Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Panasz utca Elköltöztünk. "Áldjad lelkem az Urat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled!" (Zsolt. 103,2)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Panasz utca Elköltöztünk. "Áldjad lelkem az Urat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled!" (Zsolt. 103,2)"— Előadás másolata:

1 Panasz utca Elköltöztünk

2 "Áldjad lelkem az Urat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled!" (Zsolt. 103,2)

3 Egy keresztyén összejövetelen, az egyik testvér részletesen elmondta a problémáit. Beszámolt arról, hogy milyen sokszor csalódott férfi- és nőtestvéreiben.

4 Amikor befejezte, előjött egy másik testvér és ezt mondta: - Úgy látom, az imént szóló testvér a ‘Panasz utcában’ lakik.

5 Egy ideig én is ott laktam, és bizony nem vált javamra. Egészségtelen a levegője maga a ház is, és a víz is, amit ittam.

6 Nem voltak énekes madarak,és én magam is nyomott hangulatban éltem.

7 De azután elköltöztem onnan. Most a ‘Hálaadás' utcában lakom. Azóta nagyon jó nekem, és a családomnak is.

8 A levegő tiszta, a víz egészséges, a házat is beragyogja a napsugár, a madarak énekelnek, én pedig reggeltől estig boldog vagyok.

9 Ha adhatok egy tanácsot az imént szóló testvéremnek, akkor kérem, költözzék át ő is.

10 A 'Hálaadás utcában' még sok üres lakás van, és biztos vagyok benne, hogyha odaköltözik, akkor megváltozik az egész élete. Én nagyon fogok örülni, hogy benne egy jó szomszédra találok.

11 "...mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra." (1Tessz.- 5,18) Hálaadás utca Készítette: Máténé Rita


Letölteni ppt "Panasz utca Elköltöztünk. "Áldjad lelkem az Urat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled!" (Zsolt. 103,2)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések