Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A BIBLIA KÖZEPE. Vajon melyik fejezet a legrövidebb a Bibliában? A 117. Zsoltár.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A BIBLIA KÖZEPE. Vajon melyik fejezet a legrövidebb a Bibliában? A 117. Zsoltár."— Előadás másolata:

1 A BIBLIA KÖZEPE

2 Vajon melyik fejezet a legrövidebb a Bibliában? A 117. Zsoltár

3 És melyik fejezet a leghosszabb a Bibliában? A 119. Zsoltár

4 Melyik fejezet van a Bibliában pontosan a közepén? Ami a kettő között van, vagyis a 118. Zsoltár

5 Azaz: 594 fejezet van a 118. Zsoltár előtt és 594 fejezet van a 118. Zsoltár után is. Add össze ezt a két azonos számot = 1188. Nos mit gondolsz melyik vers van a Biblia közepén lévő fejezet közepén? fejezet közepén? Épp a Zsolt. 118:8

6 Vajon ez a vers különleges fontossággal bír számunkra Isten akaratát illetően? VAJON MI LEHET ISTEN BIBLIAI ÜZENETÉNEK KELLŐS KÖZEPÉN?

7 Zsolt. 118:8 ( Károli ) „ Jobb az Úrban bízni, mint emberekben reménykedni." Mielőtt ezt elküldtem neked, ismeretlenül is imát mondtam érted, hogy hasznodra legyen e pár sor. Talán van egy perced, 60 másodperced erre neked is? Akkor hadd kérjelek meg téged, hogy mondj egy rövid imát azért akitől ezt most megkaptad.

8 „Istenem, Atyám kérlek áldd meg testvéremet Mindazzal aminek a mai napon örülne! Teljen be élete örömmel és békével, Sikerrel és erővel, hogy segítségükkel még közelebb kerülhessen Hozzád! Amen." Amen."

9 Küldd el ezt a fájlt most 10 embernek, akik órákon belül imádkozni fognak érted és a te segitségeddel egyre több ember fog imádkozni egyre több emberért. Élvezd, hogy részese lettél valami jónak.

10 SOHASEM FELEDD, ISTENBEN BIZZ, DE TUDD, HOGY ISTEN ESZKÖZEI AZ EMBEREK, MINT AHOGY TE IS NAP MINT NAP AZ VAGY !

11 ÁLDJON MEG AZ ÚR !

12


Letölteni ppt "A BIBLIA KÖZEPE. Vajon melyik fejezet a legrövidebb a Bibliában? A 117. Zsoltár."

Hasonló előadás


Google Hirdetések