Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe."— Előadás másolata:

1 haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe

2 A Nutricentials™ olyan hatékony tápanyagok összessége, amelyek megóvják haját a környezet káros hatásaitól, fokozva ezzel hajának természetesen egészséges kinézetét.

3 A Nutricentials™ összetevői - a Quinoa, a napraforgómag-kivonat, antioxidánsok, vitaminok és kondicionáló növénykivonatok - a legtisztább és legkoncentráltabb formában jutnak el önhöz, így hajának egészséges szépséget biztosítanak.

4 Összetevők A Quinoa egy proteinben nagyon gazdag gabonaféle magja. Észak-Amerikában, ahol fellelhető, “Anyamag”-ként nevezik. Nutricentials™ ezen összetevője elősegíti a sérült haj szerkezetének felépítését, valamint tartást és csillogást kölcsönöz a hajnak. Hatékony vitaminok – B5 pro vitamin, természetes E-vitamin, C-vitamin, melyek táplálják és erősítik a hajat.

5 Összetevők Ceregen® - ez az egyedülálló búza-protein komplex elősegíti nedvesíti és erősíti a sérült hajat, valamint elősegíti annak regenerálódását. Szőlőlevél kivonat – C vitaminban gazdag, hatékony antioxidáns. A Grépfrút és a Fenyőmag kivonata segíti elő a kondicionálók és egyéb termékek használata során lerakódó maradványok eltávolítását.

6 Összetevők Tápláló növények – az aloe barbadensis levél, a lonc, a kamilla és a rozmaringlevél kivonat természetesen nyugtatja a hajat és a fejbőrt. Sodium PCA – megköti a nedvességet, ezáltal védi a hajat a kiszáradástól. A Borsmenta kivonat és a mentol erősítik a fejbőrt, miközben hűsítik és frissítik azt.

7 Összetevők Napraforgómag-kivonat – természetes védelmet biztosít az UV-sugárzástól és a káros környezeti hatásoktól. Mivel proteinben és ásványi anyagokban gazdag, haját ragyogóvá teszi és megóvja a kifakulástól. Az avocado olaj természetes fényt és csillogást ad a hajnak anélkül hogy megterhelné a hajat.

8 A Cleansing eltávolítja a hajformázókat és a környezeti szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről egyaránt. A balzsam használata elengedhetetlen. Megóvja a hajat a károsodástól, ezenkívül kezelhetővé és egészséges kinézetűvé varázsolja a hajat.

9 A Nu Skin haircare samponokat és balzsamokat úgy készítették, hogy minden egyes hajtípus specifikus igényét külön-külön kielégítsék. Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra Normal és zsíros hajra Minden hajtípusra

10 Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra
hydrakind™ nedvesítő sampon A szójaprotein formulájának köszönhetően haja újratöltődik a szükséges tápanyagokkal.

11 Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra
hydrakind™ nedvesítő balzsam A proteinben gazdag szójának és Quinoa-nak köszönhetően a helyrebillenti a haj nedvességtartalmát, fokozza annak erősséget és a kezelhetőséget. Hosszú hajhoz javasolt.

12 Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra
makeamends™ tisztító sampon A grépfrút -, és ananászkivonat mélytisztítja és revitalizálja hajat, mialatt a borsmenta-kivonat és mentol erősíti a fejbőrt és felfrissítő érzést biztosít. A legjobb hatás elérése érdekében hetente egyszer használja (ha szükséges, többször). Használata hajfestést megelőzően ajánlott.

13 Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra
makeamends™ mélytisztító kezelés Pozitív töltéssel rendelkező részecskéi bevonják a sérült haj felületét, majd javítják, a szükséges helyeken pedig újrastrukturálják a hajszerkezetet. A benne található természetes kondicionálóknak, a Quinoánk és az avocado olajnak, köszönhetően hajának ragyogást, erőt és kezelhetőséget ad. A legjobb hatás elérése érdekében használja hetente.

14 Normál és zsíros hajra dailykind™ kímélő sampon
Gyengéden tisztít a hajtövektől egészen a hajvégekig. A benne található rizsprotein és Quinoa táplálja és erősíti a hajat. Használja napi rendszerességgel.

15 Normál és zsíros hajra dailykind™ kímélő balzsam
Mindennapos használatra javasolt könnyű balzsam, amely rizsproteint és Quinoát tartalmaz, ennek köszönhetően hidratál és védelmet biztosít. Haját puha tapintásúvá, egészségessé és sérülésmentessé varázsolja.

16 Minden hajtípushoz 4-in-1™ mos, kondicionál, hidratál és véd
Véd a környezet káros hatásaitól. Extra szűz olívaolajjal dúsított ezért táplálja és nedvesíti a haját. Mindennapos használata javasolt, különösen utazást és edzést követően.

17 Minden hajtípushoz volumekind™ volumen növelő sampon
Építi a haj szerkezetét, miközben extra fényt és csillogást kölcsönöz a hajnak. Réti növények magjaiból sajtolt olajat és Quinoát tartalamaz, hogy növelje haja volumenét és kondícióját. Normál hajra javasolt.

18 Az ön stílusa: tiszta szépség
Az ön frizurájával saját egyéniségét kifejezi ki. A Nu Skin „styling” termékei lehetővé teszik önnek, hogy úgy nézzen ki, ahogy szeretne, s eközben haját gazdag tápanyagokkal ápolja.

19 Még soha nem volt ennyire egyszerű a hajat gyönyörűvé, egészségessé, és fiatalossá varázsolni.
Előkészítés a freefall™ -al Dúsítás a stylinfoam™-al Tegye kinézetét változatossá a stylingel™-el Szabályozza stílusát a stronghold™-al Alkosson maradandót a holdingpattern™-el

20 freefall™ kifésülő balzsam
Ez a könnyű napraforgómag-kivonatban és Quinoában gazdag balzsam véd és selymesen simává varázsolj a hajat. Minden hajtípushoz használható, különösen hosszú és száraz hajhoz javasolt.

21 Nézzek ki így, legyen stílusos
Használata: permetezzen egy nagyobb mennyiséget freefall™-ból nedves hajra formázás és szárítás előtt. Fésülés előtt várjon néhány másodpercet. Hogyan göndörítheti, vagy hullámosíthatja haját? Vigye fel a freefall™-t hajára, majd szárítsa meg a tincseket külön-külön. Szárítás közben haját hajkefével fésülje. A szárítást követően stronghold™-dal rögzítse frizuráját.

22 Nézzek ki így, legyen stílusos
Hogyan egyenesítheti ki haját? Vigye fel szabadon hajára és várja meg amíg magától megszárad, vagy szárítás közben egy körkefével fésülje haját, hogy kisimuljanak hajvégei.

23 stylinfoam™ volumen növelő, aeroszol mentes
Ez az erős tartást biztosító hab kezelhetőséget ad a vastag szálú hajnak, és dúsítja a vékonyszálú hajat. Tartalmaz napraforgómag kivonatot, Quinoát, B-5, E és C vitamint, antioxidánsokat és kondicionáló növénykivonatokat, ezért táplál és véd. Minden hajtípushoz használható.

24 Nézzen ki így, dúsítsa haját
Használata: Vigye fel a stylinfoam™-ot nedves hajra, a hajtövektől egyenletesen egészen a hajvégekig. Szárítsa hajszárítóval, vagy várja meg amíg magától megszárad. Hogyan készíthet göndör, vagy hullámos hajat? Vigye fel hajára a stylinfoam™-ot és szárítsa hajszárítóval, fésű használata nélkül, így természetesen göndör tincsekhez jut majd.

25 Nézzen ki így, dúsítsa haját
Hogyan egyenesítheti ki haját? Vigye fel a stylinfoam™-ot hajára, majd tekerje fel lazán hajtincseit a dauerokra. A dauerok eltávolítása előtt forrósítsa fel a feltekert tincseket.

26 stylingel™ erősen tart, alkoholmentes
Ez az speciális hajzselé erősen tartja a frizurát anélkül, hogy a haj elveszítené fényét és rugalmasságát. Összetevők: UV-védő, napraforgómag kivonat, Panthenol, E és C vitamin, Quinoa és kondicionáló növénykivonatok. Minden hajtípushoz használható.

27 Nézzen ki így: legyen sokoldalú
Használata: vigye fel a stylingel™-t nedves, vagy száraz hajra. Anélkül óvja haját, hogy ránehezedne, vagy terhelné azt. Hogyan készítsen a képen láthatóhoz hasonló hatású frizurát? Simítson egy kevés stylingel™-t egyenletesen nedves hajra és várja meg amíg magától megszárad. Szárítsa hajszárítóval a dúsabb hatás érdekében.

28 stronghold™ alkoholmentes hajspray
Alkoholmentes, erős tartást biztosító formulája tartást és ragyogást kölcsönöz a hajnak, emellett a benne lévő napraforgómag-kivonat és a Quinoa táplálja és védi azt. Használható minden hajtípushoz.

29 Nézzen ki így: formázza haját
Használata: stronghold™-ot kissé nedves hajra vigye fel. Hajszárítás után enyhén permetezze hajára a stronghold™-ot, hogy rögzítse a már készre formázott frizurát.. Hogyan készítsen a képen láthatóhoz hasonló hatású frizurát? Vigye fel a stronghold™-ot nedves hajra, majd hajszárítás közben formázza frizuráját ujjaival. Ezt követően permetezzen újra hajára, hogy rögzítse a már kész frizurát.

30 holdingpattern™ „finishing” hajkenőcs
Vízzel oldható formulájának köszönhetően könnyen kezelhetővé válik az állaga. A holdingpattern™ selymesen puhává és ragyogóvá varázsolja a hajat, emellett a benne lévő napraforgómag-kivonat és a Quinoa táplálja és védi azt. Használható minden hajtípushoz.

31 Nézzen ki így: tegye stílusát meghatározóvá
Használata: vigyen fel egy kevés holdingpattern™-t száraz hajra. Oszlassa el a felvitt terméket a hajtincseken, különösen a hajvégeken. Hogyan készítsen a képen láthatóhoz hasonló hatású frizurát? Borzolja a holdingpattern™-t hajába, hogy tartást adjon annak a gyökerektől egészen a hajvégekig.


Letölteni ppt "Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe."

Hasonló előadás


Google Hirdetések