Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Akiane Kramarik a fest ő csodalány Él egy kislány a világban olyan áldott tehetséggel, aminek hatására mesterfest ő ket megszégyenít ő módon alkot csodásabbnál.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Akiane Kramarik a fest ő csodalány Él egy kislány a világban olyan áldott tehetséggel, aminek hatására mesterfest ő ket megszégyenít ő módon alkot csodásabbnál."— Előadás másolata:

1

2

3 Akiane Kramarik a fest ő csodalány Él egy kislány a világban olyan áldott tehetséggel, aminek hatására mesterfest ő ket megszégyenít ő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket. Nem er ő ltették rá szülei a rajzolást, nem akartak csodagyereket faragni bel ő le. Mégis az lett. Neki belülr ő l jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül. Akiane 1994 nyarán született az Egyesült Államok-béli Illinois államban. Édesanyja Litván származású, édesapja amerikai, bár a Kramarik családnév utal rá, hogy ő is Európa egy keletibb országából került a tengerentúlra. A kislány mindössze négy éves volt, amikor el ő ször átélt valami megmagyarázhatatlan dolgot. Ő úgy mondja a Mennyországba került. S ő t, a tehetségére is úgy gondol mint valami Isteni ajándékra. Ez az elképzelés egyébként m ű vészetén is er ő sen érezhet ő, alkotásainak nagyrésze vallásos hatású, a legtöbb kép paradicsomi tájat, édeni állapotokat és alakokat ábrázol. Kétévnyi rajzolás után kezdett festeni, hat évesen már olyan gyönyör ű képeket készített, amelyeket bármelyik neves galéria szívesen kiállítana.

4

5

6

7

8

9

10

11 A következ ő képr ő l Akiane ezt mondta el: "Miért festetted meg Jézus portréját?" "Isten id ő zítése volt, már két évig kerestem a megfelel ő „Jézus”modellt. De nem találtam a megfelel ő arcot. Egy nap megkértem a családom hogy imádkozzanak velem egész nap. Kértük Istent küldje el a megfelel ő modellt hozzánk. Másnap reggel egy magas asztalos állt a bejárati ajtónk el ő tt. Nagyon alázatos volt és meglepett, de beleegyezett hogy modellt álljon nekem. Egy héttel kés ő bb felhívott és azt mondta, hogy ő nem méltó arra, hogy a Mesterét reprezentálja. Mi mindannyian ismét imádkoztunk, és néhány nap múlva ismét felhívott és mondta, hogy Isten azt akarja, hogy tegye meg, viszont három napon belül le kell vágnia a szakállát és a haját. Ezért készítettünk néhány fotót róla, sokáig tanulmányoztam az arcát. Több tucat vázlat után elkezdtem festeni. 40 órámba telt befejeznem Jézus portréját, - A Béke Hercegét – És még emlékszem, akkor vesztettem el egy fogam!"

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 pps: Vörösné Bíró Judit


Letölteni ppt "Akiane Kramarik a fest ő csodalány Él egy kislány a világban olyan áldott tehetséggel, aminek hatására mesterfest ő ket megszégyenít ő módon alkot csodásabbnál."

Hasonló előadás


Google Hirdetések