Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

The future A jövő A jövő. Bevezetés a jövőbe A jövőben számos új technológia lesz elérhető az emberiség számára. A jövőben számos új technológia lesz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "The future A jövő A jövő. Bevezetés a jövőbe A jövőben számos új technológia lesz elérhető az emberiség számára. A jövőben számos új technológia lesz."— Előadás másolata:

1 The future A jövő A jövő

2 Bevezetés a jövőbe A jövőben számos új technológia lesz elérhető az emberiség számára. A jövőben számos új technológia lesz elérhető az emberiség számára. Például: - lebegő városok Például: - lebegő városok - új katonai eszközök - új katonai eszközök És még sok minden más is. És még sok minden más is.

3 Mi változna? Az embereknek nem kell tartaniuk a dugóktól, ráadásul olyan "zöld" autókat használnak majd, ami a környezetet sem szennyezi annyira, mint a mai példányok. Az embereknek nem kell tartaniuk a dugóktól, ráadásul olyan "zöld" autókat használnak majd, ami a környezetet sem szennyezi annyira, mint a mai példányok.

4 Miért lenne ez jó? Gyerekeink, unokáink egészséges és betegségmentes életet élhetnének. Gyerekeink, unokáink egészséges és betegségmentes életet élhetnének. Nem halna meg évente annyi ember, mint most. Nem halna meg évente annyi ember, mint most. Nem beszélve arról, hogy teljesen gondtalan életet élhetnének, ők is és mi is. Nem beszélve arról, hogy teljesen gondtalan életet élhetnének, ők is és mi is.

5 Új hibrid autók és motorok

6 Mit jelent a jövő szó? Olyan dolgokat, technológiákat, amik ma még nem elérhetőek, vagyis amit még nem találtak fel. Olyan dolgokat, technológiákat, amik ma még nem elérhetőek, vagyis amit még nem találtak fel.

7 A jövő elképzelt házai ma Az emberek képesek lesznek utakat. házakat építeni a különböző bolygókon, vagy akár az űrben is. Az emberek képesek lesznek utakat. házakat építeni a különböző bolygókon, vagy akár az űrben is.

8 Nemsokára meghódítja az emberiség az űrt is. Még a boltba is űrhajóval kell lemenni.. Ezután már nem kell milliárdokat fizetni egy űrutazásért, hiszen be kell szállni az autónkba, és már repülhetünk is. Nemsokára meghódítja az emberiség az űrt is. Még a boltba is űrhajóval kell lemenni.. Ezután már nem kell milliárdokat fizetni egy űrutazásért, hiszen be kell szállni az autónkba, és már repülhetünk is.

9 Mi van a tömegközlekedéssel? Erre is meglesz a megoldás. Erre is meglesz a megoldás. Szondák, űrszondák. Csillag formájúak, így több embert szállíthatnak egyszerre. Szondák, űrszondák. Csillag formájúak, így több embert szállíthatnak egyszerre.

10 De a jövő a világ végét is jelentheti Hát igen, előfordulhat, hogy ahogyan gondol most az emberiség, a szép jövőre, nem biztos, hogy így alakul. Előfordulhat, hogy jön egy meteorit, vagy a marslakók leigázzák a földet. Ki tudja? Hát igen, előfordulhat, hogy ahogyan gondol most az emberiség, a szép jövőre, nem biztos, hogy így alakul. Előfordulhat, hogy jön egy meteorit, vagy a marslakók leigázzák a földet. Ki tudja?

11 Az emberek képzelete a földönkívüliekről

12 Hát igen, néha tényleg nagyon vicces az emberek fantáziája. Mégis, ha egyszer ez bekövetkezik, az emberiség kihal, és nem lesz többé élet a Földön! Mégis, ha egyszer ez bekövetkezik, az emberiség kihal, és nem lesz többé élet a Földön!

13 De persze erre nincs bizonyíték. Az emberek maguk irányítják a sorsukat. Maguk döntik el a jövőjüket, és maguk formálják, alakítják az életüket. De persze erre nincs bizonyíték. Az emberek maguk irányítják a sorsukat. Maguk döntik el a jövőjüket, és maguk formálják, alakítják az életüket.

14 NASA mai űrhajói A NASA már felkészült a Föld pusztulására, de ezt persze titokban tartják, hiszen még nincs szükség erre az anyahajóra. A háttér nem igazi! De itt van: A NASA már felkészült a Föld pusztulására, de ezt persze titokban tartják, hiszen még nincs szükség erre az anyahajóra. A háttér nem igazi! De itt van:

15 De szó sincs róla, hogy elhagynánk még a Földet. Ez csak vészhelyzet esetére kell. De addig még rengeteg időnk van. De szó sincs róla, hogy elhagynánk még a Földet. Ez csak vészhelyzet esetére kell. De addig még rengeteg időnk van. Köszönöm figyelmeteket Köszönöm figyelmeteket Sziasztok: Foxi Sziasztok: Foxi


Letölteni ppt "The future A jövő A jövő. Bevezetés a jövőbe A jövőben számos új technológia lesz elérhető az emberiség számára. A jövőben számos új technológia lesz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések