Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Otthonába viszi a gyógyfürdők élményét. Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Otthonába viszi a gyógyfürdők élményét. Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül,"— Előadás másolata:

1 Otthonába viszi a gyógyfürdők élményét

2 Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin Galvanic Spa™ System II bemutatása:  Programozható, egyénileg beállítható, felcserélhető tartozékokkal rendelkező jellegének köszönhetően minőségi kezelést nyújt arcának, fejbőrének, valamint testének.  Speciális célokra kifejlesztett termékeinkkel teljes összhangban dolgoznak, így a kulcsfontosságú összetevőkből a lehető legjobbat tudják kihozni.

3 Nu Skin ® Galvanic Spa ™ II System Terjessze ki otthonára a gyógyfürdők élményét  Cserélhető tartozékokkal az arcra, a fejbőrre és a testre, a Galvanic Spa™ System II lehetővé teszi, hogy élvezze a gyógyfürdők összetett előnyeit – otthonában.  Arckezelő fej: Ez a tartozék a kizárólag galvanikus arckezelésre használható készülékek minden előnyét kínálja, míg hozzátéve a cserélhető fejek adta rugalmasságot, a többféle használhatóságot.

4 Nu Skin ® Galvanic Spa ™ II System Terjessze ki otthonára a gyógyfürdők élményét.  Testkezelő fej: Három lekerekített bütyök maximalizálja a szélesebb terjedelmű érintkezést és a jobb masszírozó hatást.  Fejbőrkezelő fej: Ez a fésű szerű fej könnyen átsiklik a hajon, kapcsolatot tartva a kezelőfej és a fejbőr között.

5 Legfontosabb előnyei Kényelmes  Kis mérete ellenére intelligens, erőteljes, könnyen kezelhető. Biztonságos  Az egyetlen módszer a piacon, mely rendkívül biztonágos alacsony feszültségű árammal működik, s használat közben az erősségét automatikusan az adott bőrhöz igazítja.

6 Legfontosabb előnyei Megfelelő  A használó által kiválasztható polaritás: A kezelés fázisának megfelelően a polaritás változtatható.  Változtatható program időzítés: alkalmazkodik a felhasználási területhez: fejbőr, arc, test.  Cserélhető elemek: kiküszöböli a zsinórokat, töltőket.

7 Legfontosabb előnyei Kifizetődő  Összehasonlítva a Wellness Központok tradicionális galvános kezelésével a Nu Skin ® Galvanic Spa ™ II System egy költséghatékony beruházás, ami csodálatos, újra energetizáló eredményekkel szolgál.

8 Legfontosabb előnyei Hatékony  A kezelő gélek különlegesen kifejlesztett összetevőket tartalmaznak a különféle bőrre és hajra, ami segít a bőrnek kiheverni a stresszt, serkenti a keringést, energetizálja a sejteket és meghosszabbítja a haj egészségét.  A ragyogó arcbőr, egészségtől sugárzó haj és hatásos megjelenés láttán az emberek nem győznek majd találgatni, hogy vajon hogyan szakít ennyi időt külsejének ápolására.

9 Nu Skin ® Galvanic Spa ™ II System a testre Shape Up!  Az alakformáló gél kizárólagosan a Galvanic Spa ™ II készülékkel működik, csökkenti és elsimítja a narancsbőr jeleit.  Ez a különleges formula a Galvanic Spa ™ II készülék masszírozó hatásával és a testkezelő fejjel együtt segít a zsírcsomók és méreganyagok erősebb jelei eltüntetésében.

10 Használata  Használja hetente két nap, reggel és este a problémás területeken.  A Galvanic Spa ™ II készülék testkezelő tartozékával együtt.  Az ajánlott polaritás az alkalmazás során az ”egy szökőkút” beállítás és 3-5 perc választása.

11 Használata  Az alakformáló gélt vigye fel a problémás területekre és masszírozza be a Galvanic készülékkel.  A kezelés után öblítse le vagy törölje le a maradék gélt egy nedves törlőkendővel.  A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Nu Skin ® Dermatic Effects™ Body Contouring Lotiont a Galvanic Spa™ II alakformáló géles kezelések között.

12 Nu Skin ® Galvanic Spa ™ II System a hajra Biztosítson hajának hosszú életet!  A Nutriol ® Hair Fitness Treatment, a Galvanic Spa™ II készülék és a fejbőrkezelő fej együttes használatával növelni tudja a legfontosabb alkotóelemek hatékonyságát, és serkentik a vérkeringést.

13 Galanic Spa™ System II Otthonába viszi a gyógyfürdők élményét!  Kényelmes  Biztonságos  Megfelelő  Kifizetődő  Hatékony


Letölteni ppt "Otthonába viszi a gyógyfürdők élményét. Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések