Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!"— Előadás másolata:

1 Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!
A SEX HASZNOSSÁGÁRÓL Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!

2 Tudtad, hogy az ember bőrén látszik, hogy sexuálisan aktív vagy nem?

3 1. A Sex szépségápoló szer: Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy annak a nőnek, aki rendszeresen sexel, nagy mennyiségű ösztrogén termelődik a szervezetében, ami fényesebbé, lágyabbá teszi a hajat.

4 2. A laza, gyengéd sex csökkenti a bőrgyulladás és miteszerek kialakulását. A sex közben keletkező izzadság tisztítja a pórusokat és fényesebbé teszi a bőrt.

5 3. Egy kiadós szeretkezés elégeti az összes kalóriát, ami a fenti képen látható érzéki evődés során keletkezik.

6 4. A sex az egyik legbiztosabb sport
4. A sex az egyik legbiztosabb sport. Erősíti és tónusossá teszi minden izmodat. Izgalmasabb, mint 20 kört úszni a medencében. És még spéci, márkás ruházat se kell hozzá!

7 5. Sőt. Ruha se kell hozzá. Csak egy ilyen szöszi
5. Sőt! Ruha se kell hozzá ! Csak egy ilyen szöszi! A sex egy instant antidepresszáns. Endorfinokat szabadít fel a vérben (boldogság- hormonok) eufóriás állapotot okozva és bazsalygós hangulatba hoz bennünket.

8 6. Minél többet szeretkezünk, annál jobb a kondíciónk
6. Minél többet szeretkezünk, annál jobb a kondíciónk. A szervezetünk feromonokat termel, ami kellemes illatával izgalomba hozza a másik felet. (Nem a hónaljszagra gondoltam ! )

9 7. A sex a legbiztosabb nyugtatószer a világon
7. A sex a legbiztosabb nyugtatószer a világon. TÍZSZER HATÉKONYABB A VÁLIUMNÁL.

10 8. Minden csók csökkenti a fogorvos szükségességét
8. Minden csók csökkenti a fogorvos szükségességét. A csókok nyált termelnek, ami tisztítja a fogakat és csökkenti a fogzománcot károsító savasságot. Nem tudom ehhez mit szól a „Fogorvosok Egyesülete” !

11 9. A sex megszünteti a fejfájást
9. A sex megszünteti a fejfájást! Szeretkezéskor csökken a feszültség az agyi vénákban.

12 10. A szeretkezés megszünteti az orrdugulást
10. A szeretkezés megszünteti az orrdugulást. A sex egy természetes antihisztamin. Segít az asthma és a tavaszi allergia elleni küzdelemben.

13 Ez az üzenet 9-szer járta körbe a Földet és most elérkezett Hozzád is, hogy okosodjál és Te is tudjad mi mindenre jó a sex (az élvezeten kívül). Na meg, hogy nőjenek az esélyeid…

14 Lányoknál nem tudom ki... de a Fiúkat ez a Tündér fogja meglátogatni e levél kézhezvételét követő 4 napon belül (de csak ha továbbküldöd ezt a levelet legalább 10 embernek!).

15 Küldd el ezt a levelet mindenkinek, akiről tudod, hogy szereti a sexet (van itt valaki aki nem szereti?). Ne küldj neki pénzt, azzal úgyse megy sokra !

16 Ne őrizgesd ezt a levelet, gyorsan küldd tovább
Ne őrizgesd ezt a levelet, gyorsan küldd tovább! És ne feledd: ha nem küldöd tovább, akkor életed végéig csak rossz sex vár Rád, elszárad és leesik a Fütyid és cölibátusban fogsz élni !!!


Letölteni ppt "Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések