Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról."— Előadás másolata:

1 Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról. IT SEEMS IMPOSIBLE ! GENERAL DWIGHT D. EISENHOWER WAS RIGHT WHEN HE GAVE THE ORDER TO HAVE AS MANY FILMS AND PHOTOS MADE

2 A holokauszt Pontosan úgy történt ahogyan a nácik kitervelték 60 ével ezelőtt.

3 Ez egy történelmi tény. Amikor DWIGHT D
Ez egy történelmi tény. Amikor DWIGHT D. EISENHOWER, látta a koncentrációs táborokban történteket és az áldozatokat, elrendelte, hogy minél több filmet és képet készitsenek. Kötelezte a környező városok lakoit, hogy menjenek és lássák meg a koncentrációs tábork BORZALMAIT amit ők is láttak és néhány esetben odarakta őket, hogy a halottakat eltemessék.

4 Vajon mi índította arra, hogy Ő ezt tegye?
Azért gyüjtött össze minél több filmet és fényképeket, mert úgy gondolta, hogy eljön az a nap amikor azt mondja majd egy BAROM, hogy mindez meg sem tötrént sosem.

5 “A gonosznak, csak az kell, ahoz hogy sikeres legyen, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit” (Edmund Burke).

6 a muzulmán közösség meggyözödését. Szerintük ugyanis ez nem igaz
Nemrégen az Egyesült Királyság törölte az angol iskolákból a Holokauszt programját, azzal a céllal, mert ez sérti a muzulmán közösség meggyözödését. Szerintük ugyanis ez nem igaz és nem is történt meg soha. Igen ez van az Egyesült Királyságban és Észak Irországban.

7 És nem is telt el olyan sok idő, csak 50-60 év és máris elfelejtjük!
Ez a gonosznak a munkája. Ha figyelembe vesszük a félelmet amely újra kezdi hatalmába keríteni a nemzeteket és a világot, akkor ez azt jelenti, hogy nagyon könnyen elfeledtük a multat és hadjuk, hogy egy újjab következő gonosz hullám tovább sodorjon bennünket. És nem is telt el olyan sok idő, csak év és máris elfelejtjük!

8 az emberiség figyelemfelkeltésére
Ez a kis film, az emberiség figyelemfelkeltésére van készitve és annak a 6 millió zsidónak, 20millió orosznak, 10millió kereszténynek, a tiszteletére akiket megaláztak, kicsufoltak megvertek, megégetek, megöltek,.... mig Németországnak és Oroszországnak más fontosabb dolgaik voltak, minthogy ezeket dokumentálják, arhiválják

9 Most jött el az a szükséges idő,
Most sokkal inkább olyan muzulmán országok mint például IRÁN azt mondják, hogy a Holokauszt egy nagy hazugság. Most jött el az a szükséges idő, hogy emlékeztessük a világot arra amit nem szabad elfelejtenie soha. Ennek a kiss diavatitésnek az a célja, hogy ez a kis film minél több emberhez eljusson az egész világon és hogy emlékezzen meg a múltban megtörtént eseményekről.

10 Ha akarod forditsd le te is és küld tovább, hadd lássák az emberek és emlékezzenek meg a gonosszság borzalmairól.

11 Ne enged SOHA, hogy kitöröljék és eltemessék a megtörtént valóságot az emlékezetedből!


Letölteni ppt "Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról."

Hasonló előadás


Google Hirdetések