Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges."— Előadás másolata:

1 B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald

2 Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges működése és a fertőzések leküzdéséhez szükséges antitestek termelésében.

3 Miért szükséges?  A B6 vitamin szükséges az aminosavak és fehérjék anyagcseréjéhez, az idegrendszer kielégítő működéséhez, a bőrfelület épségének megőrzéséhez, immunrendszerünk kifogástalan működéséhez. A B6-vitamin alkalmazása kedvező hatással lehet a szélütés, a depresszió, az álmatlanság esetén.

4 Mit okoz a hiánya?  A B6-vitamin a fehérjék lebontásában, az aminosavak anyagcseréjében játszik szerepet. Az idegsejt és a hámszövet működését szabályozza. Hiánytünetei lehetnek az agy és az idegrendszer érzékenysége, görcsös rohamok, hányás és hasmenés.

5 Érdekességek  B vitaminok - Az agyvédők A B vitamin család szerepet játszik szinte minden életfunkciónkban. Az idős emberek nem kielégítő táplákozásuk miatt gyakran szenvednek a B vitaminok hiányában. 60 éves kor fölött mindenkinek ajánlott lenne B komplex vitamin szedése.

6 Köszönjük a figyelmüket!


Letölteni ppt "B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges."

Hasonló előadás


Google Hirdetések