Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR"— Előadás másolata:

1

2 MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
az Optimals Vital Definiton krémekkel

3 OPTIMALS  testre szabott minőségi bőrápolást kínál az összes fogyasztói igényre a természet erejét kombinálva a tudomány fejlődésével.   Minden Optimals termék tartalmazza a szabadalmaztatott LINGON 50:50™ antioxidáns technológiát, mely semlegesíti a környezet oxidatív stressz okozta hatásait és a bőrt ellenállóbbá és egészségesebbé teszi.   Optimals range Az OPTIMALS termékcsalád minden korosztálynak és minden bőrtípusnak nyújt megoldást a különféle bőrigényekre, éppen ezért az összes termék át van itatva a speciális LINGON 50:50™ antioxidáns összetevővel.

4 KONTÚRJÁT VESZTETT BŐR
Új Optimals Vital Defitinion 50+ nők igényeit célozza meg MEGERESZKEDETT BŐR RÁNCOK KONTÚRJÁT VESZTETT BŐR Minél tovább élni, minél később megöregedni: ez a kettős vágy évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget. A tudomány eredményeire és nemzetközi tapasztalatokra támaszkodva az Oriflame számos, valóban hatásos öregedés elleni kezelési eljárást alkalmaz, és ami újdonságnak számít, hogy figyel az életkorok szerinti igényekre. Hozd magad formába életkorod szerint! 50 éves korban és azon túl a ráncok már mélyebbek, a bőr kisebb-nagyobb mértékben veszített feszességéből, megereszkedett és dehidratált. Egy egyszerű hidratáló krém természetesen nem elegendő, itt már célzott kezeléseket kell alkalmazni a felszíni és a mélyebb rétegekben egyaránt. A bőrfelszínnek tápláló hatóanyagokra és liftinghatású polimerekre van szüksége, a mélyebb rétegekbe pedig rendkívül magas koncentrációban kell bejuttatnunk a hatóanyagokat. Az ötvenes korosztály bőrápolásánál fordítsunk külön figyelmet a nyak és a dekoltázs kezelésére!

5 Kollagén + Elasztin hálózat
Mi okozza a bőr megereszkedését? A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából, feszességéből A bőr megereszkedésének következtében a bőr kollagén és elasztin hálózata egyre gyengébb és ritkább lesz Megereszkedés Hámréteg Ha a kollagén és elasztin hálózat szerkezetében változás áll be a bőr veszít rugalmasságából, feszességéből. A kollagén rostnyalábjai szétesnek és a különálló rostok gyengék. Ennek következtében pedig a bőr megereszkedik és ráncosodik, illetve nehezebben regenerálódik ha sérülés éri. Hogyan is megy végbe a bőr rugalmasságvesztése és petyhüdtté válása? A bőr elaszticitásának romlásában a napsugárzás káros hatásainak meghatározó szerepük van. Az UVB-sugarak nem vagy csak nagyon kis mértékben jutnak be az irhába, mégis komoly károkat képesek okozni a kollagént és az elasztint felépítő fehérjékben. Az UVA-sugarak az UVB-sugaraknál jóval mélyebbre hatolnak a bőrben. A fibroblasztok funkciói a napsugárzás hatására jelentősen romlanak. - Csökken a kollagéntermelő képességük. - A kollagén lebomlása gyorsabb ütemben zajlik, mint termelése. - Az elasztikus rostok tulajdonságai megváltoznak: rugalmasságuk csökken, szintézisük, szerkezetük és elrendeződésük a normálishoz képest eltéréseket mutat. A bőr elveszíti korábbi rugalmasságát és megereszkedik. Az elaszticitás romlása mellett a bőrminőség megváltozásához idősebb korban jelentősen hozzájárul a hám elvékonyodása, az irha felületén található és a hámba felnyúló papillák (szemölcsök) ellaposodása, a hám-irha határ hullámos szerkezetének kiegyenesedése, a hám és az irha közötti cserefolyamatok romlása. A hámréteg elvékonyodását tovább fokozza az egyre erőteljesebbé váló bőrszárazság és a bőr hámlása. A hám-irha határ ellaposodásának további következménye, hogy a bőr felszínének mérete jóval meghaladja az alatta található támasztóréteg méretét. Az irhához képest nagyobb felületű hám ezért meggyűrődik. Az elvékonyodott, dehidratált, rugalmatlanná vált bőr szélsőséges esetekben úgy „lóg” a viselőjén, mint egy több számmal nagyobb, gyűrött ruhadarab. A gravitáció hatásának engedelmeskedő, megnyúlt, megereszkedett bőr az elaszticitás romlásával mutat közvetlen összefüggést: a rugalmasságát vesztett, megnyúlt bőr felülete jóval nagyobb lehet, mint az általa borított testfelület, ezért válik időskorra a bőr gyűrötté, petyhüdtté. Irha Fiatal bőr Idős bőr Kollagén + Elasztin hálózat

6 Most az Optimals Vital Definition természetes, aktív, lifting-hatású Magnólia kivonata segít lassítani & megelőzni a bőr megereszkedését

7 Az Oriflame bemutatja az
1. Optimals arcápoló család a megemelt, fiatalosabb arckontúrért Optimals Vital Definition Nappali & Éjszakai Krém 4 eredmény mindössze 6 hét alatt: 1. Határozottabb arckontúr 2. A bőrt mintha megemelték volna 3. Feszesebb bőr 4. Kevesebb ránc

8 6. Hidratálja & táplálja a bőrt
További előnyök: 5. SPF 10 6. Hidratálja & táplálja a bőrt 7. Sugárzóbb arcbőr 8. Selymesen puha bőr

9 Optimals Vital Definition összetevők
Szabadalmaztott Lingon 50:50™ technológia: semlegesíti a környezet oxidatív stressz okozta hatásait és a bőrt ellenállóbbá és egészségesebbé teszi. 3x ANTIOXIDÁNS VÉDELEM Magnólia: a természetes aktív összetevő, amely segít megszüntetni a megereszkedett bőrt, feszesíti azt és védi a bőr kollagén és elasztin hálózatát. Ennek eredményeképp, a Vital Definition elősegíti a feszesebb arckontúrt, a bőr simább lesz és lassítja a bőr megereszkedését. Az Optimal Vital Definition tartalmazza a Lingon 50:50 szabadalmaztatott antioxidáns technológia, magnólia kivonattal, a feszesebb kontúrokért, a bőr egészségéért. Lingon 50:50 technológia: az Oriflame kutatói voltak a világon az elsők, akik egy különlegesen hatásos antioxidáns kifejlesztésén dolgozva kombinálták 50%-50%-os arányban a vörösáfonya és a vörösáfonya-levél kivonatát. Felfedezték, hogy ennek a két kivonatnak a kombinációja sokkal hatásosabb, mint külön-külön a vörösáfonya gyümölcsé és a vörösáfonya-levélé; sőt háromszor hatékonyabb, mint a többi európai vörösáfonyafajta. A LINGON50:50TM egy olyan bőrvédő antioxidáns technológia, ami semlegesíti a környezeti stresszt, biztosítja és elősegíti a bőrsejtek normális működését és regenerálódását, valamint megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Az egyedülálló technológiát szabadalmi oltalom védi, így azt más cég kozmetikai termékeiben nem lehet megtalálni. A magnólia más néven liliomfa nagyra növő illatos és fehér virágú kerti cserje. Nevét Pierre Magnol francia botanikusról kapta. A magnólia illat a maga fenséges, virágos illatával régóta közkedvelt a parfümgyártásban. Az aromaterápiában szorongásos, depressziós estekben alkalmazzák, segíti az ellazulást, az optimizmust, kiváló stressz és negatív gondolatok esetén. A magnólia kivonat a kozmetikában a legmodernebb antioxidánsok közé tartozik. Intenzíven regenerál, frissíti és védi a bőrt, mivel természetes eredetű összetevő így a bőr legmélyén fejti ki hatását. A finom nőies virágillata pedig segít megtalálni a belső harmóniát.

10 Használata Nappali krém: Vigye fel reggel a megtisztított bőrre
Éjszakai krém: Vigye fel este a megtisztított bőrre A legjobb hatás érdekében használja a nappali és éjszakai krémet is

11 Nappali + Éjszakai krém
Fogyasztói kommentek Nappali krém “Szuper krém...Imádom az állagát és az illatát.” “Azonnal lenyűgözött a termék, a bőröm azonnal érezte hatását és fiatalosabb lett.” Éjszakai krém “Nagyon gazdag, tápláló és könnyen felszívódik, nagyon puha és tiszta érzést hagy maga után.” “A bőröm frissebbnek néz ki, mint korábban, ezért sokkal jobban érzem magam” Nappali + Éjszakai krém “Mindkét krémet öröm volt használni. Már a nappali krém használata után frissnek és hidratáltnak éreztem a bőröm és jelentősen csökkentek a ráncok. Az éjszakai krém gazdagabb. Reggel a bőröm kivirult.”

12

13 Kérdések Mi a különbség az Optimals Vital Definition és a Time Reversing Intense között? Az Optimals Vital Definition úgy tervezték, hogy kifejezetten a megereszkedett bőrre nyújtson megoldást, visszaállítsa az arc körvonalait, valamint a ráncokat csökkentse. Time Reversing Intense-t a nagyon érett bőr (55 +) igényeit szem előtt tartva tervezték. Ez nem annyira összpontosít a bőr öregedésének egy bizonyos aspektusára, hanem tágabb értelemben céloz meg egyéb kérdéseket, például egyenetlen bőr tónus és a bőr tömörségének és rugalmasságát vesztest. Például, a TR Intense nappali krém magasabb fényvédővel (SPF 15), az érett bőr öregségi foltok elleni küzdelméhez. Másodsorban, a két termék a bőr különböző mechanizmusait támogatja. Optimals Vital Definition az extracelluláris mátrixra fókuszál, a magnólia kivonat stimulálja a kollagén és elasztin hálózatot. A Time Reversing pedig tartalmazza a GenisteinSOY, mely a szépségért felelős gének szintjén fejti ki hatását, holisztikusan célozza meg a bőr öregedésének különféle aspektusait. A kötőszövetek sejtekből és a sejtek által termelt extracelluláris mátrixból épülnek fel. Az extracelluláris mátrixot kötőszöveti rostok, szerkezet nélküli alapállomány és szöveti nedvek alkotják.

14 Kérdések Mi a különlegessége az Optimals Vital Definition termékcsaládnak a versenytársak termékeivel szemben? A Optimals Vital Definition krém fényvédőt tartalmaz (SPF 10). A készítmény egy egyedülálló kombinációja a szabadalmaztatott antioxidáns Lingon 50:50 formulának, gazdagítva a lifting-hatású aktív magnólia kivonattal. A termékek az 50+ hölgyek alapvető igényeire lettek kifejlesztve, megteremtve a feszesebb, határozottabb arckontúrt és csökkenti a ráncokat.

15 Kérdések Mely termékekkel lehet kombinálni az Optimals Vital Definition Nappali & Éjszakai krémeket az optimális eredmény érdekében? A legjobb eredményért a nappali és éjszakai krémeket együtt kell használni. A feszesebb bőrért és a szemkörnyéki ráncok csökkentésre az Optimals Smooth Out szemkörnyékápoló krémet, míg a bőr tisztításra és tonizálására a bőrtípusnak megfelelő Optimals arctisztítók és tonikok használatát ajánljuk. A feszesebb bőr és a további ráncok csökkentésére a szem körül, össze Optimals elsimítására Eye Cream. A tisztító-és alakformálás a bőrt használatát javasoljuk Optimals és tonikot, ami megfelel a bőr típusát.

16


Letölteni ppt "MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR"

Hasonló előadás


Google Hirdetések