Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c"— Előadás másolata:

1 A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Alsónémedi A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c

2 Az iskola területe Az iskola hatalmas udvarral rendelkezik.
Megtalálható itt több nagyobb focipálya is, így mindenki kedvére űzheti ezt a sportot az iskolán belül. A kisebbek mászókázhatnak és csúszdázhatnak, mert erre is van lehetőség. Minden korosztály megtalálhatja a magának megfelelő szabadtéri sportot illetve játékokat.

3 Az iskola főbejárata És most Régebben
Amikor a fiatalok nyári szünetről visszatérnek mindig valamilyen meglepetés várja őket. Az iskola folyamatosan szépül és gyarapodik új felszerelésekkel. És most Régebben Az iskolát belülről és kívülről egyaránt építik. Minden nyári szünetben, hogy a gyerekek szép és tiszta környezetben tanulhassanak.

4 Az iskola hátsó bejárata és az udvar
Az iskola udvaron bőven van lehetőség a játékra. Található itt csúszda és mászóka, ám akik csak beszélgetni szeretnének a friss levegőn vannak padok ahová leülve nyugodtan fecseghetnek a gyerekek.

5 Az előcsarnok A bejárattal szemben mindig változó képek, festmények vagy más dekoráció díszíti a falat, amelyet az újonnan érkező diákok vagy éppen szülők megnézhetnek vagy gyönyörködhetnek gyermekeik munkáiban. A főbejárat mellett két lépcső vezet felfelé az első emeletre, ahol a tanári és a titkárság is megtalálható.

6 Az ebédlő Az ebédlőben mindig finom és friss ételt kapnak a gyerekek. A konyhások lelkiismeretesen dolgoznak, hogy a fiatalság bendőjét megtöltsék egészséges ételeket. Több asztal van, így mindenki elfér a kicsiktől kezdve a nagyokig. Be van osztva, hogy kinek mikor lehet menni ebédelni vagy éppen uzsonnázni.

7 A folyosók Az ebédlővel szembeni folyosó az alsós tantermekhez vezet. Ha végig megyünk és balra fordulunk a tornateremhez jutunk. Az iskola tele van szép és hatalmas növényekkel, ami szépíti az iskola belsejét. A legnagyobb növények a folyosóközpontokban találhatóak a lépcsővel szemben.

8 A tanári szoba A tanári szobában kb tanár számára van külön íróasztal és közös számítógépek. Az iskola megfelelően van felszerelve nyomtatókkal és fénymásolókkal, így a gyakorló feladatlapokat és dolgozatokat a szükséges példányban elő tudják állítani. Az iskola tanári szobája szép és tiszta, megfelelően be van rendezve.

9 A Széchenyi dombormű és a márványtábla
Az iskola első emeletén található iskolánk névadójáról egy dombormű. Mellette pedig az iskola elballagott diákjainak neve akik nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredményt értek el. A táblák márványból készültek.

10 Rendezvények Iskolánkban minden évben vannak ünnepek, amelyeken a gyerekek szerepelnek és nagy közönség előtt adják elő műsoraikat. A vendégeket mindig kedves szavakkal köszönti Mayer Istvánné az igazgatónő. A műfüves pályát a gyerekek avatták fel a tanáraink által betanított tánccal.

11 A Kossuth úti iskola A Kossuth úti Iskolába egy évfolyam diák fér el. Három osztályterem, egy kisebb tornaterem és egy kicsi tanári szoba található. Az udvaron van elég hely a játékokra és szintén található csúszda és mászóka.

12 Néhány kép az iskoláról


Letölteni ppt "A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c"

Hasonló előadás


Google Hirdetések