Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai."— Előadás másolata:

1 Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai ellátását. Éttermünk konyhája, valamint szakképzett, gyakorlott felszolgálóink gondos, minőségi szolgáltatással biztosítják rendezvényeink lebonyolítását.

2 Biarritz Catering Most lehetősége van megkóstolni séfjeink ínycsiklandó ételkülönlegességeit. A Parament mellett lévő barátságos, finoman elegáns éttermünk konyhája magyar és nemzetközi ételek választékát kínálja vendégeinek. A regionális és a gourmet konyha egyszerre jellemzi ételeinket legyen szó a hidegtál ételeiről, vagy meleg ételek széles választékáról. Tegye fel a kérdést: Parti otthon vagy a cégnél? Vagy valami különleges ételt és helyszínt szeretne? Hívjon, és mi megszervezzük Önnek! Cégünk igazán törődik Önnel.

3 Catering különleges, speciális ételekkel.

4 Különleges Helyszínek – Történeti Múzeum

5 Különleges események – Esküvő

6 A Biarritz Étterem és kávézó köszöni figyelmét!
1055 Bp., Balassi Bálint u. 2. Telefon/fax: , Foglalás: Nyitva tartás: 9h-24h Szombat - vasárnap: 10h-23h Webcím:


Letölteni ppt "Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai."

Hasonló előadás


Google Hirdetések