Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

I SMERJE MEG BŐRTÍPUSÁT ! Fiatal bőr (gyerekek), illetve fehér bőr; szeplős bőr, szőke vagy vörös haj : • Az Ön bőre nem barnul le. • Védelem nélkül a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "I SMERJE MEG BŐRTÍPUSÁT ! Fiatal bőr (gyerekek), illetve fehér bőr; szeplős bőr, szőke vagy vörös haj : • Az Ön bőre nem barnul le. • Védelem nélkül a."— Előadás másolata:

1 I SMERJE MEG BŐRTÍPUSÁT ! Fiatal bőr (gyerekek), illetve fehér bőr; szeplős bőr, szőke vagy vörös haj : • Az Ön bőre nem barnul le. • Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: 10 perc H OGY TUDJA, BŐRE MENNYIRE KISZOLGÁLTATOTT A NAP KÁROS HATÁSAINAK, ISMERNIE KELL, HOGYAN REAGÁL SAJÁT BŐRTÍPUSA A NAPSUGÁRZÁSRA. Közepesen fehér bőr, szőke haj, kék szem:  Kicsit képes lebarnulni, és könnyen leég.  Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: 10-15 perc Közepesen fehér bőr, szőke haj, kék szem:  Fokozatosan lebarnul, és hajlamos a leégésre.  Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő : 20 perc Sárgás vagy kreol bőr, sötét haj és szem:  Könnyen lebarnul, és szinte sohasem ég le.  Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: 20-30 perc, a bőr természetes árnyalatától függően

2 F IATAL BŐR A gyermekek napsugárzástól megóvása különösen fontos, mivel az életünk során elszenvedett napsugárzás legnagyobb része 20 éves korunk előtt ér minket. Az egyévesnél fiatalabb gyermekek a lehető legkevesebb időt töltsék napon. Öltöztesse fel gyermekét annyira, amennyire csak lehet, és emellett az ő esetükben használjon 35 faktoros fényvédő készítményt. Rendszeresen kenje be gyermekeit naptejjel, amikor a medence mellett vagy a strandon játszanak!

3 Ó VJA MEG BŐRÉT ! A faktorszám (SPF) megmutatja, mennyi ideig tartózkodhat a napon anélkül, hogy bőre leégne. B ECSÜLJE MEG A SZÜKSÉGES VÉDELEM MÉRTÉKÉT ! Abban az esetben, ha Ön maximum 10 percig tartózkodhat a napon védelem nélkül anélkül, hogy bőre leégne, egy 15 faktoros készítménnyel: 10 x 15 faktor = 150 PERCET tölthet a napon!

4 N U S KIN ’ S S UNRIGH T ® K OLLEKCIÓ A Sunright ® hatékony védelmet biztosít a bőröregítő UV sugárzás ellen, miközben óvja a bőrben lévő kollagént és elasztint. A vízálló fényvédő krémek úgy növelik az UVA és UVB sugarak elleni természetes védelmet, hogy közben javítják bőre megjelenését. 80 percet tölthet biztonságban a vízben folyamatosan anélkül, hogy ismét be kéne kennie magát! Könnyű krém, amely gyorsan felszívódik a bőrön. Nem ragad, és nem látható a bőrön. A Sunright ® Lip Balm SPF 15 (ajakbalzsam) vanília ízesítéssel hidratálja ajkait, hogy lágyak és puhák maradjanak, miközben védelmet nyújt az öregedés látható jelei ellen.


Letölteni ppt "I SMERJE MEG BŐRTÍPUSÁT ! Fiatal bőr (gyerekek), illetve fehér bőr; szeplős bőr, szőke vagy vörös haj : • Az Ön bőre nem barnul le. • Védelem nélkül a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések