Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nyugalom! Meditáljunk együtt A szorongás Normális, kóros Súlyos betegségeket kiindulópontja Betegségek is okozhatják Kémiai anyagok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nyugalom! Meditáljunk együtt A szorongás Normális, kóros Súlyos betegségeket kiindulópontja Betegségek is okozhatják Kémiai anyagok."— Előadás másolata:

1

2 Nyugalom! Meditáljunk együtt

3 A szorongás Normális, kóros Súlyos betegségeket kiindulópontja Betegségek is okozhatják Kémiai anyagok

4 Tünetei Feszültség érzése Vegetatív tünetek: –Pulzusszám emelkedése –Pupillatágulat –Remegés –Émelygés

5 Nem mindenki depressziós, aki annak érzi magát…

6 Bármely életkorban jelentkezhet 20-30 évesek Értelmiség betegsége Kóros szorongás: A depresszió

7 Tünetei Rossz hangulat Érdeklődés és az öröm Koncentráció csökken, memóriazavar Pesszimizmus Étvágy- és alvászavar

8 Daganatos betegek és a szorongás Igen, a rák visszafelé is haladhat”„Ez az állat, melyről a betegség a nevét kapta, hátrafelé is ügyesen tud menni. Igen, a rák visszafelé is haladhat” „A nevetés egészségesebbé tesz”

9 „Mi a testi fájdalom a lelki kínszenvedésekhez képest” (Publius Syrus) Mottó

10 OM Relax A test és a lélek gyógyítója

11 Komló története Sumér és egyiptomi sörfőzés Kr. u. I.sz.: Gyomorbántalmak, nyugtatás Csak 800-900 körül bajor apátságban „Ma Magyarországon” és a világon ~15 komlótartalmú szert tartanak számon. Nyugtató, altatószerek

12 Hatásai Feszültségoldó, hangulatjavító Enyhíti a szorongásos, depressziós tüneteket Kedvező a szívre, érrendszerre Vesetisztító, étvágyjavító, baktériumölő hatás.

13 Cirok egyik összetevője a Kolin Ingerületátvivő képesség Szellemi teljesítmény Memóriafunkciók Tanulási folyamatok Pozitív hatású Alzheimer-kór (kezelésénél, megelőzésénél)

14 Kolin hatásai Gátolja a koleszterin káros lerakódását káros lerakódását Segíti a zsírégetést Májvédő, méregtelenítő

15 OM Relax Relaxálás Szellemi egészség Erősít és véd Változás kora Méregtelenítés Zsírvesztés Alacsony koleszterin szint

16 OM Relax adagolás Étkezés után, napi 1-2 kapszula A legtöbb gyógyszerkészítménnyel együtt is szedhető. Hozzászokás iránt biztonságos

17


Letölteni ppt "Nyugalom! Meditáljunk együtt A szorongás Normális, kóros Súlyos betegségeket kiindulópontja Betegségek is okozhatják Kémiai anyagok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések