Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

E l a d ó. Az étterem 2002. áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "E l a d ó. Az étterem 2002. áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,"— Előadás másolata:

1 E l a d ó

2 Az étterem 2002. áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria, illetve a Deák tér, ahol metrómegálló, több villamos, trolibusz és autóbuszjárat átszállási pontja fut össze. 500 méteres körzeten belül több bank, irodaház, főiskola, egyetem és mozi, valamint számtalan üzlethelyiség található. Az üzlethelyiség 3 szintes: galéria, ahol a kávézó rész található, földszint, ahol az étterem helyezkedik el, és a pince, amely bárként funkcionál.

3

4 A pinceszint méreténél és technikai felszereltségénél fogva alkalmas bármilyen zenés rendezvény megrendezésére. A szóban forgó ingatlan összterülete 642 négyzetméter. A helyiség igényesen, minden igényt kielégítően, minőségi anyagok felhasználásával lett felújítva, átalakítva - kívülről és belülről egyaránt. Stílusa mindhárom vendégtérben egységes, mediterrán jellegű, barátságos színekkel, fa és kovácsoltvas díszítésekkel, elegáns és modern megoldásokkal.

5

6 Mindhárom szint teljes egészében légkondicionált, a megfelelő légcseréről két nagyteljesítményű szellőzőgép gondoskodik. A felső szinten egy, az alsó szinten két nívós, tömörfából készült pult áll a vendégek rendelkezésére. Minden pult koracél hűtőkkel és mosogatógéppel van felszerelve. Az üzletben külső-belső megfigyelő- és riasztórendszer működik. Számítógépes hálózat segíti a leltározást, a készletnyilvántartást, a rendelésfelvételt, a számlázást. A szintek közötti kommunikációt belső telefonhálózat biztosítja. Mind a földszinten, mind a pinceszinten profi hangtechnika működik, a bárban modern fénytechnikával kiegészítve.

7

8 A konyha és a kiszolgáló helyiségek korszerű, minőségi gépekkel felszereltek, melyek kapacitása az étterem befogadóképességével arányos. A vendéglátóegység teljes befogadóképessége a három szinten összesen 700 fő, amelyből egyszerre 250 vendégnek tudunk ülőhelyet biztosítani. Ruhatárak a földszinten és a pinceszinten egyaránt megtalálhatóak. A mellékhelyiségek jól felszereltek, tágasak, igényesen kivitelezettek. Az étterem a HACCP és az ÁNTSZ előírásainak megfelelően működik.

9 Eladási ár: 241.000 000 HUF (964.000 EUR) - épület: 191.000.000 HUF (764.000 EUR) - berendezés: 50.000.000 HUF (200.000 EUR) További információ, és kapcsolatfelvétel: Lukács Tímea 06 20 497-6863


Letölteni ppt "E l a d ó. Az étterem 2002. áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések