Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!"— Előadás másolata:

1 ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!

2 Elkészítendő a következő képeken látható honlap, mely egy szálloda webes megjelenését modellezi le. A kiindulási (és minden további) oldalról linkek mutatnak a 3 másik weboldalra. XY helyére mindenhová adja meg saját nevét! Az oldalak háttérszíne #FFCC66 kóddal, az alapértelmezett szövegszín #9900CC kóddal adható meg. Képek letölthetők a http://www.ektf.hu/~kera/kedd címről! http://www.ektf.hu/~kera/kedd Lássuk a kezdőoldalt:

3

4 A Bemutatkozás linkre kattintva kapjuk a következő oldalt. A bemutatkozó szöveg színei legyenek hasonlóak a képen láthatóhoz.

5

6 Az Árak linkre kattintva kapjuk a következő oldalt. A „címen”-re kattintva legyen lehetőség e- mail küldésére az info@ektf.hu címre!info@ektf.hu

7

8 A Szolgáltatások linkre kattintva kapjuk a következő oldalt. Az „ezen”-re kattintva új ablakban nyíljon meg a www.eger.hu oldal!www.eger.hu A felsorolás betűszíne legyen kék.

9


Letölteni ppt "ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések