Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Golden Night. A POTENCIA A potencia szó lehetőséget, képességet, erőt jelent. Úgy a női,-mint a férfi libidót a korosodással a lelki behatások, főként.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Golden Night. A POTENCIA A potencia szó lehetőséget, képességet, erőt jelent. Úgy a női,-mint a férfi libidót a korosodással a lelki behatások, főként."— Előadás másolata:

1 Golden Night

2

3 A POTENCIA A potencia szó lehetőséget, képességet, erőt jelent. Úgy a női,-mint a férfi libidót a korosodással a lelki behatások, főként az indulatok erősen és negatívan befolyásolják. Sokan fizikailag még potensek lennének, ám pszichés okokból mégis feladják a nemi életet.Sokan fizikailag még potensek lennének, ám pszichés okokból mégis feladják a nemi életet.

4 A PROBLÉMA A legtöbb férfi, mélyen magába zárja a problémát, mintha ez a baj csak őt sújtaná. Sokan nem is gondolnák, hogy a köztünk élő, dolgozó, az utcán velünk szemben sétáló 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35-55 százalékának potenciazavarai vannak.

5 SEGÍTSÉG Az esetek kb. felénél figyelhető meg a szervezet belső irányításáért felelős (vegetatív) beidegzési egyensúly felbomlása. Mindössze 9% kér orvostól, pszichológustól vagy a partnerétől segítséget.

6 MEGOLDÁS A probléma a 40-49 évesek harmadát, az 50- 59 évesek felét, míg a 60 év felettiek 78%-át érinti. Kérjen segítséget…. akár a természettől!

7 GOLDEN NIGHT Ősidők óta vannak növények, anyagok melyek segítségükre vannak a férfiaknak ha problémájuk van.Ősidők óta vannak növények, anyagok melyek segítségükre vannak a férfiaknak ha problémájuk van. A Golden Night összetevői:A Golden Night összetevői: 3 db-os 4.950 Ft 15 Bp 6 db-os 9.510 Ft 30 Bp

8 Szibériai ginseng Erősíti az immunrendszert Növeli a potenciát Javítja az izületek mozgékonyságát Szabályozza a vérnyomást Fokozza a sportolók állóképességét gyorsaságát Aranygyökér Szív- és érrendszeri javító hatás Stressz és depresszió elleni hatás Mentális és kognitív funkciók javítása Növeli az agy és izom vérellátását A szexuális funkciókat javítja Az idős korral összefüggő zavarok és betegségek elleni védelem Szibériai ginseng és az aranygyökér

9 Citromfű, galagonya és levendula Emésztést Véredény tágító Vérnyomás csökkentő Oszlatja a koleszterint Pozitívan befolyásolják a test perifériális részeinek vérellátását. Edzés melletti segít a kilók leadásában is. Nyugtató, feszültség- és szorongásoldó Görcsoldó Epehajtó Étvágyjavító és szélhajtó Baktérium-, vírus-, sőt gombaölő is Hiperaktivitás Álmatlanság Szélszorulás Baktériumok Gombák A levendula az impotencia ellenszere mivel alkalmas a vérbőség növelésére.

10


Letölteni ppt "Golden Night. A POTENCIA A potencia szó lehetőséget, képességet, erőt jelent. Úgy a női,-mint a férfi libidót a korosodással a lelki behatások, főként."

Hasonló előadás


Google Hirdetések