Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház."— Előadás másolata:

1 Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház a ház előtt. Auchan: busszal 12 perc. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár a közelben. Cím: 1214 Zrínyi u. 6. IX/36 53m 2 +erkély: 2szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, közlekedő. Egyéb: Másfél éve teljesen felújított, laminált padlós, járólapos, lecserélve a teljes vizes rész. (kivezető csövek, kád, mosdó, csaptelepek, mosogató) Vízórás, villanyórás. Hő – és hangszigetelt műanyag nyílászárók. Dél-keleti oldalon 11 óráig napos a Észak-nyugati oldali ablakokon 17 óra után süt be a nap. Kellemes klímájú lakás. A lakótömb 1986-ban, az utolsó Budapesten épült panelek közzé tartozik, jó állapotú. Irányár: 9.200.000 Ft Eladó lakás a XXI. kerületben

2

3 Kilátás az Észak-nyugati ablakból, előtérben a Spar áruház. Háttérben a köd miatt nem látszik, de azt hiszem a Kelenvölgyi rész és a hegyek láthatók.

4 Dél-keleti szoba előtt levő erkélyről a kilátás

5 A két szoba között a kis hall. Laminált padló és járó lapos burkolással.

6 Az előző képen a háttérben látszó szoba. Ebből az ablakból látszik a Spar áruház. Itt akácmintázatú laminált padló a burkolat. A falon halványsárga fűrészporos tapéta.

7 A szoba egy másik oldala. Ami nem fért rá az előző képre.

8 Ez a “hall”-ocska. Ugyan nem nagy, de amint látszik; egy asztal és 4 szék és egy konyhabútor jól elfér benne. Antik, égetett mintázatú járó lapos burkolattal.

9 A képen nem annyira látszik, de tágas a konyha. Villanytűzhellyel és járó lappal. És persze nagy ablaka van, amelyen csak este 5 után süt be a nap. Ja, és van redőny is rajta.

10 A fürdőszoba a szokásos lakótelepi. Azért egy automata mosógép -mint látszik- még elfér benne. A kád a csaptelepek és mosdó egy éve lecserélve. A WC meg „ kis aranyos” (Jó beülni:)


Letölteni ppt "Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház."

Hasonló előadás


Google Hirdetések