Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SEX HASZNOSSÁGÁRÓL Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SEX HASZNOSSÁGÁRÓL Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!"— Előadás másolata:

1

2 A SEX HASZNOSSÁGÁRÓL Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!

3 Tudtad, hogy az ember bőrén látszik, hogy sexuálisan aktív vagy nem?

4 1. A Sex szépségápoló szer: Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy annak a nőnek, aki rendszeresen sexel, nagy mennyiségű ösztrogén termelődik a szervezetében, ami fényesebbé, lágyabbá teszi a hajat.

5 2. A laza, gyengéd sex csökkenti a bőrgyulladás és miteszerek kialakulását. A sex közben keletkező izzadság tisztítja a pórusokat és fényesebbé teszi a bőrt.

6 3. Egy kiadós szeretkezés elégeti az összes kalóriát, ami a fenti képen látható érzéki evődés során keletkezik.

7 4. A sex az egyik legbiztosabb sport. Erősíti és tónusossá teszi minden izmodat. Izgalmasabb, mint 20 kört úszni a medencében. És még spéci, márkás ruházat se kell hozzá!

8 5. Sőt! Ruha se kell hozzá ! Csak egy ilyen szöszi! A sex egy instant antidepresszáns. Endorfinokat szabadít fel a vérben (boldogság- hormonok) eufóriás állapotot okozva és bazsalygós hangulatba hoz bennünket.

9 6. Minél többet szeretkezünk, annál jobb a kondíciónk. A szervezetünk feromonokat termel, ami kellemes illatával izgalomba hozza a másik felet. (Nem a hónaljszagra gondoltam ! )

10 7. A sex a legbiztosabb nyugtatószer a világon. TÍZSZER HATÉKONYABB A VÁLIUMNÁL.

11 8. Minden csók csökkenti a fogorvos szükségességét. A csókok nyált termelnek, ami tisztítja a fogakat és csökkenti a fogzománcot károsító savasságot. Nem tudom ehhez mit szól a „Fogorvosok Egyesülete” !

12 9. A sex megszünteti a fejfájást! Szeretkezéskor csökken a feszültség az agyi vénákban.

13 10. A szeretkezés megszünteti az orrdugulást. A sex egy természetes antihisztamin. Segít az asthma és a tavaszi allergia elleni küzdelemben.

14 Ez az üzenet 9-szer járta körbe a Földet és most elérkezett Hozzád is, hogy okosodjál és Te is tudjad mi mindenre jó a sex (az élvezeten kívül). Na meg, hogy nőjenek az esélyeid…

15 Lányoknál nem tudom ki... de a Fiúkat ez a Tündér fogja meglátogatni e levél kézhezvételét követő 4 napon belül (de csak ha továbbküldöd ezt a levelet legalább 10 embernek!).

16 Küldd el ezt a levelet mindenkinek, akiről tudod, hogy szereti a sexet (van itt valaki aki nem szereti?). Ne küldj neki pénzt, azzal úgyse megy sokra !

17 Ne őrizgesd ezt a levelet, gyorsan küldd tovább! És ne feledd: ha nem küldöd tovább, akkor életed végéig csak rossz sex vár Rád, elszárad és leesik a Fütyid és cölibátusban fogsz élni !!!


Letölteni ppt "A SEX HASZNOSSÁGÁRÓL Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések