Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT ANTI-AGE.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT ANTI-AGE."— Előadás másolata:

1 AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT ANTI-AGE

2 Faberlic bemutatja új temékcsaládját ANTI-AGE : A szépség és a megfiatalítás tudományos, átfogó stratégiája

3 Egy különleges megfiatalító kód az idő kontrollálására – ultimátum a kornak! SURVICODE* – Az aktív „örökfiatalság molekula” hatása: dekódolt fiatalság * Közös fejlesztés a SEPPIC, Franciaország céggel Survicode - molekulák szintézise laboratóriumi körülmények között természetes összetevőkből: aminosavak, alanin és természetes zsírsavak.

4 A BŐRÖREGEDÉS OKAI Változások a „hosszú élet” sejtjeiben A fibroblasztok (az irha sejtjei), az embrionális (progenitor) sejtek az epidermiszben kimerültek. Sejtek öregszenek, az anyagcsere lelassul. Változás az intercelluláris kommunikációban. A sejtközi "kapcsolatok„ és a harmónia megszakadása a bőrben, a fenyegető anarchia! A védelmi potenciál romlása. Langerhans sejtek számának csökkenése, amelyek a bőr "őrei„. A bőr érzékeny lesz a külső agresszióra. A SURVICODE VISSZAFORDÍTJA AZ IDŐT!

5 30 лет 30 ÉV 50 ÉV 39 ÉV ÖREG SEJTEK + 1% SURVICODE UV ÖREG SEJTEK FIATAL SEJTEK MESTERSÉGES ÖREGEDÉS - 11 ÉV SURVICODE fokozza a fehérje szintézist az elöregedett sejtekben. EREDMÉNY: a sejtek megfiatalodnak, 11 évet nyernek! Tanulmány a „fiatalság fehérje” - SIRTUIN - bemutatására: molekuláris biológiai teszt az elöregedett fibroblasztokkal

6 A Seppic cég laboratóriumában végeztek speciális in vitro vizsgálatokat fiatal bőrsejtekkel, fibroblasztokkal (kollagén és elasztin termelő sejtek). Először apró bőrdarabokat vettek különböző korú emberektől és megvizsgálták, hogy a korral milyen változások történtek a mintákban. A sejtek biológiai korát mutató markerek megállapításához a kutatók a gének 159 kombinációját elemezték! Ezután a sejteket mesterségesen öregítették, majd hozzáadták a SURVICODE-t és figyelték a sejtek jellemzőit. Ezután összehasonlították a változásokat a kor által okozott változásokat mutató mintákkal. Az eredmény meghaladta a várakozásokat! Az 50 éves korú emberi bőrsejtek elkezdtek 39 éves korúként funkcionálni. Ez teljesen objektív adat. SURVICODE fokozza a SIRTUIN fehérje képződését a bőrsejtekben és megfiatalítja őket 11 ével. A sejtek várható élettartamának megnövekedése megfiatalít és késlelteti a ráncok kialakulását. A kód lépései: visszafordítja az időt, helyreállítja az "időfehérjék„ energiáját, felelős a sejtek élettartamáért.

7 SURVICODE visszaállítja a fehérjeszintézis "időt", amely a sejtek élettartamáért felelős (sirtuin fehérjék és survivin). A sejtek megnövekedett várható élettartama lelassítja az öregedést és késlelteti a ráncok kialakulását. A „párbeszéd” fehérjékre ható SURVICODE helyreállítja a sejtek közti kommunikációt a bőrben. A párbeszéd fehérjék sérülése vezet a bőrben az „anarchiához” és a ráncok kialakulásához. SURVICODE – VISSZAÁLLÍTJA A KOMMUNIKÁCIÓT A BŐRBEN A DERMISZ ÉS AZ EPIDERMISZ KÖZÖTT.

8 HARC A RÁNCOK ELLEN - A SEJTEN KÍVÜLI MÁTRIX FEHÉRJÉK SZINTÉZISE HELYRE ÁLLÍTJA ÉS VÉDI A DNS-T KISIMÍTÓ ÉS VÉDŐ HATÁS VÉDELEM A SZABAD GYÖKÖK ELLEN JAVÍTJA A BŐR TÓNUSÁT ÉS RUGALMASSÁGÁT UV VÉDELEM VÉDELEM A SZABAD GYÖKÖK ELLEN INTENZÍV HIDRATÁLÁS KŰZD A MIMIKAI RÁNCOK ELLEN FELTÖLTI AZ ENERGIA MOLEKULÁT FABERLIC ANTI-AGE PROGRAM 35+ STOP AGE A KORAI ÖREGEDÉS MEGAKADÁLYOZÁSA 45+ TIME CODE KŰZDELEM A HERVADÁS KÜLÖNBÖZŐ JELEI ELLEN A KORRAL JÁRÓ FOLTOK ÉS A BŐR TÓNUSÁNAK HALVÁNYÍTÁSA RÁNCFELTÖLTÉS KŰZDELEM AZ ÉRZÉKENYSÉG ÉS AZ IRRITÁCIÓ ELLEN A KÁROSODOTT DNS HELYREÁLLÍTÁSA TÁPLÁLÁS LIFTING 50+ TOTAL ANTI-AGE AKTÍV VÉDEKEZÉS

9 Mínusz 11 év a biológiai korból! TIME CODE 45+ 15 évvel fiatalabb megjelenés! Javítja az arcszínt, helyreállítja a kollagén szerkezetét és az irha felépítését. Az elöregedett sejtek száma, és megfelel a 30 éves kornak. TOTAL ANTI-AGE 50+ 10 évvel fiatalabb megjelenés ! A bőr feszessége és szerkezete, illetve a bőrsejtek megfelelnek 40-42 éves kornak. Új rendszer a bőrfiatalításra és ultra-hatékony ránctalanító. Serkenti a bőrsejtek megújulását és beindítja az öngyógyító mechanizmust, blokkolja a "stresszt„, növeli a bőrsejtek védelmi potenciálját. Elősegíti a bőr felület kiegyenlítését, csökkenti a ráncokat, antioxidáns hatású, hidratál.

10 Time Code 45+ A BŐRMEGÚJÍTÁS ÉS ULTRA HATÉKONY RÁNCTALANÍTÁS ÚJ RENDSZERE 1711 Time Code Regeneráló Nappali krém 50 ml 1712 Time Code Regeneráló éjszakai krém 50 ml 1714 Time Code Regeneráló szemránckrém 15 ml 1732 Time Code Erősítő és feszesítő tonik 150 ml

11 1711 Time Code Regeneráló Nappali krém 50 ml A regeneráció egy egyedülálló mechanizmusával lassítja a bőr öregedését. A krém aktív összetevői stimulálják az „időfehérjék” szintézisét, amelyek felelősek a DNS szerkezetének helyre állításáért és védik a sejteket a káros tényezőktől. Elindítja a genetikai mechanizmusokat, amelyek a bőrsejtek hosszú élettartamát szabályozzák. Feleleveníti a bőr szépségét, még rugalmasabbá teszi azt. Erőt és egészséget ad a kiszáradt bőrnek, oldja a stresszt és aktívan hidratálja a nap folyamán. Survicode* – egyedi összetevő, amely a bőrsejtek élettartamáért és harmonikus együttműködésükért felelős genetikai mechanizmusokra hat. Növeli a bőrsejtek várható élettartamát, védi a sejteket a károsodástól, így a bőr nem lesz érzékeny a külső tényezőkre. Csökkenti a ráncok mélységét, és javítja a bőr rugalmasságát. * A hatékonyságot Seppic cég, Franciaország kísérletei bizonyítják Medoulakton, egyik összetevője a limnantes növény olajának. Segít megszüntetni a hámlást és a bőr irritációt, csökkenti a bőr kiszáradását, kisimítja a bőrt. Szója kivonat - gazdag antioxidánsokban, növeli az anyagcseréhez szükséges energiát, védi a DNS-t és a bőrsejtek membránját a szabad gyökök károsító hatása ellen. 100%-ban segíti az oxigén felszívódását. Novaftem-O2 oxigén komplex növeli a bőr oxigén tartalmát egész nap. Javítja az arcszínt és serkenti a sejtek megújulását, felgyorsítja a bőr megújulásának természetes folyamatát. Használata: Alkalmazza reggel a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra.

12 1712 Time Code Regeneráló éjszakai krém 50 ml Serkenti a bőrsejtek megújulását és beindítja öngyógyító az öngyógyító folyamatokat, blokkolja a káros "stresszt", növeli a bőrsejtek védelmi potenciálját. Survicode* – egyedi összetevő, amely a bőrsejtek élettartamáért és harmonikus együttműködésükért felelős genetikai mechanizmusokra hat. Növeli a bőrsejtek várható élettartamát, védi a sejteket a károsodástól, így a bőr nem lesz érzékeny a külső tényezőkre. Csökkenti a ráncok mélységét, és javítja a bőr rugalmasságát. * A hatékonyságot Seppic cég, Franciaország kísérletei bizonyítják Ceramidok - a fiatal és egészséges bőr alapjai. Biztosítja az epidermisz lipid gátjának sértetlenségét, véd a káros környezeti hatások ellen, visszaállítja a bőr nedvesség egyensúlyát, megszünteti a hámlást és a szárazságot. Pentavitin - búzából kivont cukrok kombinációja, "beszippantja" a vízet, megőrizve az optimális nedvességet a bőrben, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. Szója izoflavon – küzd a bőr hormonális öregedése ellen, növeli a kollagén szintézist és erős antioxidáns. Novaftem-O2 oxigén komplex növeli a bőr oxigén tartalmát egész nap. Javítja az arcszínt és serkenti a sejtek megújulását, felgyorsítja a bőr megújulásának természetes folyamatát. Használata: Alkalmazza este a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra. Kisimítja a bőrt, csökkenti a ráncokat, antioxidáns hatású, kompenzálja a hiányzó nedvességet.

13 1714 Time Code Regeneráló szemránckrém 15 ml A vízhiány estére, nagymértékben csökkenti a ráncokat és javítja a bőr tónusát. Lassítja az öregedés folyamatát, aktiválja a bőr saját regenerációs folyamatait, megszünteti a DNS károsodását. Hyaluronsav - erőteljes természetes hidratáló, megszünteti a bőr kiszáradását és finom ráncokat. Szezámolaj - helyreállítja a bőr védelmi funkcióját, hidratálja és nyugtatja. Szezámolaj - helyreállítja a védelmi funkció és erősíti a bőr egészségét, hidratálja és nyugtatja. 1732 Time Code Erősítő és feszesítő tonik 150 ml Gyengéden tisztítja és táplálja a bőrt, egyenletessé teszi az arcszínt és helyreállítja az érett bőr rugalmasságát. Calmosensine vitamin koktél és nyugtató komplex visszaállítja a bőr puhaságát és az érzékeny bőr konfortérzetét.

14 Total Anti-Age 50+ INNOVATÍV RENDSZER A BŐR MEGÚJÍTÁSÁRA ÉS KÜZDELEM A BŐRÖREGEDÉS ELLEN 1741 Total Anti-Age Intenzív nappali krém 50 ml 1742 Total Anti-Age Éjszakai krém activator a bőr rugalmasságáért 50 ml 1743 Total Anti-Age Feszesítő krém- komplex a szem körüli bőrre 15 ml

15 1741 Total Anti-Age Intenzív nappali krém 50 ml Aktiválja a bőrsejtek egyedülálló megújulási mechanizmusát, lassítja öregedést és revitalizálja a DNS szerkezetét. Javítja a bőr rugalmasságát, ezáltal élesebb lesz az arc kontúrja. Csökkenti a ráncokat, gyűrődéseket és korrigálja az arcon a redőket. Visszaállítja a sima arcszínt, csökkenti az elszíneződéseket és véd a káros tényezők hatása ellen. Syn®-Tacks – peptidek kombinációja. Erősíti a bőrt és csökkenti a "lazaságát". Fontos fehérjék szintézisét ösztönzi (laminin V, integrinek, IV, VII és XVII típusú kollagén), részt vesz a dermisz és az epidermisz "kohéziójában”. * A hatékonyságot Seppic cég, Franciaország kísérletei bizonyítják Idealift Lipopeptidek - serkenti az elasztin szintézisét és beállítja a helyes tartását, amely jelentős bőremelő hatású. Enyhíti irritációt és bőrpírt.

16 1742 Total Anti-Age Éjszakai krém activator a bőr rugalmasságáért 50 ml Öregedésgátló összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek védik a kollagént, a bőrsejteket és DNS-t a pusztulástól és a sérüléstől. Küzd az öregedés jelei ellen: hidratál, megszünteti a bőr egyenetlen színét, ércsillagokat és a pigmentációt, kisimítja a finom vonalakat, ráncokat és gyűrődéseket, normalizálja a bőr hormonális egyensúlyát. Syn®-Tacks – peptidek kombinációja. Erősíti a bőrt és csökkenti a "lazaságát". Fontos fehérjék szintézisét ösztönzi (laminin V, integrinek, IV, VII és XVII típusú kollagén), részt vesz a dermisz és az epidermisz "kohéziójában”. * A hatékonyságot Seppic cég, Franciaország kísérletei bizonyítják Hialuronsav és HYDROVANCE komplex - hidratálja a bőrt belülről.

17 1743 Total Anti-Age Feszesítő krém-komplex a szem körüli bőrre 15 ml Küzd a bőröregedés jelei ellen. Jelentősen csökkenti a ráncokat és szarkalábakat a szem körül, hidratálja és helyreállítja a bőr rugalmasságát és feszesítő hatása van. Növeli a szem körüli bőr energia potenciáljátl, eltávolítja a látható és rejtett öregedés jeleit. Syn®-Tacks – két peptid kombinációja, erősíti a bőrt, csökkenti a lazaságot és a táskákat a szem alatt. Hialuronsav – beállítja az optimális nedvességszintet a bőrben, javítja a bőr tónusát. Ceramidok – helyreállítják a bőr nedvesség egyensúlyát, megszünteti a hámlást és a szárazságot. DYNACHONDRINE Energia Komplex - megakadályozza a szabad gyökök káros hatását és lassítja az idő előtti bőröregedést.

18 JAVASOLT HASZNÁLAT ÉS MÁS TERMÉKCSALÁDDAL VALÓ KOMBINÁCIÓ VÁLTOZATOKNAPSZAK2 HÓNAP 1REGGELTime Code 45+RALA 30+ ESTETime Code 45+RALA 30+ 2REGGELTotal Anti-age 50+RALA 40+ ESTETotal Anti-age 50+RALA 40+ 3REGGELTotal Anti-age 50+EXPERT ESTETotal Anti-age 50+EXPERT 4REGGELTime Code 45+LUXE ESTETime Code 45+LUXE FŐ A RENDSZERESSÉG! AZ EREDMÉNY NEM MARAD EL!

19 VÁLTOZATOKNAPSZAK2 HÓNAP 1REGGELRALA 30+Time Code 45+ ESTETime Code 45+RALA 30+ 2REGGELRALA 40+Total Anti-age 50+ ESTETotal Anti-age 50+RALA 40+ 3REGGELEXPERTTotal Anti-age 50+ ESTETotal Anti-age 50+EXPERT 4REGGELLUXETime Code 45+ ESTETime Code 45+LUXE JAVASOLT HASZNÁLAT ÉS MÁS TERMÉKCSALÁDDAL VALÓ KOMBINÁCIÓ FŐ A RENDSZERESSÉG! AZ EREDMÉNY NEM MARAD EL!

20 Az új termékcsalád tökéletesen illeszkedik a Faberlic többi anti-aging termékei közé. Ezek nagyon jól kiegészítik egymást, például a RALA termékcsaláddal. Survicode meghosszabbítja a sejtek élettartamát, és a Rala energiát ad nekik. Lehetséges kombináció sok féle. Válasszon egy korcsoport és döntse el, hogy mire szeretne összpontosítani a bőrápolásban. Használhatja másik termékcsaláddal kombinálva - például két hónap Ralaval, majd két hónapig - Time Code vagy Total Anti-Age (összhangban korral). Más módon alkalmazva: reggel Rala, este a Time Code/Total Anit-age vagy fordítva. Programokat fel lehet cserélni, forgatni. A hatékonyság növelésére alkalmazhat a krémek használata előtt Oxygen balzsamot (0407). A két hónapos kúrák között 1 hónapos szünetet lehet tartani egy másik termékcsalád használatával (RALA, EXPERT, LUXE) Fontos! Minden alap alkalmazzák következetesen és rendszeresen. Az eredmény egészséges, megújult bőr, jó hangulat! Válassza ki a megfelelő programot. A fő szabály a rendszeresség és az eredmény nem marad el!

21 ELÉGEDETT ÜGYFELEK, ÚJ TANÁCSADÓK, ÉRTÉKESÍTÉSI SIKER! MEGTESZÜNK MINDENT, HOGY ÚJRA FIATALNAK ÉS BOLDOGNAK ÉREZZE MAGÁT!


Letölteni ppt "AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT ANTI-AGE."

Hasonló előadás


Google Hirdetések