Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -."— Előadás másolata:

1 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -

2 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -
A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.

3 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -
Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom.

4 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -
Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...

5 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -
Végül is felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett. Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam.

6 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -
Nem tudom mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije.. Az egész életem egy katasztrófa.... Most következzen a másik oldal naplója is, ugyan ezen napi részlete …

7 A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -
A Fradi kikapott.   De este egy jót du**unk...


Letölteni ppt "A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -."

Hasonló előadás


Google Hirdetések