Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Prezentáció készítés Indítsa el a Microsoft Power Point programot. Elérhetőség: Programok/Power Point.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Prezentáció készítés Indítsa el a Microsoft Power Point programot. Elérhetőség: Programok/Power Point."— Előadás másolata:

1 http://wwww.ektf.hu/~forgos Prezentáció készítés Indítsa el a Microsoft Power Point programot. Elérhetőség: Programok/Power Point

2 http://wwww.ektf.hu/~forgos Válassza ki a …Varázsló „rádiógombot ” Ez esetben háttér és elrendezés sablon mellett, Tartalomszolgáltatást is nyújt a program.

3 http://wwww.ektf.hu/~forgos Futassa végig a Varázslót, a zöld ponttól a pirosig, úgy hogy közben a Tovább gombot használja.

4 http://wwww.ektf.hu/~forgos Válassza ki a „Carnegie oktató” „Csapat ösztönzése” menüpontot.

5 http://wwww.ektf.hu/~forgos Válassza a „Bemutató képernyőn” menüpontot! Ez esetben a program elektronikus prezentációt készít. A továbbiakban a befejezés gombot válassza. A megjelenítés választása

6 http://wwww.ektf.hu/~forgos Tekintse meg a 10 képből álló Slideshow-t! Önálló feladat: Készítse el saját tervezésű szaktárgyi vonatkozású írásvetítő transzparansét. Lehetőségek: –Az új bemutató létrehozása pontnál a tervező sablont használja, az üres bemutató menüpontot választja. A tervezőmunka befejezése után ellenőrizze értékelje produkcióját. Jó munkát kívánunk!


Letölteni ppt "Prezentáció készítés Indítsa el a Microsoft Power Point programot. Elérhetőség: Programok/Power Point."

Hasonló előadás


Google Hirdetések