Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó keresztény Ön? Ha igen, akkor minden bizonnyal Ön is teljes mértékben ELHISZI az alábbi sarkalatos igazságokat, vagyis ön szerint is:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó keresztény Ön? Ha igen, akkor minden bizonnyal Ön is teljes mértékben ELHISZI az alábbi sarkalatos igazságokat, vagyis ön szerint is:"— Előadás másolata:

1 Jó keresztény Ön? Ha igen, akkor minden bizonnyal Ön is teljes mértékben ELHISZI az alábbi sarkalatos igazságokat, vagyis ön szerint is:

2 ...kétségtelenül megfelel a valóságnak, hogy valamikor őseink idejében szűz anyától, biológiai apa közre­ működése nélkül született egy férfi.

3 ...kétségtelenül megfelel a valóságnak, hogy...a nevezett férfi rákiáltott Lázár nevű, régóta halott, már oszlásnak indult barátjára, aki ettől nyomban visszatért az életbe.

4 ...kétségtelenül megfelel a valóságnak, hogy maga az apátlan férfi is feltámadt, miután meghalt, és három napig el volt temetve. Negyven nappal később ez a férfi felment egy hegyre, ahonnan testében a mennybe távozott.

5 ...kétségtelenül megfelel a valóságnak, hogy ha az ember saját magában, fejben bizonyos szavakat mormol, az apátlan férfi és az apja (aki mellesleg ő maga), meghallja a gondolatait, és azok szerint jár el. Egyidejűleg képes a világon mindenki másnak a gondolatait is meghallani.

6 ...kétségtelenül megfelel a valóságnak, hogy ha valami rosszat vagy jót teszünk, ugyanez az apátlan férfi mindig meglátja, ha senki más nem is látja. Halálunk után ennek megfelelően büntetésben vagy jutalomban részesülhetünk.

7 ...kétségtelenül megfelel a valóságnak, hogy ha egy ember, akit más (már azelőtt hasonlóképpen kiképzett) emberek néhány éves kiképzés után feljogosítanak a “pap” cím viselésérre, adott kézmozdulatokkal megáldja a kenyeret és bort, azok ennek az apátlan férfinak a testévé és vérévé változnak. Ezt a többi ember, illetve a pap ezután elfogyaszthatják.

8 Ha viszont ezeket elhinni Önnek nem okoz gondot,...akkor miért olyan hihetetlen az, hogy

9 a világ egy teknősbéka hátán álló elefánton nyugszik?

10 ...őseink szelleme különféle (totem)állatok testében közöttünk jár?

11 ...gyakorlott „szakemberek” képesek arra, hogy a halál helyett valamiféle „teljes megvilágosodási” állapotba kerüljenek, ha már azelőtt - mintegy gyakorlásképpen - többször meghaltak, és új testbe költöztek?

12 ...ellenségeink agyát és szívét elfogyasztva megszerezhetjük intelligenciájukat és bátorságukat?

13 Csak, mert azt egy MÁSIK VALLÁS tartja ugyanilyen hihetőnek és igaznak??? MIÉRT?


Letölteni ppt "Jó keresztény Ön? Ha igen, akkor minden bizonnyal Ön is teljes mértékben ELHISZI az alábbi sarkalatos igazságokat, vagyis ön szerint is:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések