Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában."— Előadás másolata:

1 A Királyok Királyának élete

2 Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában születik, de ez a király egy istállóban született bárányok, szamarak és tehenek társaságában.

3 Tény, hogy nagyon kevés ember tudta, hogy MEGSZÜLETETT a királyok királya. A Földön csak néhány segítőkész pásztor és három bölcs férfi sietett, hogy hódoljon neki!

4 A király lassan felcseperedett, de továbbra is különbözött a többi királytól. Amíg a legtöbb király azzal töltötte az idejét, hogy ezüst, arany értékeit számba vegye és igazán nem csinált semmit. Amíg nekik szolgák lesték kívánságaikat, addig a mi királyunk maga szolgált másokat. Gyakran segített az elesett embereken.

5 Telt múlt az idő, és az emberek nem értették őt, mert nem viselkedett úgy,a hogyan egy királytól elvárták volna. Például nem egy gyönyörű fehér paripán vonult be a fővárosba, ahogy egy királyhoz illik. Inkább egy szamárháton ügetett be.

6 De akadtak emberek, akik barátjuknak nevezhették a különös királyt. A hozzá legközelebb álló barátai egytől egyik egyszerű, halszagú halászok voltak. Gyakran látogatták meg őt szegények és betegek, akiket szeretettel fogadott. Sőt még a bűnösökkel is szívesen evett egy asztalnál!

7 Végül az emberek elhatározták, hogy véget vetnek ennek a királyságnak. „Ha nem viselkedik úgy, ahogyan egy király tenné, akkor nem akarjuk, hogy továbbra is a királyunk maradjon.” –mondták. Kitervelték, hogy elfogják és börtönbe vetik őt.

8 A terv bevált. Miután elfogták az emberek elé állították. Néhányan azt kiáltották: „Éljen a Király!” De a többség így ordított: „Feszítsétek meg őt! Nem a mi Királyunk! Feszítsétek meg!” Végül keresztre feszítették a királyt. A keresztre szegezték, egy tövisekből font koronát tettek a fejére és kigúnyolták. Hogyan halt meg a Király? Miután keresztre feszítették, meghalt és eltemették egy sziklasírban.

9 Várjunk csak, a történet itt nem ér véget! Emlékezz csak ez a Király más volt, mint a többi! A Király FELTÁMADT és örökké él. Ő az Örök Király. Olyan király, akit bárki választhat vezetőjének, hiszen az Ő országnak nem lesz vége soha! Ő JÉZUS KRISZTUS!

10 Ő a te szívednek, életednek is a királya szeretne lenni. És ha őt választod vezetőül utadon, akkor boldog leszel most és örökkön örökké.


Letölteni ppt "A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában."

Hasonló előadás


Google Hirdetések