Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:"— Előadás másolata:

1 Time Reversing SkinGenist TM

2 Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:

3 Ragyogás Kevesebb ránc Rugalmasság Tömörség Feszesség Egyenletes bőrtónus

4 Szeretne 8 évvel fiatalabbnak látszani?

5 Fedezze fel az Ifjúságmegőrző SkinGenist TM sorozatát és annak fő összetevőjét a szójából nyert Genistein SOY –t.

6 Genistein SOY ? A szójából nyert izoflavonoidnak egy speciálisan létrehozott változata: a hatékonyság érdekében 10 lépésben tisztítják, majd az így nyert aktív hatóanyag, kapszulákba zárva jut el a bőr legmélyebb rétegeibe. Mitől különleges a

7 Genistein SOY a gének szintjén fejti ki hatását. 3 „szépséggént” stimulál: a bőr kiszáradását megakadályozó aquaporin, a sejtfiatalító CD44, és a bőrszerkezet egységét biztosító cadherin gént.

8 Genistein SOY hatását tovább fokozzák az alábbi növényi kivonatok: édesgyökér-, jiaogulán-, kövirózsa-, és borsókivonatok, valamint shea vaj. A rendkívüli hatóanyagok serkentik a kollagén- termelődést, védenek a szabadgyökökkel szemben, fényvédelmet nyújtanak és a bőr mély rétegeiben hatva szinte újjáépítik annak szerkezetét.

9 Ifjúságmegőrző SkinGenist TM nappali krém SPF15 A hidratáltabb, simább, feszesebb, rugalmasabb, védettebb bőrért.

10 Ifjúságmegőrző SkinGenist TM nappali krém SPF15 A hidratáltabb, simább, feszesebb, rugalmasabb, védettebb bőrért.

11 Ifjúságmegőrző SkinGenist TM éjszakai krém a ránctalanabb, tápláltabb bőrért.

12 A hatékonyság fokozása érdekében használja a nappali és éjszakai krémet együtt. Már 4 hét után a bőr minőségének javulását fogja tapasztalni.

13 Ifjúságmegőrző SkinGenist TM nappali és éjszakai szérum. Koncentrált hatóanyag-tartalmú elixír, amely akár önmagában, akár a nappali/éjszakai krém alá alkalmazható. Aranyló részecskéi ragyogóvá teszik a bőrt. (optikai hatás) Megjelenése a 14-es katalógusban várható.

14


Letölteni ppt "Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések