Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BILD Új szempillaspirál promóció 2009. I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BILD Új szempillaspirál promóció 2009. I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés."— Előadás másolata:

1 BILD Új szempillaspirál promóció 2009

2 I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés

3 A hangsúlyos és figyelemfelkeltő szempillák a tökéletes make-up elengedhetetlen része. Kívánhatunk nagyobb tömeget, ívelt vagy hosszabb szempillákat az ARTDECO a legmodernebb megoldásokat kínálja a széles választékának köszönhetően. Az All in One Szempillaspirál a speciálisan kialakított kefe és egy új elegáns megjelenéssel, amely minden igényt kielégít ami egy magas minőségű szempillaspirállal szemben felmerülhet; hihetetlen tömeg, optikai hosszabbítás, elragadó íveltség és tökéletesen szétválasztott szempillák. A Perfect Volume Szempillaspirál megújult minőségben és csomagolásban a sűrű szempillákért. Intenzív és hosszantartó színhatás. A Vízálló Perfect Volume Mascara szintén új csomagolásban a természetes megjelenésű szempillákért abszolút vízálló hatással. Ne várj többet!! Fedezd fel az új szempillaspirálokat! I. Koncepció

4 II. Termékválaszték Art-No. 280.1/.3/.5/.6/.7: All in One Szempillaspirál Art-No. 210.21:Perfect Volume Szempillaspirál Art.-No. 210.71: Perfect Volume Vízálló Szempillaspirál

5 All in One Szempillaspirál Art.-No. : 280.1/.3/.5/.6/.7 III. Termék leírás TermékHasználatÉrtékesítés Szempillaspirál a tömegért és a formázásért Tegye fel a szempillára közvetlenül vagy használja előtte a Lash Booster Volumizing Szempillaspirál bázist. Több rétegben is felhelyezhető a kívánt tömeg eléréséig. Az All in One Szempillaspirál tökéletesen formáz – a szempilla maximális tömeget, hosszúságot és különleges íveltséget kap. Különleges kombinációja a magas minőségű rizs-és candellila made of rice wax, kandelilla és a karnauba viasznak – ápolja és rugalmasan tartja a szempillákat. A speciális formája extra színhatással, maximális tömeggel és tökéletesen szétválasztott szempillákat varázsol viselőjének. Illatanyagmentes. Luxus megjelenés Az All in one Szempillaspirál bemutatja az új külsejét: Az új külső tökéletesen illeszkedik Lip Brilliance Lip Gloss szájfény formájához. NEW DESIGN!

6 TermékHasználatÉrtékesítés Tömegnövelő szempillaspirál Tegye fel a szempillára közvetlenül vagy használja előtte a Lash Booster Volumizing Szempillaspirál bázist. Intenzív szín maximális fedéssel. Magas minőségű, tartós alapanyag. Speciális ovális formájú ecsete a rövid szempillákat is meghosszabbítja és maximális tömeggel látja el. A benne lévő ápoló viaszok rugalmasan tartják a szempillákat. Panthenolt és E-vitamint tartalmaz Suited for contact lens wearers. Perfect Volume Szempillaspirál Art.-No. : 210.21 NEW DESIGN! IMPROVED QUALITY!

7 TermékHasználatÉrtékesítés Vízálló szempillaspirál Tegye fel a szempillára közvetlenül vagy használja előtte a Lash Booster Volumizing Szempillaspirál bázist. Magas minőségű alapanyagának köszönhetően rendkívül tartós. Vízálló formulája minden helyzetben védi a szempillákat. Tökéletes védelmet nyújt sós vízben is! Speciális ovális formájú ecsete a rövid szempillákat is meghosszabbítja és maximális tömeggel látja el. A természetes viaszok puhán tartják a szempillákat és természetes fényességgel vonják be azt. Érzékeny szemnél is használható. Kontaktlencsét viselők is használhatják. Illatanyagmentes. Perfect Volume Vízálló Szempillaspirál Art.-No. : 210.71 NEW DESIGN!

8 D. Szempillaspirál áttekintés IV. Értékesítés


Letölteni ppt "BILD Új szempillaspirál promóció 2009. I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések