Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -"— Előadás másolata:

1 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -

2 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit. A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.

3 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom.

4 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...

5 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - Végül is felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett. Végül is felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett. Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam.

6 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - Nem tudom mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije.. Az egész életem egy katasztrófa.... Nem tudom mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije.. Az egész életem egy katasztrófa.... Most következzen a másik oldal naplója is, ugyan ezen napi részlete …

7 A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL - Szombat este - A Fradi kikapott.   A Fradi kikapott.   De este egy jót du**unk...


Letölteni ppt "A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -"

Hasonló előadás


Google Hirdetések