Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

B EMUTATOM NEKTEK AZT AZ ARANYOS KIS RÁGCSÁLÓT, AKI MOST IS ITT ÜL MELLETTEM. Arany hörcsög !!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "B EMUTATOM NEKTEK AZT AZ ARANYOS KIS RÁGCSÁLÓT, AKI MOST IS ITT ÜL MELLETTEM. Arany hörcsög !!"— Előadás másolata:

1 B EMUTATOM NEKTEK AZT AZ ARANYOS KIS RÁGCSÁLÓT, AKI MOST IS ITT ÜL MELLETTEM. Arany hörcsög !!

2 G ONDOZÁS : Alom takarítása: legalább hetente 1-szer de ha két hörcsög van és nagyon rendetlenek 2 naponta. Tartása: Hát lehet akváriumban is tartani de én a ketrecet ajánlom mert könnyebb takarítani. Etetése, itatása: mindennap adj neki friss gyümölcsöt, de fontos, hogy a K betűs gyümölcsöket vagy zöldségeket ne adjunk nekik, mert vagy felfújják magukat vagy meg halnak. De persze ha van itatója akkor is fontos a zöldség,gyümölcs. Etetése: ha van neki tálja akkor rakd tele és kb. 2 -3 napig jó de ha elfogy rakd tele megint.

3 M ELYIK FIÚ MELYIK LÁNY ? A törpehörcsögöknél a lány a fehér a fiú a barnás-szürke. Más fajtáknál általában nem ez a színárnyalat.

4 V ANNAK ÁM KÉPEK IS !!

5 T ARTSÁTOK ÉSZBEN : K I A KICSIT NEM BECSÜLI, AZ A NAGYOT NEM ÉRDEMLI !

6 V ÉGSZÓ Attól még,hogy kicsi nagyon sok figyelmet igényel. Ajánlom, hogy kiskorában foglalkozzatok vele a legtöbbet, de ez nem azt jelenti, hogy ha felnő, akkor már nem kell vele foglalkozni.


Letölteni ppt "B EMUTATOM NEKTEK AZT AZ ARANYOS KIS RÁGCSÁLÓT, AKI MOST IS ITT ÜL MELLETTEM. Arany hörcsög !!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések