Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Pállai Viktória

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Pállai Viktória"— Előadás másolata:

1 Készítette: Pállai Viktória
Advent Készítette: Pállai Viktória

2 Advent jelentése iAdvent (ádvent, úrjövet) a keresztény kultúrkörben a karácsonyt (december 25-ét) megelőző negyedik vasárnaptól (görögkatolikusoknál hatodik vasárnaptól) karácsonyig számított időszak. A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, és vízkeresztig (január 6-ig) tart. Advent első vasárnapja egyúttal az egyházi év kezdetét is jelent

3 Adventi koszorú gyertyái
A gyertyák színe akkor megfelelő, ha van köztük egy kék, egy piros, egy fehér és egy lila. Mind a négy gyertyácska egy-egy Angyalért ég, akik Advent idején leszállnak a mennyből körünkbe, s mindent megtesznek azért, hogy még szebb, és még boldogabb legyen az ünnep.

4 A gyertyák jelentése Piros:egészség energia és erő a félelem legZöld: bőség, termékenység, jó szerencse, nagylelkűség, gazdagság, siker, megújulás, házasság, egyensúly. Kék: igazság, ihlet, bölcsesség, okkult képességek, védelem, megértés, jó egészség, boldogság, béke, hűség, családi harmónia, türelem. Fehér: tisztaság, lelki élet és a nagy eredmények az életben, igazság, őszinteség, természetfeletti erők, teljesség.yőzéséhez.

5 Boldog adventet


Letölteni ppt "Készítette: Pállai Viktória"

Hasonló előadás


Google Hirdetések