Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18)"— Előadás másolata:

1

2 Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18)

3 Életed minden napján egy átalakulási folyamatban vagy. Hogy mivé válsz, az attól függ, hogy mit engedsz meg magadnak.

4 Kötelezd el magad naponta a növekedésre, és nemsokára igazi változásokat kezdesz látni!

5 Ne várjösztönzést! Néha lelkesen tudsz futni, de legtöbbször csak az elkötelezettség vihet tovább Ne várjösztönzést! Néha lelkesen tudsz futni, de legtöbbször csak az elkötelezettség vihet tovább.

6 .

7 Ha hajlandó vagy most fizetni, később élvezheted a jutalmat, és az a jutalom mindig édesebb.. Ha hajlandó vagy most fizetni, később élvezheted a jutalmat, és az a jutalom mindig édesebb.

8 NehatároldbeIstent! Ha önmagad határaira koncentrálsz, akkor felnagyítod őket. Az az Isten. aki benned él, „… mindent meg tett sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk…” (Jézus 3:20). NehatároldbeIstent! Ha önmagad határaira koncentrálsz, akkor felnagyítod őket. Az az Isten. aki benned él, „… mindent meg tett sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk…” (Jézus 3:20)

9

10 Tanuld meg beosztani az idődet! Nem tudjuk pótolni az elmulasztott időt – tarts hát számon minden pillanatot! Milyen változást hozhat egy pár perc? Rengeteget. Tanuld meg beosztani az idődet! Nem tudjuk pótolni az elmulasztott időt – tarts hát számon minden pillanatot! Milyen változást hozhat egy pár perc? Rengeteget !

11 Rózsákat hintek oltárad elé,hogy szálljon illatuk az ég felé.

12

13

14 Az élet tele van döntő pillanatokkal, amikor bizonyos dolgokat fel kell adnod másért. Ezeknél a cseréknél válaszd a mindig jobbat, ne a rosszabbikat!

15 A lélek gyümölcse: szeretet, öröm, békesség, béketűrés, szívesség, jóság, hűség, szelídség, mértékletesség. Az ilyenek ellen nincs törvény." Gal. 5:22-23

16 Szeretnéd betölteni küldetésedet?

17 Neki, az egyedül bölcs Istennek legyen dicsőség Jézus Krisztus által örökkön-örökké ! Amen. / Róm 16,27 /

18

19

20

21

22

23

24

25 Zene: Varga István Krisztus Szeretete Egyház Készitette: Wégner Zsuzsanna Nagykanizsai :Krisztus Szeretete Egyház


Letölteni ppt "Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések