Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos."— Előadás másolata:

1 Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos a napfény: A napfényvitamin néven ismert D-vitamin nagyon fontos a bőr egészséges működéséhez Stílusos leyez ő csak 499,- Élvezd a napot teljes biztonságban! A nap még ezerrel süt, ne felejtsük el a naptejet magunkal vinni!

2

3

4 Egyfajta napvédő krém elég az egész családnak? Jó, ha a család minden tagja külön napvédő krémmel rendelkezik, hiszen az eltérő életkor és a különböző bőrtípus más-más készítményt igényel. Az érzékeny bőr például magasabb UV-védelmet és magas fényvédő faktort kíván. A gyerekeknek szintén érzékeny a bőrük – az AVON kínálatában megtalálhatók a kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett napvédő krémek. Szeretnék lebarnulni, akkor mi szükség van napvédő krémre? A napvédő krém nem gátolja meg, hogy szép barna bőrszínre tegyél szert. Az SPF kategória/fényvédő faktor az UV-sugarakkal szembeni védelem mértékét mutatja. Meghatározza, hogy mennyi időt tölthetünk a napon leégés nélkül fényvédő kozmetikum használata mellett. Minek vásároljak, majd megveszem a strandon? A nyaralóhelyeken, strandokon sokkal drágábban lehet beszerezni a napvédőket, nem beszélve arról, hogy gyakran nem is olyan széles a választék. Az AVON elérhető áron kínál sokféle terméket mindenféle bőrtípusra, életkorra és különböző fényvédő faktorral. Legtöbbször a vízben vagyok, minek nekem napvédő krém? A napsugarak káros hatását a víz felnagyítja a visszatükrözés következtében. Ezért nagyon fontos, hogy vízben tartózkodás és a szabad levegőn történő úszás során is védd a bőröd!


Letölteni ppt "Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos."

Hasonló előadás


Google Hirdetések