátrix, nincs idő, nincs korlát, nincs szabályzat A virtuális hálózati struktúra!

7 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  A Mentor az akihez a rendszer csatol, neki fizetsz  A Szponzor vagy te, vagy az aki neked fizet  A Partner aki nem közvetlen alattad, de a Te ágadban van A Franchise pozíciók!

8 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  A Szponzor az aki segít feljutnod a felső szintre  Az elv miatt a Szponzoraid száma folyamatosan nő  Amikor a Szponzorod kifut, ő az aki 4 hetente fizet díjat neked  A Partner az aki folyamatosan tol fel neked 1-1 Szponzort  A Partner az 4 szint mélységben akik a Marketing köteteket csak tőled vehetik meg  Mind ez úgy, hogy csak egyszer teszel bele pénzt, és soha nincs több kiadásod mint bevételed Az érdekeltségek!

9 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  A saját csoportodban 4 szint mélységben értékesíthetsz  A Franchise tagdíjakból extra bevételed keletkezik  Részt vehetsz egy címanyag gyűjtésben  Ha vállalkozóként érdekel befektetéssel is foglalkozhatsz Plusz lehetőségek, Franchise tagoknak!

10 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  Az ingyen űrlappal továbbléphetsz egy másik oldalra, ahol 50$ értékű utalványhoz juthatsz  Ha csak a piackutatással foglalkozol akkor is gyarapszik az 50$, mert meghívó követő  A vízmegtakarítással nem csak spórolsz, jutalékod is keletkezik  A 8x.hu weboldallal, ha kéred szintén pénzt kereshetsz  Eddig mindenki eljut (juthat) befektetés nélkül, ha a HelpforYou piackutatást kitöltötte  Ha elindulsz minimális befektetéssel Franchise Tagként, ennek a sokszorosát éred el Amiért érdemes a piackutatást kitölteni!

11 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Nézd meg a lehetőséget egy összehasonlításban!  Beregisztrálsz valahova, termék vagy egyéb hálózatba  Itt Kitöltesz egy piackutató űrlapot név nélkül  Többször mindent visszaigazolsz, és szerződést fogadsz el amit akár el sem olvasol, rengeteg adatot kiadsz magadról  Itt Elgondolkodva megnézed a rendszer mögötti víziót bemutató anyagot  Befizetetd az indulást, és reménykedsz benne a rendszert is meg fogod közben érteni  Itt Az űrlap elküldése után, azonnal egy másikért jóváírnak50$ t, és az e-mail fiókodban a vízmegtakarítás  Vért izzatsz érte, hogy legalább két partnert találj  Itt Feladsz hirdetéseket a piackutatásra és özönlenek a meghívottaid 1. Rész Más üzlet és a HelpforYou!

12 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  Van webirodád, de ha ismét nem fizetsz nem maradsz aktív tag  Itt Ha kértél talán már kész a weboldalad, de ha a meghívottaid is kérnek, ezzel elkezdtél pénzt keresni  Eltelt 1-2 hónap, megtérült a befektetésed, de belefáradtál  Itt Eltelt 1-2 hónap, eddig csak a vízmegtakarításra költöttél 5 000,-Ft ot, de már az első hónapban tapasztaltad a fogyasztás csökkenést, már van akár 30 meghívottad, a ProDm nél így már 850$ értékű bonuszod, a 8x.hu ba akár 50-70 fő a csoportodban 2. Rész Más üzlet és a HelpforYou!

13 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  Az ajándék 50$ al indulva, a ProDm segítségével a csillagos ég  A vízmegtakarítással, ha csak a meghívottaid vásárolnak, 5 000,-Ft –ért maguknak, akkor is évi több 100 000,-Ft  A 8x.hu oldallal minimum az ingyenes profi oldal biztosított  A Franchise rendszerrel folyamatosan növekvő havi több 10 000,-Ft  A mélységi értékesítésből folyamatos akár 100 000,-Ft felett  A bináris mátrixból ha feltelt, havi 42 500,-Ft fix  A címanyag akvirálásból átlag szerződésenként 10 000,- Ft  Ha ezt vállalkozóként akarod, havi több 100 000,- Ft Miből mennyi?

14 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  Egy ingyenes piackutatással indultál el  Ennek népszerűsítése marad az alap tevékenység végig  Valamennyi kapcsolódó rendszerhez ez generál automatikusan partnert  Valamennyi felhasználható piaci adatot innen nyersz  A folyamat egy szakaszában, ha úgy döntöttél, egy egyszeri max 3 000,-Ft a költséged, amivel tovább léphetsz  A vízmegtakarítás egy életre átlag 5 000,-Ft, körüli kiadás, folyamatos bevétel  Mikor már havi több 10 000,-Ft a bevételed, a kiadásod akkor is fix havi 6+4 000,-Ft MIND EZ MIBŐL?

15 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Kitöltesz egy piackutatást! 1.A ProDm szövetségbe kapsz 50$ beváltható jogot 2.Megismersz egy egyszerű módszert a vízmegtakarításra, ahol átlag havi 1-2 ezer Ft azonnali megtérülést tapasztalsz 3.A 8x.hu rendszerével hirdeted a piackutatást, amivel önmagában pénzt kereshetsz 4.Ha Franchise tagként indulsz, 3 további ágon keletkezik folyamatos jövedelmed 5.Ha foglalkozol a címanyaggyűjtéssel, abból önmagában egy átlag havi jövedelmed lehet akár Euróban Mind ez az összes vállalkozásod ÚGY KELETKEZIK, hogy a HelpforYou rendszer ad neked egy piackutatást, és hozzá egy rendszert, ami neked dolgozik! Név nélkül ingyen elindulsz a HelpforYou piackutatásával!

16 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Igen mert:  A piackutatás ingyenes  A ProDm 50$ utalványáért nem fizetsz  A vízmegtakarításban rendszer tag lehetsz anélkül, hogy fizetnél, ha megveszed a készletet 3-4 hónap alatt nullára megtérül csak a használattól is  A 8x.hu oldala ingyenes, ha nem működik vele a rendszer, úgy sem fogsz vele dolgozni, és max megszűnik, de nem kell visszamenőleg fizetned  Ha elindulsz max 3 000,-Ft al erre 100% visszafizetési garanciát kapsz 6 hónapra ( ennyi időn belül ha nem térül meg)  Ha neked működik a HelpforYou, nem kell igényt tartanod a garanciára Tényleg kockázat mentes?

17 HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető  Küld el a piackutató űrlapot  Olvass el minden tájékoztatót  Nézd rendszeresen meg az e-mail fiókod  Használd ki a lehetőségeidhez képest, az öledbe hulló üzleteket Hogyan tovább?


Letölteni ppt "HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések