Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szárcsa Általános Iskola címe: 1213 Budapest, Szárcsa u.9-11. Iskolánk 1961-ben épült Kismart-Lehner Kamill tervei alapján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szárcsa Általános Iskola címe: 1213 Budapest, Szárcsa u.9-11. Iskolánk 1961-ben épült Kismart-Lehner Kamill tervei alapján."— Előadás másolata:

1

2 Szárcsa Általános Iskola címe: 1213 Budapest, Szárcsa u.9-11. Iskolánk 1961-ben épült Kismart-Lehner Kamill tervei alapján.

3 Iskolánk igazgatója, Kapuvári György köszönt téged. Barangolásunk a Szárcsa utcai bejárattól indul.

4 A földszinti aula Névadó madaraink a f ő bejárattól balra Hónapsoroló

5 Tabló nyári táborunkról Iskolánk 2006 ő szén volt 45 éves, egy egész éves rendezvénysorozattal emlékeztünk erre

6 Iskolánk tornaterme A tornatermünket 2006 nyarán újították fel.

7 Az 1. és 2.osztályosok egy külön épületben tanulnak. Az épületnek saját bejárata van a Szúnyog utca fel ő l, de megközelíthet ő a f ő épület fel ő l is. A kicsik saját tornaterme. Délutánonként itt folyik a gyógytorna. A folyosókon minden tanulónak saját szekrénye van, jut hely a táskáknak és a váltócip ő nek is. Minden diák elhelyezheti a törölköz ő jét és a fogkeféjét is.

8 Az els ő osztályosok terme

9 A másodikosok éppen csoportbontásban feladatokat oldanak meg környezetismeret tantárgyból

10 A kisépület saját udvara szomszédjában az óvodával

11 A 3. és a 4. osztályosok a f ő épület déli szárnyában kapnak helyet, nekik is van saját udvaruk

12 A fels ő söknek van saját tantermük, de a szakórákat külön szaktantermekben tartjuk. Az 5.osztályosok termének dekorációja osztályf ő nökük, Vígh Krisztina ügyes kezét és jó ízlését dicséri.

13 A hatodikosok terme a második emeleten

14 A második emeleten 2005 nyarán készült el a matematika szaktanterem, „gazdája” Veres Judit tanárn ő.

15 Ezen a szinten található még az iskolánk el ő adója. Ebben a teremben tartjuk a természetismeret-, biológia-, fizika-, földrajz- és kémiaórákat. A terem mellett jól felszerelt el ő készít ő és szertár található.

16 Az els ő emeleten kapott helyett a 7. és 8.osztály tanterme, illetve a történelem szaktanterem, az informatika terem.

17 Iskolánk központjában kapott helyet a könyvtárunk. Itt zajlanak délel ő tt a magyarórák, de gyakran látjuk vendégül a kerület történelemtanárait, óvodavezet ő it, és helyet tudunk adni kerületi versenyeknek is.

18 Az angol szaktanteremben Nagy Ferencné, Rozika néni éppen a hatodik osztályosokat tanítja.

19 Iskolánk pincéjében folyik a technika oktatása, illetve itt található a fels ő s napközisek terme is. A gyerekekkel Kochné Szirmai Anikó foglalkozik.

20 Iskolánkban évek óta nagy hangsúlyt fektetünk a szép és esztétikus környezet kialakításra. A dekorációt minden évszakban a gyerekek együttm ű ködésével készítjük el.

21 Az iskola bels ő tereit gazdagon díszítik zöld növények, mivel iskolánk igen világos, növényeink nagyon jól érzik magukat. A második emeleten egy téli kertet alakítottunk ki kaktuszainknak.

22 Néhány pillanatkép tanáraink, dolgozóink munkájáról:

23 Néhány szép kép az iskolánkról - télen

24 VÉGE. A bemutatót készítette: Gladkov Hajnalka Ha még nem találkoztunk, szívesen várunk iskolánkban


Letölteni ppt "Szárcsa Általános Iskola címe: 1213 Budapest, Szárcsa u.9-11. Iskolánk 1961-ben épült Kismart-Lehner Kamill tervei alapján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések