Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Alsónémedi A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Alsónémedi A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c."— Előadás másolata:

1 Alsónémedi A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c

2 Az iskola területe • Az iskola hatalmas udvarral rendelkezik. • Megtalálható itt több nagyobb focipálya is, így mindenki kedvére ű zheti ezt a sportot az iskolán belül. A kisebbek mászókázhatnak és csúszdázhatnak, mert erre is van lehet ő ség. Minden korosztály megtalálhatja a magának megfelel ő szabadtéri sportot illetve játékokat.

3 Az iskola főbejárata Régebben És most Az iskolát belülr ő l és kívülr ő l egyaránt építik. Minden nyári szünetben, hogy a gyerekek szép és tiszta környezetben tanulhassanak. Amikor a fiatalok nyári szünetről visszatérnek mindig valamilyen meglepetés várja őket. Az iskola folyamatosan szépül és gyarapodik új felszerelésekkel.

4 Az iskola hátsó bejárata és az udvar Az iskola udvaron bőven van lehetőség a játékra. Található itt csúszda és mászóka, ám akik csak beszélgetni szeretnének a friss levegőn vannak padok ahová leülve nyugodtan fecseghetnek a gyerekek.

5 Az előcsarnok A főbejárat mellett két lépcső vezet felfelé az első emeletre, ahol a tanári és a titkárság is megtalálható. A bejárattal szemben mindig változó képek, festmények vagy más dekoráció díszíti a falat, amelyet az újonnan érkező diákok vagy éppen szülők megnézhetnek vagy gyönyörködhetnek gyermekeik munkáiban.

6 Az ebédlő Az ebédlőben mindig finom és friss ételt kapnak a gyerekek. A konyhások lelkiismeretesen dolgoznak, hogy a fiatalság bendőjét megtöltsék egészséges ételeket. Több asztal van, így mindenki elfér a kicsiktől kezdve a nagyokig. Be van osztva, hogy kinek mikor lehet menni ebédelni vagy éppen uzsonnázni.

7 A folyosók Az ebédlővel szembeni folyosó az alsós tantermekhez vezet. Ha végig megyünk és balra fordulunk a tornateremhez jutunk. Az iskola tele van szép és hatalmas növényekkel, ami szépíti az iskola belsejét. A legnagyobb növények a folyosóközpontokban találhatóak a lépcsővel szemben.

8 A tanári szoba A tanári szobában kb. 30-35 tanár számára van külön íróasztal és közös számítógépek. Az iskola megfelelően van felszerelve nyomtatókkal és fénymásolókkal, így a gyakorló feladatlapokat és dolgozatokat a szükséges példányban elő tudják állítani. Az iskola tanári szobája szép és tiszta, megfelelően be van rendezve.

9 A Széchenyi dombormű és a márványtábla Az iskola első emeletén található iskolánk névadójáról egy dombormű. Mellette pedig az iskola elballagott diákjainak neve akik nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredményt értek el. A táblák márványból készültek.

10 Rendezvények Iskolánkban minden évben vannak ünnepek, amelyeken a gyerekek szerepelnek és nagy közönség előtt adják elő műsoraikat. A vendégeket mindig kedves szavakkal köszönti Mayer Istvánné az igazgatónő. A műfüves pályát a gyerekek avatták fel a tanáraink által betanított tánccal.

11 A Kossuth úti iskola A Kossuth úti Iskolába egy évfolyam diák fér el. Három osztályterem, egy kisebb tornaterem és egy kicsi tanári szoba található. Az udvaron van elég hely a játékokra és szintén található csúszda és mászóka.

12 Néhány kép az iskoláról


Letölteni ppt "Alsónémedi A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c."

Hasonló előadás


Google Hirdetések