Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gundel Étterem Budapest. Szeretettel köszöntjük kedves vendégeinket!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gundel Étterem Budapest. Szeretettel köszöntjük kedves vendégeinket!"— Előadás másolata:

1 Gundel Étterem Budapest

2 Szeretettel köszöntjük kedves vendégeinket!

3 A Gundel egy márkanév, amely magában hordozza a klasszikusságot, ezzel párhuzamosan a könnyedséget, eleganciát is.

4 Az Étteremben különböző rendezvényekre megtartására is lehetőség van. A termek több száz, vagy akár ezer fő befogadására is képesek. A bálterem és bankett termei ideális helyszínt nyújtanak: - üzleti reggeliknek - meghitt családi ünnepeknek - esküvőknek - elegáns gálavacsoráknak egyaránt

5 Erzsébet királyné bálterem: rokokó-hangulatú, elegáns, hófehér falú terem. Kiválóan alkalmas esküvő, bankett, díszvacsora, konferenciák megrendezésére is. Andrássy terem: A terem a korra jellemző gazdag szövet- és rojtdíszítésű. A terem bármilyen összejövetelhez tökéletes helyszín. Családi szoba: Ebből a szobából kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várra. Rendezvénytermeink

6 Zene szoba: Zeneszerzők, kották teremtenek hangulatos környezetet ebben a szobába. Fogadások, díszétkezésekhez kiváló helyszín. Könyvtár: A Könyvtár polcait megtöltő könyvek Gundel Károly hajdani dolgozó szobájának hangulatát idézik. Kristály terem: Gyönyörű metszett ablakok, kristály csillár díszíti e termet. Kisebb fogadások, díszétkezésekhez alkalmas helyszín.

7 Télikert és szalon: A Télikertből az Étterem kertjére esik a tekintet, ahol virágok, lombos fák, télen a hófödte park látványa gyönyörködteti a vendégeket. Andrea szoba: A rokokó stílusban berendezett szoba falát Andrea arcképe díszíti. Emeleti terasz: Alkalmas díszétkezések, ebédek, vacsorák, fogadások lebonyolítására. Összekapcsolható az Erzsébet királyné teremmel, a Télikerttel és az Andrea szobával is.

8 Szent Orbán és Zsuzsanna borospincék: A két borospince bármilyen összejövetel hangulatához kiválóan alkalmazkodik. A vendégeket nemcsak a finom borok, hanem az ételek és a kellemes hangulat is várja. Kert: A hely különösen alkalmas fogadások, koktél party-k, műsoros vacsorák rendezésére. Befogadóképessége étkezés esetén 400 fő, fogadásnál akár 1000fő is lehet.

9 Saját termékeink: •Gundel Torta •Gundel Bonbonok •Gundel Borok •Gundel Pálinkák •Gundel Libamájpástétomok •Gundel Kalocsai Fűszerpaprika Ajándékozza meg szeretteit egy doboz bonbonnal, egy üveg borral vagy egy vacsorával!

10 Köszönjük a figyelmet! További szép napot kívánunk!


Letölteni ppt "Gundel Étterem Budapest. Szeretettel köszöntjük kedves vendégeinket!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések