Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin"— Előadás másolata:

1 Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Pécs, 2009

2 Amiről szó lesz… Replay étterem megközelítése Az étterembelső
A felszolgálók és a számlázás Az étlap és az ételek Web-lap Javaslatok

3 Az étterem megközelítése

4 Az étterembelső

5 Az étterembelső Pozitívum Negatívum Kellemes légkör Jó kialakítás
Több részes belső tér Ízléses díszítés Elegáns bárpult Kellemes színek, harmónia Negatívum Képek hiánya Háttérzene hiánya

6 A mellékhelyiségek (Az étterem gyenge pontja)
Pozitívum Elhelyezés (egy szinttel lejjebb) Jól elkülönült (nemek szerint) Nagy tükör A folyékony szappantatrtó fel volt töltve Kézszárító környezet tudatosabb megoldás Negatívum Nem egyértelmű hogy hol van- nincs tábla Tisztaság hiánya Szétszórt tekercsek a wc fülke és a mosdó részben is Szűkös wc fülke

7 A felszolgálók és a számlázás

8 A felszolgálók Pozitívum Negatívum
Többtagú személyzet: fiatalok, többségben férfiak Udvariasak, kedvesek, segítőkészek Gyors kiszolgálás Egységes öltözék Negatívum Rendszertelen (nem egy pincér tartozik egy asztalhoz) Kissé hiányos nyelvtudás

9 Számlázás Két megoldás: Negatívum Külön fizető vendégek: pultnál
Együtt fizető asztal: bőrtok a számlával Negatívum A bőrtokos fizetés elegáns, de nem a legjobb megoldás A pultnál történő fizetésnél nem kaptunk számlát

10 Az étlap és az ételek

11 Az étlap Pozítívum Negatívum Ízléses, bevezető tájékoztatóval
3 nyelvű (magyar, angol, német) Bő választék V-jelölés vegetáriánus ételeknél Jól látható árak Negatívum Nehezen kimondható ételek Nincs számozás a tételek mellet

12 Az ételek Széles választék az italok és az ételek közül Ízletesek
Étvágygerjesztőek Bőségesek Szép tálalás Magas ár-érték arány Csomagolás megoldható

13 Web-lap

14 A weblap Pozitívum Negatívum
Idegen nyelven is elérhető Étterem elérhetőségei, nyitva tartás feltüntetve V betű jelzi a vegetáriánus fogásokat Alkotóelemek, árak leolvashatók Képes illusztráció (desszert, churrascaria) Minőség illeszkedik az étterméhez Negatívum Oldalon belül nem lehet váltani a nyelvek között Csak borlap (koktélok, üdítők, forró italok, stb. hiánya)

15 Javaslatok

16 Javaslatok Egy pincér-egy asztal Ételek sorszámozása az étlapon
Mozgássérült személyek közlekedése

17 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin"

Hasonló előadás


Google Hirdetések