Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KÉP KÉSZÍTÉSE ÁTLÁTSZÓ HÁTTÉRREL 1 PERC ALATT. Microsoft Windows operációs rendszeren futtatható GIMP- et a következő oldalon lehet letölteni:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KÉP KÉSZÍTÉSE ÁTLÁTSZÓ HÁTTÉRREL 1 PERC ALATT. Microsoft Windows operációs rendszeren futtatható GIMP- et a következő oldalon lehet letölteni:"— Előadás másolata:

1 KÉP KÉSZÍTÉSE ÁTLÁTSZÓ HÁTTÉRREL 1 PERC ALATT

2 Microsoft Windows operációs rendszeren futtatható GIMP- et a következő oldalon lehet letölteni: http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html Már megint egy program:

3 Itt a kép ami mint látjuk nem átlátszó Nem kell hozzá más mint a GIMP nevű program

4 Első lépésként nyissuk meg a programot és töltsük be a képet. Kattintsunk a varázsceruza eszközre, majd azzal bökjünk, klikkeljünk 1et a képre, mindegy, hogy hová, csak ne arra a képre amit ki akarunk vágni tehát valahová mellé, nekem most épp a fehér részre

5 Ha ez megvan akkor a felső menüsorban kattints a kijelölés fülre és ott a lenyíló menüben az Invertálásra (kijelölés Megfordítása) -- Ezt követően kattintsunk a szerkesztés fülre, majd kivágás -- Klikk a Fájl fülre és nyiss 1 új képet, itt kiválaszthatod, hogy a képnek átlátszó legyen a háttere Lásd a következő oldalon

6

7 Ezek után már nincs más dolgod mint az újonnan nyitott részbe beilleszteni a kivágott képet és gif formátumban elmenteni (szerkesztés fül, lenyíló részen katt a beillesztésre, majd Fájl mentés másként)

8 ….. és a végeredmény előtte utána


Letölteni ppt "KÉP KÉSZÍTÉSE ÁTLÁTSZÓ HÁTTÉRREL 1 PERC ALATT. Microsoft Windows operációs rendszeren futtatható GIMP- et a következő oldalon lehet letölteni:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések