Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hair care © 2002 Nu Skin Europe start kilépés A gyönyörű hajért.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hair care © 2002 Nu Skin Europe start kilépés A gyönyörű hajért."— Előadás másolata:

1 hair care © 2002 Nu Skin Europe start kilépés A gyönyörű hajért

2 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza A Nutricentials™ olyan hatékony tápanyagok összessége, amelyek megóvják haját a környezet káros hatásaitól, fokozva ezzel hajának természetesen egészséges kinézetét.

3 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza A Nutricentials™ összetevői - a Quinoa, a napraforgómag-kivonat, antioxidánsok, vitaminok és kondicionáló növénykivonatok - a legtisztább és legkoncentráltabb formában jutnak el önhöz, így hajának egészséges szépséget biztosítanak.

4 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Összetevők A Quinoa egy proteinben nagyon gazdag gabonaféle magja. Észak-Amerikában, ahol fellelhető, “Anyamag”- ként nevezik. Nutricentials™ ezen összetevője elősegíti a sérült haj szerkezetének felépítését, valamint tartást és csillogást kölcsönöz a hajnak. Hatékony vitaminok – B5 pro vitamin, természetes E- vitamin, C-vitamin, melyek táplálják és erősítik a hajat.

5 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Összetevők Ceregen ® - ez az egyedülálló búza-protein komplex elősegíti nedvesíti és erősíti a sérült hajat, valamint elősegíti annak regenerálódását. Szőlőlevél kivonat – C vitaminban gazdag, hatékony antioxidáns. A Grépfrút és a Fenyőmag kivonata segíti elő a kondicionálók és egyéb termékek használata során lerakódó maradványok eltávolítását.

6 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Összetevők Tápláló növények – az aloe barbadensis levél, a lonc, a kamilla és a rozmaringlevél kivonat természetesen nyugtatja a hajat és a fejbőrt. Sodium PCA – megköti a nedvességet, ezáltal védi a hajat a kiszáradástól. A Borsmenta kivonat és a mentol erősítik a fejbőrt, miközben hűsítik és frissítik azt.

7 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Összetevők Napraforgómag-kivonat – természetes védelmet biztosít az UV-sugárzástól és a káros környezeti hatásoktól. Mivel proteinben és ásványi anyagokban gazdag, haját ragyogóvá teszi és megóvja a kifakulástól. Az avocado olaj természetes fényt és csillogást ad a hajnak anélkül hogy megterhelné a hajat.

8 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza A Cleansing eltávolítja a hajformázókat és a környezeti szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről egyaránt. A balzsam használata elengedhetetlen. Megóvja a hajat a károsodástól, ezenkívül kezelhetővé és egészséges kinézetűvé varázsolja a hajat.

9 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza A Nu Skin hair care samponokat és balzsamokat úgy készítették, hogy minden egyes hajtípus specifikus igényét külön-külön kielégítsék. Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra Normal és zsíros hajra Minden hajtípusra

10 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra hydra kind ™ nedvesítő sampon A szójaprotein formulájának köszönhetően haja újratöltődik a szükséges tápanyagokkal.

11 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra hydra kind ™ nedvesítő balzsam A proteinben gazdag szójának és Quinoa-nak köszönhetően a helyrebillenti a haj nedvességtartalmát, fokozza annak erősséget és a kezelhetőséget. Hosszú hajhoz javasolt.

12 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra make amends ™ tisztító sampon A grépfrút -, és ananászkivonat mélytisztítja és revitalizálja hajat, mialatt a borsmenta-kivonat és mentol erősíti a fejbőrt és felfrissítő érzést biztosít. A legjobb hatás elérése érdekében hetente egyszer használja (ha szükséges, többször). Használata hajfestést megelőzően ajánlott.

13 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Száraz, sérült, festett és dauerolt hajra make amends ™ mélytisztító kezelés Pozitív töltéssel rendelkező részecskéi bevonják a sérült haj felületét, majd javítják, a szükséges helyeken pedig újrastrukturálják a hajszerkezetet. A benne található természetes kondicionálóknak, a Quinoánk és az avocado olajnak, köszönhetően hajának ragyogást, erőt és kezelhetőséget ad. A legjobb hatás elérése érdekében használja hetente.

14 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Normál és zsíros hajra daily kind ™ kímélő sampon Gyengéden tisztít a hajtövektől egészen a hajvégekig. A benne található rizsprotein és Quinoa táplálja és erősíti a hajat. Használja napi rendszerességgel.

15 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Normál és zsíros hajra daily kind ™ kímélő balzsam Mindennapos használatra javasolt könnyű balzsam, amely rizsproteint és Quinoát tartalmaz, ennek köszönhetően hidratál és védelmet biztosít. Haját puha tapintásúvá, egészségessé és sérülésmentessé varázsolja.

16 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Minden hajtípushoz 4-in-1 ™ mos, kondicionál, hidratál és véd Véd a környezet káros hatásaitól. Extra szűz olívaolajjal dúsított ezért táplálja és nedvesíti a haját. Mindennapos használata javasolt, különösen utazást és edzést követően.

17 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Minden hajtípushoz volume kind ™ volumen növelő sampon Építi a haj szerkezetét, miközben extra fényt és csillogást kölcsönöz a hajnak. Réti növények magjaiból sajtolt olajat és Quinoát tartalamaz, hogy növelje haja volumenét és kondícióját. Normál hajra javasolt.

