Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Family-Business legújabb terméke Budapest, 2006. november 4. Dr. Bérci István.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Family-Business legújabb terméke Budapest, 2006. november 4. Dr. Bérci István."— Előadás másolata:

1 A Family-Business legújabb terméke Budapest, 2006. november 4. Dr. Bérci István

2 C-Vitamin 500 mg „R”tabletta Szent-Györgyi Albert 1927. Szeged 1935. Kémiai Nobel-díj A C-vitamin vízoldékony vitamin, folyamatosan pótolni kell C-vitamint a tengeri malac, a főemlősök,és az ember nem tud szintetizálni C-Vitamin (L-Aszkorbinsav) - „Magyar vitamin”

3 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért különleges a mi készítményünk? Speciális gyártási technológia Legújabb USA kutatási eredmények alkalmazása Retard (elnyújtott) kioldódás és felszívódás (min. 20 órás hatás) Jó hasznosulás-”Semmi sem vész kárba!”

4 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin?  Gyógyítja a sebeket, az égési sérüléseket és a vérző fogínyt.  Fokozza a húgyúti fertőzések kezelésére adott gyógyszerek hatását.  Meggyorsítja a műtét utáni sebgyógyulást, hegképződést.  Elősegíti a vér koleszterinszintjének csökkenését.

5 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin?  Segít megelőzni a különböző vírus- és baktériumfertőzéseket és általá- ban fokozza az immunrendszer mű- ködését.  Védelmet nyújt a rákkeltő anyagok hatása ellen.  Segít megelőzni a nitrozaminok (rák- keltő anyagok) képződését.

6 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin?  Természetes hashajtóként hat.  Csökkenti a vénás vérrögök gya- koriságát.  Segít a nátha megelőzésében és kezelésében.  Mérsékli az allergiát előidéző anyagok hatását.  Megakadályozza a skorbut kiala- kulását.

7 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin?  Döntő szerepet játszik a kollagén képződésében, a fogíny, a vérerek, a csontok és fogak megújulásában, illetve gyógyulásában.

8 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta A családi egészség megőrzésének új, hatékony eszköze A gyerekektől az idősekig mindenkinek jó és szükséges Nincs felesleges C-vitamin ürítés Egész nap hatékony védelem a kórokozók ellen Folyamatosan csúcson levő immunrendszer Ne adjunk esélyt a betegségeknek!

9 Family-Business Egészség az egész családnak!


Letölteni ppt "A Family-Business legújabb terméke Budapest, 2006. november 4. Dr. Bérci István."

Hasonló előadás


Google Hirdetések