Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zsolt 6,3-5 Kegyelmezz, Uram, mert elcsüggedtem, gyógyíts meg, Uram, mert reszketnek tagjaim! Lelkem is csupa reszketés, és te, Uram, meddig késel?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zsolt 6,3-5 Kegyelmezz, Uram, mert elcsüggedtem, gyógyíts meg, Uram, mert reszketnek tagjaim! Lelkem is csupa reszketés, és te, Uram, meddig késel?"— Előadás másolata:

1

2

3 Zsolt 6,3-5 Kegyelmezz, Uram, mert elcsüggedtem, gyógyíts meg, Uram, mert reszketnek tagjaim! Lelkem is csupa reszketés, és te, Uram, meddig késel? Fordulj hozzám, Uram, mentsd meg életemet, szabadíts meg, mert irgalmas vagy!

4 Jer 1,8 Ne félj t ő lük, mert én veled leszek, és megmentelek! - így szólt az Úr.

5 Zsolt 142,4 Amikor elcsügged a lelkem, te akkor is ismered utamat.

6 “ Ímé, boldog ember az, a kit Isten megdorgál; azért a Mindenhatónak büntetését meg ne utáljad! Mert ő megsebez, de be is kötöz, összezúz, de kezei meg is gyógyítanak.” (Jób 5: 17-18 )

7 “Ne aggódjatok tehát a holnap miatt, a holnap majd gondoskodik magáról. A mának elég a maga baja.” Mt(6:34)

8

9 Zsoltárok 86.1,, Taníts engem útaidra, Uram, hogy igazságod szerint járjak. Zsoltárok 86.1

10 “A teljes Írás Istent ő l ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre, hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített.” (2 Timóteus 3:16-17)

11 Az úr a te ő riz ő d, az Úr a te árnyékod te jobb kezed fel ő l. Zsoltárok 121.5.

12 Jöjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket. Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg t ő lem, hogy én szelíd és alázatos szív ű vagyok: és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyör ű séges, és az én terhem könny ű. (Máté 11. 28-30)

13 ,,Er ő t ad a megfáradottnak,és az er ő tlen erejét megsokasítja „ Ézsaiás 40. 29

14 ,,Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, cs ű rbe sem gy ű jtenek mennyei Atyátok táplálja ő ket.” Máté 6. 25-26

15 Zene: Varga István. Krisztus Szeretete Egyház. Készitette: Wégner Zsuzsanna Krisztus Szeretete Egyház : Nagykanizsai gyülekezet.


Letölteni ppt "Zsolt 6,3-5 Kegyelmezz, Uram, mert elcsüggedtem, gyógyíts meg, Uram, mert reszketnek tagjaim! Lelkem is csupa reszketés, és te, Uram, meddig késel?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések