Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin Pécs, 2009.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin Pécs, 2009."— Előadás másolata:

1 Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin Pécs, 2009

2 Amiről szó lesz… •Replay étterem megközelítése •Az étterembelső •A felszolgálók és a számlázás •Az étlap és az ételek •Web-lap •Javaslatok

3 Az étterem megközelítése

4 Az étterembelső

5 •Pozitívum –Kellemes légkör –Jó kialakítás •Több részes belső tér •Ízléses díszítés •Elegáns bárpult –Kellemes színek, harmónia •Negatívum –Képek hiánya –Háttérzene hiánya

6 A mellékhelyiségek (Az étterem gyenge pontja) •Pozitívum –Elhelyezés (egy szinttel lejjebb) –Jól elkülönült (nemek szerint) –Nagy tükör –A folyékony szappantatrtó fel volt töltve –Kézszárító környezet tudatosabb megoldás •Negatívum –Nem egyértelmű hogy hol van- nincs tábla –Tisztaság hiánya –Szétszórt tekercsek a wc fülke és a mosdó részben is –Szűkös wc fülke

7 A felszolgálók és a számlázás

8 A felszolgálók •Pozitívum –Többtagú személyzet: fiatalok, többségben férfiak –Udvariasak, kedvesek, segítőkészek –Gyors kiszolgálás –Egységes öltözék •Negatívum –Rendszertelen (nem egy pincér tartozik egy asztalhoz) –Kissé hiányos nyelvtudás

9 Számlázás •Két megoldás: –Külön fizető vendégek: pultnál –Együtt fizető asztal: bőrtok a számlával •Negatívum –A bőrtokos fizetés elegáns, de nem a legjobb megoldás –A pultnál történő fizetésnél nem kaptunk számlát

10 Az étlap és az ételek

11 Az étlap •Pozítívum –Ízléses, bevezető tájékoztatóval –3 nyelvű (magyar, angol, német) –Bő választék –V-jelölés vegetáriánus ételeknél –Jól látható árak •Negatívum –Nehezen kimondható ételek –Nincs számozás a tételek mellet

12 Az ételek •Széles választék az italok és az ételek közül •Ízletesek •Étvágygerjesztőek •Bőségesek •Szép tálalás •Magas ár-érték arány •Csomagolás megoldható

13 Web-lap

14 A weblap •Pozitívum –Idegen nyelven is elérhető –Étterem elérhetőségei, nyitva tartás feltüntetve –V betű jelzi a vegetáriánus fogásokat –Alkotóelemek, árak leolvashatók –Képes illusztráció (desszert, churrascaria) –Minőség illeszkedik az étterméhez •Negatívum –Oldalon belül nem lehet váltani a nyelvek között –Csak borlap (koktélok, üdítők, forró italok, stb. hiánya)

15 Javaslatok

16 •Egy pincér-egy asztal •Ételek sorszámozása az étlapon •Mozgássérült személyek közlekedése

17 Köszönjük a figyelmet !


Letölteni ppt "Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin Pécs, 2009."

Hasonló előadás


Google Hirdetések