Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Golden Night.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Golden Night."— Előadás másolata:

1 Golden Night

2

3 A POTENCIA A potencia szó lehetőséget, képességet, erőt jelent.
Úgy a női,-mint a férfi libidót a korosodással a lelki behatások, főként az indulatok erősen és negatívan befolyásolják. Sokan fizikailag még potensek lennének, ám pszichés okokból mégis feladják a nemi életet.

4 A PROBLÉMA A legtöbb férfi, mélyen magába zárja a problémát, mintha ez a baj csak őt sújtaná. Sokan nem is gondolnák, hogy a köztünk élő, dolgozó, az utcán velünk szemben sétáló 20 és 60 év közötti férfiak mintegy százalékának potenciazavarai vannak.

5 SEGÍTSÉG Az esetek kb. felénél figyelhető meg a szervezet belső irányításáért felelős (vegetatív) beidegzési egyensúly felbomlása. Mindössze 9% kér orvostól, pszichológustól vagy a partnerétől segítséget.

6 MEGOLDÁS A probléma a évesek harmadát, az évesek felét, míg a 60 év felettiek 78%-át érinti. Kérjen segítséget…. akár a természettől!

7 A Golden Night összetevői:
3 db-os Ft 15 Bp 6 db-os Ft 30 Bp Ősidők óta vannak növények, anyagok melyek segítségükre vannak a férfiaknak ha problémájuk van. A Golden Night összetevői:

8 Szibériai ginseng és az aranygyökér
Erősíti az immunrendszert Növeli a potenciát Javítja az izületek mozgékonyságát Szabályozza a vérnyomást Fokozza a sportolók állóképességét gyorsaságát Aranygyökér Szív- és érrendszeri javító hatás Stressz és depresszió elleni hatás Mentális és kognitív funkciók javítása Növeli az agy és izom vérellátását A szexuális funkciókat javítja Az idős korral összefüggő zavarok és betegségek elleni védelem

9 Citromfű, galagonya és levendula
Nyugtató, feszültség- és szorongásoldó Görcsoldó Epehajtó Étvágyjavító és szélhajtó Baktérium-, vírus-, sőt gombaölő is Emésztést Véredény tágító Vérnyomás csökkentő Oszlatja a koleszterint Pozitívan befolyásolják a test perifériális részeinek vérellátását. Edzés melletti segít a kilók leadásában is. Hiperaktivitás Álmatlanság Szélszorulás Baktériumok Gombák A levendula az impotencia ellenszere mivel alkalmas a vérbőség növelésére.

10


Letölteni ppt "Golden Night."

Hasonló előadás


Google Hirdetések