Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TÁMOP 3.1.4-08/2-2009-0093 Önálló innováció az Erkel Ferenc Tagintézményben Délutáni sportfoglalkozás alsó tagozatos gyerekek részére készítette: Mócsán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TÁMOP 3.1.4-08/2-2009-0093 Önálló innováció az Erkel Ferenc Tagintézményben Délutáni sportfoglalkozás alsó tagozatos gyerekek részére készítette: Mócsán."— Előadás másolata:

1 TÁMOP 3.1.4-08/2-2009-0093 Önálló innováció az Erkel Ferenc Tagintézményben Délutáni sportfoglalkozás alsó tagozatos gyerekek részére készítette: Mócsán Andrásné készítette: Mócsán Andrásné Dénesné Cserbán Katalin Dénesné Cserbán Katalin

2 „ Játszunk tanár néni?” „ Játszunk tanár néni?” „ A játék az öröm forrása.” „ A játék az öröm forrása.” „ A játék a munka gyermeke.” „ A játék a munka gyermeke.” „ A játék fejleszti harmónikussá személyiségünket.” „ A játék fejleszti harmónikussá személyiségünket.” „ Játssz, hogy újra gyermek lehess!” „ Játssz, hogy újra gyermek lehess!”

3 A tervezés A tervezés 1.-2. osztály (átmenet:óvoda-iskola) 1.-2. osztály (átmenet:óvoda-iskola) 3.-4. osztály (átmenet:alsó-felső) 3.-4. osztály (átmenet:alsó-felső) 1.-4. osztály (játék és munka) 1.-4. osztály (játék és munka)

4 Hogyan készült tanmenetünk? 1.-2.osztály(óvoda-iskola) 1.-2.osztály(óvoda-iskola) - futó-fogó játékok - futó-fogó játékok - Mondókás körjátékok - Mondókás körjátékok - Labdás játékok - Labdás játékok - Drámajátékok - Drámajátékok

5 3.-4.osztály(alsó-felső) 3.-4.osztály(alsó-felső) - atlétika mozgásanyaga - atlétika mozgásanyaga - labdásügyesség fejlesztése - labdásügyesség fejlesztése - gyógytorna anyaga - gyógytorna anyaga

6 1.-4.osztály(játék és munka) 1.-4.osztály(játék és munka) - Új eszközök megismerése - Új eszközök megismerése - Megtanulni használatukat - Megtanulni használatukat - Élvezni a friss levegőt - Élvezni a friss levegőt - Megszerettetni az úszást - Megszerettetni az úszást

7 Játékgyűjtemény Játékgyűjtemény A foglalkozásokon tanár-diák játszik. A foglalkozásokon tanár-diák játszik. Játszva tanulnak meg „dolgozni.” Játszva tanulnak meg „dolgozni.” A legfontosabb, hogy MOZOGNAK! A legfontosabb, hogy MOZOGNAK!

8 Miért új ez a tanmenet? Azért,mert egyedi Azért,mert egyedi Jól használható Jól használható Praktikus,mert nem kell könyveket átnézni Praktikus,mert nem kell könyveket átnézni Bővíthető,mert a fantáziádra van bízva a játékok átalakítása, a szabályok változtatása Bővíthető,mert a fantáziádra van bízva a játékok átalakítása, a szabályok változtatása Csak arról szól:játssz, játssz és játssz a gyerekért! Csak arról szól:játssz, játssz és játssz a gyerekért!

9 Próbáld ki, hogy újra gyerek lehess! Köszönöm a figyelmet


Letölteni ppt "TÁMOP 3.1.4-08/2-2009-0093 Önálló innováció az Erkel Ferenc Tagintézményben Délutáni sportfoglalkozás alsó tagozatos gyerekek részére készítette: Mócsán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések