Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Carsoft új BMW Ultimate Pro 3.0-s verziója köszönti Önt! A Carsoft új BMW Diagnosztikai rendszere átfogó megoldást nyújt az összes BMW típusú járműre.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Carsoft új BMW Ultimate Pro 3.0-s verziója köszönti Önt! A Carsoft új BMW Diagnosztikai rendszere átfogó megoldást nyújt az összes BMW típusú járműre."— Előadás másolata:

1 A Carsoft új BMW Ultimate Pro 3.0-s verziója köszönti Önt! A Carsoft új BMW Diagnosztikai rendszere átfogó megoldást nyújt az összes BMW típusú járműre egészen 1988-tól 2008-ig. Az új program készítésekor célunk a minél több funkció mellett a lehető legfelhasználóbarátabb környezet elkészítése volt. Ez a bemutató amellett, hogy megismerteti Önt a program néhány új funkciójával, igyekszik választ adni a kérdésre, miszerint „miért is a Carsoft a legjobb megoldás”, ha jármű diagnosztikáról van szó.

2 Ebben a Demóban a jármű, amit diagnosztizálunk egy BMW 3-as modell. Kattintson a „BMW Vehicles” gombra a kezdéshez…

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Kattintson a „Driveline” gombra…

22 Minden csoport különböző elemeket tartalmaz, a kiválasztott járműtől függően (jelenleg E46 3 Series/Diesel). A Carsoft BMW Ultimate Pro. 3.0-át úgy terveztük, hogy könnyen és gyorsan lehessen használni, ezért osztottuk a menüpontokat csoportokra, hogy néhány kattintással Ön minden körülmények között gyorsan választ kapjon kérdéseire.

23

24

25

26


Letölteni ppt "A Carsoft új BMW Ultimate Pro 3.0-s verziója köszönti Önt! A Carsoft új BMW Diagnosztikai rendszere átfogó megoldást nyújt az összes BMW típusú járműre."

Hasonló előadás


Google Hirdetések