Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés"— Előadás másolata:

1 SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Hűség - Elszámoltathatóság Munka - Elégedettség Becsületesség Gyerekek - Tanácsolás Adósság - Bizalom Kiadások - Kamatozás

2 ISTEN GAZDASÁGI RENDSZERE
500-nál kevesebb olyan ige van, ami a hitről szól Kb. 500 igevers van a Bibliában, amely az imádságra vonatkozik 2350 olyan Ige van, ami a pénzügyi dolgokkal, anyagi javakkal, vagy magával a pénzzel foglalkozik Minden az Ő személye körül forog, nem a pénz körül . Ézs 55,8: A nem lelki ember nem fogadja el Isten Lelkének dolgait ! I. Kor. 2:14-15:

3 Az a mód, ahogyan az anyagi dolgainkkal bánunk, hatással van arra, hogy milyen a kapcsolatunk Istennel. Tálentumok Máté 25: 14-28 A pénz arra törekszik, hogy átvegye az uralmat az életünk fölött, és Isten helyébe lépjen. Nem szolgálhatunk két úrnak… Máté 6:24 - Róma 1:1. - Róma 10:9. Életünk nagy részben a pénz körül forog Isten nem hagy minket egyedül… Zsoltár Kor. 9: 8. - Filippi 4:

4 Fogyasztói Társadalom
„Bizony, a ti gondolataitok nem az én gondolataim, és a ti utaitok nem az én utaim – így szól az Úr. Mert amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak az én utaim a ti utaitoknál.” Ézsaiás 55,8-9. Reklám; csak most, csak NEKED!! mert megérdemlem – megérdemled!! Ha nem veszed ezt meg nem is vagy ember!! Kocsit, álomutat, DVD-t nyerhetsz!! Álomfizetés, fergeteges buli lesz - volt!!

5 Fogyasztói Társadalom
„Ha tehát a hamis mammonon nem voltatok hűek, ki bízza rátok az igazit?” Lukács 16:11. Ezt súgja a világ: Amid van az már semmit nem ér!! A mának élj!! Erre vártál, most itt van csak el kell venned!! Nem kell fizetni, ráérsz később!! Most megteheted, mi tart vissza!!

6 Fogyasztói Társadalom
Hogyan hat a pénz biblikus kezelése az Úrral való közösségedre ? Hogy vásárolsz, mit teszel a kosárba? Gondold meg; valóban szükséged van rá? Tovább fogod-e használni egy hétnél, hónapnál, évnél? Megvenné-e a feleséged – férjed? Tudod-e használni Istennek?


Letölteni ppt "SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés"

Hasonló előadás


Google Hirdetések