Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“"— Előadás másolata:

1

2 Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“

3 Arra ment egy újságíró és látta a kalapban alig van pénz, csak pár fillér. Lehajolt, dobott a kalapba pár koronát, s anélkül, hogy megkérdezte volna, elvette a táblát és a másik oldalára írt egy mondatot.

4 Délután visszatért a vak emberhez és látta a kalapban sok pénz van. A vak felismerte lépteit, s megkérdezte tőle, hogy ő írt-e a táblára, s ha ő volt, akkor mit

5 Az újságíró így válaszolt: „Semmi olyat, ami nem lenne igaz. Csak soraidnak kicsit más formát adtam." Mosollyal az arcán távozott. A vak soha nam tudta meg, hogy a táblán ez állt:

6 „Tavasz van, és én nem láthatom."

7 Változtass a stratégiádon, ha valami nem sikerül és meglátod, minden jobbra fordul.

8 Ha nem küldöd tovább, semmi nem történik. Viszont tovább is küldheted, azoknak, akik szerinted megérdemlik, hogy lássák a tavaszt.


Letölteni ppt "Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“"

Hasonló előadás


Google Hirdetések