18 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Az ön stílusa: tiszta szépség Az ön frizurájával saját egyéniségét kifejezi ki. A Nu Skin „styling” termékei lehetővé teszik önnek, hogy úgy nézzen ki, ahogy szeretne, s eközben haját gazdag tápanyagokkal ápolja.

19 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Még soha nem volt ennyire egyszerű a hajat gyönyörűvé, egészségessé, és fiatalossá varázsolni. Előkészítés a free fall ™ -al Dúsítás a stylin foam ™ -al Tegye kinézetét változatossá a stylin gel ™ -el Szabályozza stílusát a strong hold ™ -al Alkosson maradandót a holding pattern ™ -el

20 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza free fall ™ kifésülő balzsam Ez a könnyű napraforgómag-kivonatban és Quinoában gazdag balzsam véd és selymesen simává varázsolj a hajat. Minden hajtípushoz használható, különösen hosszú és száraz hajhoz javasolt.

21 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Nézzek ki így, legyen stílusos Használata: permetezzen egy nagyobb mennyiséget freefall™-ból nedves hajra formázás és szárítás előtt. Fésülés előtt várjon néhány másodpercet. Hogyan göndörítheti, vagy hullámosíthatja haját? Vigye fel a freefall™-t hajára, majd szárítsa meg a tincseket külön-külön. Szárítás közben haját hajkefével fésülje. A szárítást követően stronghold™-dal rögzítse frizuráját.

22 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Nézzek ki így, legyen stílusos Hogyan egyenesítheti ki haját? Vigye fel szabadon hajára és várja meg amíg magától megszárad, vagy szárítás közben egy körkefével fésülje haját, hogy kisimuljanak hajvégei.

23 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza stylin foam ™ volumen növelő, aeroszol mentes Ez az erős tartást biztosító hab kezelhetőséget ad a vastag szálú hajnak, és dúsítja a vékonyszálú hajat. Tartalmaz napraforgómag kivonatot, Quinoát, B-5, E és C vitamint, antioxidánsokat és kondicionáló növénykivonatokat, ezért táplál és véd. Minden hajtípushoz használható.

24 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Nézzen ki így, dúsítsa haját Használata: Vigye fel a stylinfoam™-ot nedves hajra, a hajtövektől egyenletesen egészen a hajvégekig. Szárítsa hajszárítóval, vagy várja meg amíg magától megszárad. Hogyan készíthet göndör, vagy hullámos hajat? Vigye fel hajára a stylinfoam™-ot és szárítsa hajszárítóval, fésű használata nélkül, így természetesen göndör tincsekhez jut majd.

25 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Nézzen ki így, dúsítsa haját Hogyan egyenesítheti ki haját? Vigye fel a stylinfoam™-ot hajára, majd tekerje fel lazán hajtincseit a dauerokra. A dauerok eltávolítása előtt forrósítsa fel a feltekert tincseket.

26 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza stylin gel ™ erősen tart, alkoholmentes Ez az speciális hajzselé erősen tartja a frizurát anélkül, hogy a haj elveszítené fényét és rugalmasságát. Összetevők: UV-védő, napraforgómag kivonat, Panthenol, E és C vitamin, Quinoa és kondicionáló növénykivonatok. Minden hajtípushoz használható.

27 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Nézzen ki így: legyen sokoldalú Használata: vigye fel a stylingel™-t nedves, vagy száraz hajra. Anélkül óvja haját, hogy ránehezedne, vagy terhelné azt. Hogyan készítsen a képen láthatóhoz hasonló hatású frizurát? Simítson egy kevés stylingel™-t egyenletesen nedves hajra és várja meg amíg magától megszárad. Szárítsa hajszárítóval a dúsabb hatás érdekében.

28 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza strong hold ™ alkoholmentes hajspray Alkoholmentes, erős tartást biztosító formulája tartást és ragyogást kölcsönöz a hajnak, emellett a benne lévő napraforgómag-kivonat és a Quinoa táplálja és védi azt. Használható minden hajtípushoz.

29 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Nézzen ki így: formázza haját Használata: stronghold™-ot kissé nedves hajra vigye fel. Hajszárítás után enyhén permetezze hajára a stronghold™-ot, hogy rögzítse a már készre formázott frizurát.. Hogyan készítsen a képen láthatóhoz hasonló hatású frizurát? Vigye fel a stronghold™-ot nedves hajra, majd hajszárítás közben formázza frizuráját ujjaival. Ezt követően permetezzen újra hajára, hogy rögzítse a már kész frizurát.

30 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza holding pattern ™ „finishing” hajkenőcs Vízzel oldható formulájának köszönhetően könnyen kezelhetővé válik az állaga. A holdingpattern ™ selymesen puhává és ragyogóvá varázsolja a hajat, emellett a benne lévő napraforgómag-kivonat és a Quinoa táplálja és védi azt. Használható minden hajtípushoz.

31 Mi a Nutricentials ? Tisztítás és Kondicionálás Formázza haját a Styling- al hair care © 2002 Nu Skin Europe előre vissza Nézzen ki így: tegye stílusát meghatározóvá Használata: vigyen fel egy kevés holdingpattern ™ -t száraz hajra. Oszlassa el a felvitt terméket a hajtincseken, különösen a hajvégeken. Hogyan készítsen a képen láthatóhoz hasonló hatású frizurát? Borzolja a holdingpattern ™ -t hajába, hogy tartást adjon annak a gyökerektől egészen a hajvégekig.


Letölteni ppt "Hair care © 2002 Nu Skin Europe start kilépés A gyönyörű hajért."

Hasonló előadás


Google Hirdetések