Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin."— Előadás másolata:

1

2 Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin Galvanic Spa™ System II bemutatása: Programozható, egyénileg beállítható, felcserélhető tartozékokkal rendelkező jellegének köszönhetően minőségi kezelést nyújt arcának, fejbőrének, valamint testének. Speciális célokra kifejlesztett termékeinkkel teljes összhangban dolgoznak, így a kulcsfontosságú összetevőkből a lehető legjobbat tudják kihozni.

3 Nu Skin® Galvanic Spa™ II System
Terjessze ki otthonára a gyógyfürdők élményét Cserélhető tartozékokkal az arcra, a fejbőrre és a testre, a Galvanic Spa™ System II lehetővé teszi, hogy élvezze a gyógyfürdők összetett előnyeit – otthonában. Arckezelő fej: Ez a tartozék a kizárólag galvanikus arckezelésre használható készülékek minden előnyét kínálja, míg hozzátéve a cserélhető fejek adta rugalmasságot, a többféle használhatóságot.

4 Nu Skin® Galvanic Spa™ II System
Terjessze ki otthonára a gyógyfürdők élményét. Testkezelő fej: Három lekerekített bütyök maximalizálja a szélesebb terjedelmű érintkezést és a jobb masszírozó hatást. Fejbőrkezelő fej: Ez a fésű szerű fej könnyen átsiklik a hajon, kapcsolatot tartva a kezelőfej és a fejbőr között.

5 Legfontosabb előnyei Kényelmes
Kis mérete ellenére intelligens, erőteljes, könnyen kezelhető. Biztonságos Az egyetlen módszer a piacon, mely rendkívül biztonágos alacsony feszültségű árammal működik, s használat közben az erősségét automatikusan az adott bőrhöz igazítja.

6 Legfontosabb előnyei Megfelelő
A használó által kiválasztható polaritás: A kezelés fázisának megfelelően a polaritás változtatható. Változtatható program időzítés: alkalmazkodik a felhasználási területhez: fejbőr, arc, test. Cserélhető elemek: kiküszöböli a zsinórokat, töltőket.

7 Legfontosabb előnyei Kifizetődő
Összehasonlítva a Wellness Központok tradicionális galvános kezelésével a Nu Skin® Galvanic Spa™ II System egy költséghatékony beruházás, ami csodálatos, újra energetizáló eredményekkel szolgál.

8 Legfontosabb előnyei Hatékony
A kezelő gélek különlegesen kifejlesztett összetevőket tartalmaznak a különféle bőrre és hajra, ami segít a bőrnek kiheverni a stresszt, serkenti a keringést, energetizálja a sejteket és meghosszabbítja a haj egészségét. A ragyogó arcbőr, egészségtől sugárzó haj és hatásos megjelenés láttán az emberek nem győznek majd találgatni, hogy vajon hogyan szakít ennyi időt külsejének ápolására.

9 Nu Skin® Galvanic Spa™ II System a testre
Shape Up! Az alakformáló gél kizárólagosan a Galvanic Spa™ II készülékkel működik, csökkenti és elsimítja a narancsbőr jeleit. Ez a különleges formula a Galvanic Spa™ II készülék masszírozó hatásával és a testkezelő fejjel együtt segít a zsírcsomók és méreganyagok erősebb jelei eltüntetésében.

10 Használata Használja hetente két nap, reggel és este a problémás területeken. A Galvanic Spa™ II készülék testkezelő tartozékával együtt. Az ajánlott polaritás az alkalmazás során az ”egy szökőkút” beállítás és 3-5 perc választása.

11 Használata Az alakformáló gélt vigye fel a problémás területekre és masszírozza be a Galvanic készülékkel. A kezelés után öblítse le vagy törölje le a maradék gélt egy nedves törlőkendővel. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Nu Skin® Dermatic Effects™ Body Contouring Lotiont a Galvanic Spa™ II alakformáló géles kezelések között.

12 Nu Skin® Galvanic Spa™ II System a hajra
Biztosítson hajának hosszú életet! A Nutriol® Hair Fitness Treatment, a Galvanic Spa™ II készülék és a fejbőrkezelő fej együttes használatával növelni tudja a legfontosabb alkotóelemek hatékonyságát, és serkentik a vérkeringést.

13 Galanic Spa™ System II Otthonába viszi a gyógyfürdők élményét!
Kényelmes Biztonságos Megfelelő Kifizetődő Hatékony


Letölteni ppt "Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin."

Hasonló előadás


Google Hirdetések