Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt."— Előadás másolata:

1 Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt

2 Margitliget – közép Európia Cserkészpark A 2003 tavaszán átadott ifjúsági szálló 100 fő elhelyezésére alkalmas. A központi épület két szinten 9 db 10 ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A ház egész évben üzemel, hideg időben modern központi fűtés gondoskodik a melegről. Az óvoda elhelyezésére a földszinten található 5db egymás mellett található 27m2-es szoba alkalmas az óvodai gyermekek ideiglenes elhelyezésére. A földszinten 2 mosdó helyiségben 8 wc és két pissoar és 10 db kézmosó áll rendelkezésre.

3 Az U alakú épületegyüttes által körülzárt kert határos a Dera- patakkal. Ideiglenes kerítés kialakításával a csendes és nyugodt udvar biztonságossá tehető. Biztonsági okokból a kápolna épülete ugyancsak elkerítendő.

4 Az alsó szint folyosójának kert felöli oldalán található az 5 db világos és tágas 27m2-es terem. A folyosó végén a másik oldalon nyílik a két mosdó. 2-2 kézmosó és és 3 ill. 5 wc tartozik hozzá. A wc-k és kézmosók ideiglenes dobogókkal és szűkített ülőkék alkalmazásával a kisgyermekek részére is könnyen elérhetővé és használhatóvá válnak.

5 Az intézmény melegítőkonyhájának jelenlegi állapota megkövetel bizonyos átalakításokat, hogy az óvodai kisgyermekek étkeztetésre is alkalmassá váljon.

6 A minden szobában jelenleg 5db emeletes ágy és beépített szekrények vannak. A padló laminált burkolattal fedett a falak nem régen voltak meszelve ill. festve.

7 A ház előtti parkoló egy időben 20-30 gépkocsit képes fogadni. A gyermekek utaztatása és fogadása biztonságos zárt területen megoldható. A buszmegállóból a kiskapun keresztül közvetlen a bejárás a park területére.

8 Felvetődő problémák és annak megoldásának költségei megoldandó problémák költségek ideiglenes kerítés 40 000,00 Ft dobogók 60 000,00 Ft konyha100.000,00 Ft festés 40 000,00 Ft utazás ? bérleti szerződés 1 000 000,00 Ft rezsi 1 000 000,00 Ft


Letölteni ppt "Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések