Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!! Készülj fel és higgy!!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!! Készülj fel és higgy!!!"— Előadás másolata:

1

2 SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!! Készülj fel és higgy!!!

3 Ezt a fotót a megjelölt repülős utolsó missziója előtt készítették, aki ezen a napon halt meg!

4 1995 novemberében tűz pusztitott a Városi Termet “Wem” UK-ban. Tony O´Rahilly fotós lefényképezte a helyszinet. Amikor csinálta a fotót, észrevett egy fiatal fiú, vagy egy lány alakját. A kisértet alakját a fiatal lánnyal azonosítottak, aki 1977-ben halt meg egy tűzben ugyanebben az épületben.

5 Ez úgy nézz ki, mint egy általános családi kép... De ki ez az ember ?

6 Ez tipikus XIX. századi fotó..... …és ő hatéves unoka, aki meghalt két hónappal a fotó készítése előtt !!!

7 Ez Tracy fotója, aki 1975. június 13-án született. Ágyhártyagyulladása volt. Megmentették. A fotót kilenc hónappal később csinálták 1979- ben. Tudod-e ki van Tracy mellett? Az alak átöleli a lányt, védi a hátát. Néhányan azt mondják, hogy ez a fotó hibája, viszont a szülei azt hiszik, hogy ez az ő védőangyala.

8 Ez egy lány fotója, amit új digitális kamerával vették föl 2001. május 5-én. Amikor ezt csináltak otthon csak a lány és az anyukája volt, aki fotózott, de... …ki van mögötte???

9 A lány, aki azt gondolta, hogy egyedül van otthon és önkioldó géppel készített magának egy képet... … és Te azt gondolod, hogy egyedül vagy, vagy mégsem ???

10 Az apa, aki a fiaval játszik, és az anya aki csinálta a fotót. Senki más nem volt otthon...... A lány kivételével a háttérben!!!

11 A következő fotót 1985-ben egy nagy erdőben készítették, ahol a legenda szerint élt néhány nő, akiket magia gyakorlásával vádoltak...... Észrevehetsz egy alakot, amely megjelenik a fák között !!!

12

13 Most, bármit is gondolsz, tudd, hogy érdekes és furcsa dolgok történnek...... Mert soha nem tudod, ki van melletted!!!


Letölteni ppt "SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!! Készülj fel és higgy!!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések