Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dr. Csernus válaszol -16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dr. Csernus válaszol -16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz."— Előadás másolata:

1

2 Dr. Csernus válaszol

3 -16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tőletek kérek segítséget! -Keresd fel Chewbacca-t, ő is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen. -16 éves érdeklődő lány vagyok Kérdésem a következő: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet-e terhes? Ha igen, mit lehet ellene tenni? -Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

4 -Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemi szervét? -Amelyikbe neked jólesik. -Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót? -„Anyu, szeretnék melltartót.” -16 éves vagyok, és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva? -Ha szerencséd van, is-is.

5 -13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engedtem, hogy elvegye a szüzességemet. -Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy -16 éves fiú vagyok, és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk erről, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná. -Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.

6 -8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok? -Maximum elmebeteg. -15 éves fiú vagyok, és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg? -Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét. -Hatodikos lány vagyok, és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel. -Mindent a maga helyén: először szokjál le a bevizelésről, és csak utána szokjál rá a szexre.

7 -...13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ő rám se bagózik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábítani? -FÜRÖDJ! -...15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szűzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemi szervben valami hanggal jár?... -Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90 kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.


Letölteni ppt "Dr. Csernus válaszol -16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések