Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EXIT.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EXIT."— Előadás másolata:

1 EXIT

2 Galvanic Spa™ System II Használati Utasítás: Arc
Ajánlott használat A Galvanic Spa™ Készüléket többféle módon lehet használni. Kísérletezzen a készülékkel és próbálja ki mi a legkényelmesebb az Ön számára! Azonban minden esetben gyengéden masszírozza végig a teljes felületet, ahová a gélt felvitte!

3 1. Szemkörnyék Kezdje a szem alatti résznél majd haladjon felfelé a szem körül a szemöldök alatti részen pár másodpercig rajta tartva a készüléket! Néhányszor ismételje meg ezt a mozdulatsort! Felfelé és kifelé haladva mindig erősen nyomja a készüléket bőréhez, ám amikor visszafelé húzza, akkor könnyedén érintse a bőrhöz! A legjobb, ha egyszerűen követi az arccsont vonalát a szem körül. Akinek puffadt, táskás a szeme, a Galvanic Spa™ készüléket az adott területen használva eltüntetheti a táskákat .

4 2. Száj környéke: Ajkak és nevető ráncok
Kezdje a Galvanic Spa™ készülék használatát az ajkak közepén, az orr alatti részen! Majd haladjon felfelé, kifelé a nevető ráncok felé, azokon tartsa rajta a készüléket, ezután haladjon tovább felfelé, kifelé a halánték irányába! Majd gyengéden húzza végig a készüléket vissza az ajkak közepéhez! Többször ismételje meg ezt a mozdulatsort!

5 3. Alsó állkapocs: Mimikai ráncok
Kezdje a kezelést az áll középső részén, közvetlenül a száj alatt! Haladjon felfelé az alsó állkapocs vonalán a ráncokon pár másodpercig rajta tartva a készüléket! Ezt követően haladjon tovább felfelé, kifelé a fül irányába és a a fül előtti részen tartsa rajta a készüléket pár másodpercig! Lassan, ugyanebben a sorrendben haladjon lefelé és vissza egészen a kiindulási pontig, majd néhányszor ismételje meg ezt a mozdulatsort!

6 4.Homlok: Homlok ráncok és szemöldök közötti barázdák
Kezdje a Galvanic Spa™ kezelést az orrnyergen! Haladjon felfelé végig a szemöldök közötti barázdákon ott tartva a készüléket pár másodpercig, majd haladjon tovább felfelé egészen a haj tövéig! Néhányszor ismételje meg ezt a mozdulatsort! Ezután haladjon az arc széle felé, rajtahagyva a Galvanic Spa™ készüléket a szemöldökcsonton, közvetlenül a szemöldök alatti részen! Határozott, de gyengéd mozdulatokkal húzza felfelé a készüléket a homlokon a hajvonalig, tartsa ott, majd húzza végig lefelé is! Ismételje meg a fenti mozdulatsort az egész homlok felületén végighaladva!

7 5. Orr környéke Fordítsa a Galvanic Spa™ készüléket az oldalára és helyezze az orr oldalsó részére! Tartsa ott pár másodpercig, majd haladjon kifelé az orcák irányába és vissza! Ismét tartsa rajta pár másodpercig, majd megint haladjon kifelé! Ismételje meg a mozdulatsort!

8 6. Nyak környéke: Nyaki ráncok
Kezdje a Galvanic Spa™ készülék használatát a nyak tövénél és haladjon fölfelé az állkapocs vonaláig, és tartsa rajta a készüléket pár másodpercig! Gyengéden húzza végig a készüléket lefelé a nyak tövéig, majd haladjon ismét felfelé, kifelé irányba az állkapocs vonalán rajta tartva a készüléket! Ismételje többször, végighaladva a nyak oldalán!


Letölteni ppt "EXIT."

Hasonló előadás


Google Hirdetések