Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Isten hozott köztünk!. Mint zúgó szél leszáll a földre, A szennyet hajtja, szórja szét. Jöjj és fújd rám élő Lelked! Újat kezdek én. Szent Lélek a szívem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Isten hozott köztünk!. Mint zúgó szél leszáll a földre, A szennyet hajtja, szórja szét. Jöjj és fújd rám élő Lelked! Újat kezdek én. Szent Lélek a szívem."— Előadás másolata:

1 Isten hozott köztünk!

2 Mint zúgó szél leszáll a földre, A szennyet hajtja, szórja szét. Jöjj és fújd rám élő Lelked! Újat kezdek én. Szent Lélek a szívem tárva, Átadom, Te töltsd be azt, Plántálj engem élő vízhez, Öntözz meg! Úgy szomjazom... Mint zúgó szél leszáll a földre, A szennyet hajtja, szórja szét. Jöjj és fújd rám élő Lelked! Újat kezdek én. Szent Lélek a szívem tárva, Átadom, Te töltsd be azt, Plántálj engem élő vízhez, Öntözz meg! Úgy szomjazom...

3 Jézus, jöjj hát, hadd éljek Benned én! Mint a gyertyaláng, hadd árasszak tiszta fényt!

4 Senki sincs, ki úgy szeretne, Hogy értem adná életét, Mit adhatnék én Tenéked? Vedd, mindenem Tiéd. Lezárom a múltat végleg, régi utam elhagyom. Hiszem, győzök Véled a harcban, Te megőrzöl, tudom.

5 Jézus, jöjj hát, hadd éljek Benned én! Mint a gyertyaláng, hadd árasszak tiszta fényt!

6 Mint zúgó szél leszáll a földre, A szennyet hatja, szórja szét, Jöjj és fújd rám élő Lelked! Újjá lettem én.

7 Áldott a nap, melyet Te szereztél, Mikor értem haltál a Golgota keresztjén. Mikor megtaláltál és le is hajoltál, Az én régi-régi bűnös életemért. Áldott a nap, melyet Te szereztél, Mikor értem haltál a Golgota keresztjén. Mikor megtaláltál és le is hajoltál, Az én régi-régi bűnös életemért.

8 Nem érdemelem, tudom, Jézus szeretetét, Hogy értem folyt a drága szent vér. Nem érdemelem, tudom, Jézus szeretetét, hogy értem folyt a drága szent vér. Nem érdemelem, tudom, Jézus szeretetét, Hogy értem folyt a drága szent vér. Nem érdemelem, tudom, Jézus szeretetét, hogy értem folyt a drága szent vér.

9 Mikor bűneimet mind eltörölted, Megtisztítottad a szívemet, És új ruhát adtál, egy hófehér ruhát, Amit drága véred mosott meg. Mikor bűneimet mind eltörölted, Megtisztítottad a szívemet, És új ruhát adtál, egy hófehér ruhát, Amit drága véred mosott meg.

10 Nem érdemelem, tudom, Jézus szeretetét, Hogy értem folyt a drága szent vér. Nem érdemelem, tudom, Jézus szeretetét, hogy értem folyt a drága szent vér. Nem érdemelem, tudom, Jézus szeretetét, Hogy értem folyt a drága szent vér. Nem érdemelem, tudom, Jézus szeretetét, hogy értem folyt a drága szent vér.

11 Azóta minden nap áldott, mert Szent Szellemed betöltötte az egész életem. És nem vagyok már szegény, Mert gazaggá tettél, Egészen a szívembe költöztél. Azóta minden nap áldott, mert Szent Szellemed betöltötte az egész életem. És nem vagyok már szegény, Mert gazaggá tettél, Egészen a szívembe költöztél.

12 Eljött hozzám, mikor még bűnben éltem. Felnyitotta a szemem. Szolgává lett, magát megalázva bűneimért szenvedett. Eljött hozzám, mikor még bűnben éltem. Felnyitotta a szemem. Szolgává lett, magát megalázva bűneimért szenvedett.

13 Eljöttem, hogy áldjam, csodáljam, imádjam azt, ki értem adta Önmagát. Csodálatos Isten, dicsőséges Bárány, fogadd el szívem imádatát!

14 Sosem fogom megtudni azt, milyen nagy volt az áldozat. (2x)

15 Hívd segítségül nevét és megmenekülsz!

16 Rejts most el, a szárnyad alá. Er ő s kézzel takarj be engem. 2X Tenger tombol, zúg, süvít a szél. Te emelsz fel a vihar fölé. Uralkodsz hullámok habjain, A szívem nem fél, benned remél. Rejts most el, a szárnyad alá. Er ő s kézzel takarj be engem. 2X Tenger tombol, zúg, süvít a szél. Te emelsz fel a vihar fölé. Uralkodsz hullámok habjain, A szívem nem fél, benned remél. 

17 Csak Istenben bízz én lelkem, Mert Ő él, s nagyobb mindennél. Tenger tombol, zúg, süvít a szél. Te emelsz fel a vihar fölé. Uralkodsz hullámok habjain, A szívem nem fél, benned remél. Csak Istenben bízz én lelkem, Mert Ő él, s nagyobb mindennél. Tenger tombol, zúg, süvít a szél. Te emelsz fel a vihar fölé. Uralkodsz hullámok habjain, A szívem nem fél, benned remél.

18 Egykor oly kedves dolgok menjetek! E világ tisztel és vív értetek, amik nyereség voltatok nekem, Krisztusért kárnak ítélem.

19 Élni benned Jézus, olyan jó. Ennél nincs nagyobb áldás! Te vagy már mindenem, Új erőm és énekem, Szeretlek téged Uram!

20 Teljes szívemből vágylak ismerni, Benned élni és követőd lenni. Hitből nyert áldást tőled átvenni, Igazság által erősödni.

21 Élni benned Jézus, olyan jó, ennél nincs nagyobb áldás! Te vagy már mindenem, Új erőm és énekem, Szeretlek téged Uram!

22 Mennyei erőd, jól megismerni, szenvedésedből részesedni. Veled meghalni régi éltemnek, Hogy aztán örökké élhessek.

23 Élni benned Jézus, olyan jó, ennél nincs nagyobb áldás! Te vagy már mindenem, Új erőm és énekem, Szeretlek téged Uram!

24 Vonj közel Hozzád, El nem hagylak már. Mi bűn volt bennem, megbánom, Mondd, hogy TE VAGY BARÁTOM! Vonj közel Hozzád, El nem hagylak már. Mi bűn volt bennem, megbánom, Mondd, hogy TE VAGY BARÁTOM!

25 Vágyom rád, Uram, Soha el ne hagyj! A szívem legyen lakhelyed, Hadd érezzem melegséged! Vágyom rád, Uram, Soha el ne hagyj! A szívem legyen lakhelyed, Hadd érezzem melegséged!

26 Segíts mindinkább vissza Tehozzád! Segíts mindinkább vissza Tehozzád!

27 Te vagy nekem, Te vagy nekem már minden! Szükségem van Terád, ó Istenem!

28 Vétkeink miatt kapott sebeket, Bűneink miatt törték össze Őt. Ő bűnhődött, hogy békességünk lehessen, Sebei árán gyógyultunk mi meg. Vétkeink miatt kapott sebeket, Bűneink miatt törték össze Őt. Ő bűnhődött, hogy békességünk lehessen, Sebei árán gyógyultunk mi meg. 

29 Mindnyájan tévelyegtünk, Mind a magunk útját jártuk, De az Úr Őt sújtotta minden bűnünkért, Halálával életet adott. Mindnyájan tévelyegtünk, Mind a magunk útját jártuk, De az Úr Őt sújtotta minden bűnünkért, Halálával életet adott.  

30 Vétkeink miatt kapott sebeket, Bűneink miatt törték össze Őt. Ő bűnhődött, hogy békességünk lehessen, Sebei árán gyógyultunk mi meg. Vétkeink miatt kapott sebeket, Bűneink miatt törték össze Őt. Ő bűnhődött, hogy békességünk lehessen, Sebei árán gyógyultunk mi meg.


Letölteni ppt "Isten hozott köztünk!. Mint zúgó szél leszáll a földre, A szennyet hajtja, szórja szét. Jöjj és fújd rám élő Lelked! Újat kezdek én. Szent Lélek a szívem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések