Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Közigazgatás 8. Koháriné dr. Papp Edit FSZ képzés 2013. nov. 20.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Közigazgatás 8. Koháriné dr. Papp Edit FSZ képzés 2013. nov. 20."— Előadás másolata:

1 Közigazgatás 8. Koháriné dr. Papp Edit FSZ képzés 2013. nov. 20.

2 Gyakorlatok- fogalmak 1)Mit nevezünk ügyvitelnek és milyen elemei vannak? 2)Mi az elektronikus irat? 3)Mi az iktatás dokumentuma? 4)Mi nem tekinthető iratnak? 5)Mit nevezünk beadványnak? 6)Mi az iratkezelés? 7)Kit nevezünk ügyintézőnek? 8)Mit fejez ki az irattári jel?

3 Gyakorlatok-folyamatok A)Milyen szakaszokból áll a nyilvántartásba vétel folyamata? 1)Mi a különbség a központi iratkezeléskor és a részlegenkénti (osztott) irakezeléskor alkalmazott postabontás között? 2)Mi a teendő sérült küldemény átvétele esetén? 3)Írjon két példát arra az esetre, amikor a küldeményt felbomntás nélkül a címzettnek kell továbbítani?

4 Gyakorlatok-folyamatok B ) Milyen szakaszokból áll az ügyiratkezelés az ügyintézés szakaszában? 1)Mi a kiadmányozás, milyen előzménnyel ki végezheti? 2)Milyen ellenőrzési feladatok merülnek fel a postázás szakaszában? 3)Mik azok az iratcsúszdák?

5 C ) Milyen szakaszokból áll az ügyintézés lezárása utáni iratkezelés? 1) Milyen munka folyik az irattárban? 2 Mi a kézi irattár szerepe? 3) Mi az iratselejtezéssel szemben támasztott követelmény?

6 Gyakorlatok- rendszerezés


Letölteni ppt "Közigazgatás 8. Koháriné dr. Papp Edit FSZ képzés 2013. nov. 20."

Hasonló előadás


Google Hirdetések