Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság."— Előadás másolata:

1 Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság számára nem közzétehető. EXIT

2 Galvanic Spa ™ System II This document is for use by Nu Skin Enterprises Europe staff and independent distributors. It is not to be circulated to members of the public. Galvanic Spa™ System II Használati Utasítás: Arc Ajánlott használat A Galvanic Spa™ Készüléket többféle módon lehet használni. Kísérletezzen a készülékkel és próbálja ki mi a legkényelmesebb az Ön számára! Azonban minden esetben gyengéden masszírozza végig a teljes felületet, ahová a gélt felvitte!

3 Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság számára nem közzétehető. 1. Szemkörnyék Kezdje a szem alatti résznél majd haladjon felfelé a szem körül a szemöldök alatti részen pár másodpercig rajta tartva a készüléket! Néhányszor ismételje meg ezt a mozdulatsort! Felfelé és kifelé haladva mindig erősen nyomja a készüléket bőréhez, ám amikor visszafelé húzza, akkor könnyedén érintse a bőrhöz! A legjobb, ha egyszerűen követi az arccsont vonalát a szem körül. Akinek puffadt, táskás a szeme, a Galvanic Spa™ készüléket az adott területen használva eltüntetheti a táskákat.

4 Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság számára nem közzétehető. 2. Száj környéke: Ajkak és nevető ráncok Kezdje a Galvanic Spa™ készülék használatát az ajkak közepén, az orr alatti részen! Majd haladjon felfelé, kifelé a nevető ráncok felé, azokon tartsa rajta a készüléket, ezután haladjon tovább felfelé, kifelé a halánték irányába! Majd gyengéden húzza végig a készüléket vissza az ajkak közepéhez! Többször ismételje meg ezt a mozdulatsort!

5 Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság számára nem közzétehető. 3. Alsó állkapocs: Mimikai ráncok Kezdje a kezelést az áll középső részén, közvetlenül a száj alatt! Haladjon felfelé az alsó állkapocs vonalán a ráncokon pár másodpercig rajta tartva a készüléket! Ezt követően haladjon tovább felfelé, kifelé a fül irányába és a a fül előtti részen tartsa rajta a készüléket pár másodpercig! Lassan, ugyanebben a sorrendben haladjon lefelé és vissza egészen a kiindulási pontig, majd néhányszor ismételje meg ezt a mozdulatsort!

6 Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság számára nem közzétehető. 4.Homlok: Homlok ráncok és szemöldök közötti barázdák Kezdje a Galvanic Spa™ kezelést az orrnyergen! Haladjon felfelé végig a szemöldök közötti barázdákon ott tartva a készüléket pár másodpercig, majd haladjon tovább felfelé egészen a haj tövéig! Néhányszor ismételje meg ezt a mozdulatsort! Ezután haladjon az arc széle felé, rajtahagyva a Galvanic Spa™ készüléket a szemöldökcsonton, közvetlenül a szemöldök alatti részen! Határozott, de gyengéd mozdulatokkal húzza felfelé a készüléket a homlokon a hajvonalig, tartsa ott, majd húzza végig lefelé is! Ismételje meg a fenti mozdulatsort az egész homlok felületén végighaladva!

7 Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság számára nem közzétehető. 5. Orr környéke Fordítsa a Galvanic Spa™ készüléket az oldalára és helyezze az orr oldalsó részére! Tartsa ott pár másodpercig, majd haladjon kifelé az orcák irányába és vissza! Ismét tartsa rajta pár másodpercig, majd megint haladjon kifelé! Ismételje meg a mozdulatsort!

8 Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság számára nem közzétehető. 6. Nyak környéke: Nyaki ráncok Kezdje a Galvanic Spa™ készülék használatát a nyak tövénél és haladjon fölfelé az állkapocs vonaláig, és tartsa rajta a készüléket pár másodpercig! Gyengéden húzza végig a készüléket lefelé a nyak tövéig, majd haladjon ismét felfelé, kifelé irányba az állkapocs vonalán rajta tartva a készüléket! Ismételje többször, végighaladva a nyak oldalán!


Letölteni ppt "Galvanic Spa ™ System II Ez a dokumentum kizárólag a Nu Skin Enterprises Europe dolgozói és a Független Üzletépítők által felhasználható. A nyilvánosság."

Hasonló előadás


Google Hirdetések